Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
دستگاهم اپدیت 4.2.09کرذم ار فورم مدل سفید r4isdhc هست رو دستگاهم کار نمیکنه اپدیت جدید رو سات اش هست اما دانلود نمیکنه کسی می تونه کمک کنه؟ یا اصلا این ار فور رو کسی داره با این اپدیت بالا اومده؟
---------- نوشته در 11:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

www.r4isdhc.com ادرس اینه .دانلود نمیشه کرد اپدیتشو .

آخرین ویرایش:
دستگاهم اپدیت 4.2.09کرذم ار فورم مدل سفید r4isdhc هست رو دستگاهم کار نمیکنه اپدیت جدید رو سات اش هست اما دانلود نمیکنه کسی می تونه کمک کنه؟ یا اصلا این ار فور رو کسی داره با این اپدیت بالا اومده؟
---------- نوشته در 11:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

داداش با هیلتر شکن برو

داداش با هیلتر شکن برو

سايت اش هيلتر نيست فايلو مي خواي دان كني نميكنه حتي هيلتر زدم 100 كيلو بايتم به زور دان كرد صد بار امتحان كردم نميشه مي توني امتحان كني؟ با سيستم خودت و اشتراك ات شايد شد.خير ببيني .فاز كنترا گرفتتم .:(

امید جان من اپدیت رو دانلود کردم اگه می خوای باست میل کنم.

اگه سايت دانلود و ورزنمون يكي هست اپديت اخرش رو كه مال جوييه يعني اخري هست رو سايت داره اونو برام زحمت بكش بفرست پ خ دادم با ادرس .ممنون
مال شما همون سفیده هست که روش نوشته new اگه همون هستم من ابدیتش رو دانلود کردم خواستی بگو برات اپلود کنم

---------- نوشته در 06:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:36 PM ارسال شده بود ----------

این هم از لینک دانلود Download 2jmj7l5rSw0yVb-vlWAYkK-YBwk_M0RTX3Y0LjIuMDlfYW5kX0RTSV9WMS40NF9VcGdyYWRlX0Zpcm13YXJlLnJhcg

---------- نوشته در 06:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

هرکدوم رو خواستی بگو دانلود کنم برات بعد اپلودش کنم

---------- نوشته در 06:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:45 PM ارسال شده بود ----------

اگه اشتباه گفتم بگو توی این لینک چندمی می شه از بالا R4-Download - R4,R4i-R4isdhc the beta r4 card

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or