doctor who
کاربر سایت
سلام
بازم منم ببخشید
میشه کمک کنید ؟
بد نیست بگم که ورژن n64 هست که دارم رو موبایل میروم
باتشکر
دانلــود ســنتر
سلام
بازم منم ببخشید
میشه کمک کنید ؟
بد نیست بگم که ورژن n64 هست که دارم رو موبایل میروم
باتشکر
دوستان من هنوز با اپدیت کردن r4 مشکل دارم.اپدیتش رو دانلود کردم ولی هنوز کسی رو پیدا نکردم که ds یا 3ds داشته باشه , توپ خونه رو هم زیرو رو کردم ولی هیچ کس اصلا نمیفهمید من چی میگم !!!!!!!!! اگر کسی اینجا هست که دستگاهشو اپدیت نکرده باشه و بتونه کاره من رو را بندازه واقعا ممنون میشم ازش![]()

مدل r4 چیه
rtswhite - R4,R4i-R4isdhc the beta r4 card
اپدیتش رو دانلود کردم فقط تنها مشکلی که دارم اینه که باید یه دستگاه با اپدیت زیر 4 باشه که بشه باهاش r4 رو اپدیت کرد فقط همین
برو یک ds گیر بیار باهاش ابدیت کن یعنی از کسایی که می شناسی هیچ کس ds نداره
برو بفروشش اگه نتونستی ابدیتش کنیخوب اگه داشتن که من نمی ومدم اینجا خواهش کنم.حالا اگه اینجا کسی هست که تهران باشه من بفرستم برام ردیفش کنه از خجالتش در میام.
ممنون از راهنمایی خوبتون...یعنی اینجا کسی نیست که یه دستگاه داشته باشه من r4 رو بفرستم اپدیت کنه!!!!!!!؟؟؟؟؟برو بفروشش اگه نتونستی ابدیتش کنی
برو تویممنون از راهنمایی خوبتون...یعنی اینجا کسی نیست که یه دستگاه داشته باشه من r4 رو بفرستم اپدیت کنه!!!!!!!؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی خوبتون...یعنی اینجا کسی نیست که یه دستگاه داشته باشه من r4 رو بفرستم اپدیت کنه!!!!!!!؟؟؟؟؟
اقا شما خیلی مردی بنده پ خ میکنم خدمتتوناپديتتو گير بيار دانلود كن كسي پيدا نكردي بده رو دي اس ام براات بالا بيارم.