doctor who
کاربر سایت
اقا این استریت فایترو با هر چی بگید تعویض میکنم...به خدا بازی قشنگیه
اگه قشنگه چرا نگهش نمی داری
اقا این استریت فایترو با هر چی بگید تعویض میکنم...به خدا بازی قشنگیه
چند میفروشیش؟؟uc یه دیگه نه؟!؟!؟!!اقا این استریت فایترو با هر چی بگید تعویض میکنم...به خدا بازی قشنگیه
دستگاهم اپدیت 4.2.09کرذم ار فورم مدل سفید r4isdhc هست رو دستگاهم کار نمیکنه اپدیت جدید رو سات اش هست اما دانلود نمیکنه کسی می تونه کمک کنه؟ یا اصلا این ار فور رو کسی داره با این اپدیت بالا اومده؟
---------- نوشته در 11:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------
www.r4isdhc.com ادرس اینه .دانلود نمیشه کرد اپدیتشو .
داداش با هیلتر شکن برو

امید جان من اپدیت رو دانلود کردم اگه می خوای باست میل کنم.دستگاهم اپدیت 4.2.09کرذم ار فورم مدل سفید r4isdhc هست رو دستگاهم کار نمیکنه اپدیت جدید رو سات اش هست اما دانلود نمیکنه کسی می تونه کمک کنه؟ یا اصلا این ار فور رو کسی داره با این اپدیت بالا اومده؟
---------- نوشته در 11:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------
www.r4isdhc.com ادرس اینه .دانلود نمیشه کرد اپدیتشو .
امید جان من اپدیت رو دانلود کردم اگه می خوای باست میل کنم.
مال شما همون سفیده هست که روش نوشته new اگه همون هستم من ابدیتش رو دانلود کردم خواستی بگو برات اپلود کنماگه سايت دانلود و ورزنمون يكي هست اپديت اخرش رو كه مال جوييه يعني اخري هست رو سايت داره اونو برام زحمت بكش بفرست پ خ دادم با ادرس .ممنون
اگه اشتباه گفتم بگو توی این لینک چندمی می شه از بالا R4-Download - R4,R4i-R4isdhc the beta r4 card