Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
قبلش حداقل یک بار امتحان کنید شاید درست باشه تو نظراش یکی نوشته ماریو کارت 7 و رزیدنت اویل اجرا شد امتحانش ضرر نداره من ریختشم فقط بازی کپی ندارم و دارم دانلود میکنم اگه کسی اکتحان کرده لطفا بگه:|

---------- نوشته در 12:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 PM ارسال شده بود ----------

اصلا این دستگاه هک شدنی نیست برید بازی اصل بخرید انلاین بزنید
سلام ببخشید من یاد ندارم انلاین یا با فرند کد بازی کنم یشه از طریق ÷یام خصوصی بهم بگید:)

قبلش حداقل یک بار امتحان کنید شاید درست باشه تو نظراش یکی نوشته ماریو کارت 7 و رزیدنت اویل اجرا شد امتحانش ضرر نداره من ریختشم فقط بازی کپی ندارم و دارم دانلود میکنم اگه کسی اکتحان کرده لطفا بگه:|

---------- نوشته در 12:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 PM ارسال شده بود ----------

سلام ببخشید من یاد ندارم انلاین یا با فرند کد بازی کنم یشه از طریق ÷یام خصوصی بهم بگید:)

مشکل اینه که شما با مرضی به نام Troll آشنایی نداری

آقا تو رو خدا تا چیزی رو تست نکردین اینجا اعلام نکنید
دفعه دیگه با احساسات دوستان بازی کنید من میدونم با شما:d
والا با این نوناشون:d

نینتندو به دفاع جانانه ی تو افتخار میکنه
لطفا از این کامنتای دپرس نذار
هر موقع هک شد اون موقع بیا بگو من دفاع می کنم اقا اصلا هکرهایی که روی هک 3ds کار می کنه هیچ چیزی از هک نمی دونن اگه این ها هکر بودند میومدند هکش می کردند بعدش هم گذاشتن کامنت به خودم ربط داره

دادش ربط به 3ds نداره فقط گفته اشتباهی که برای قیمت 3ds رو کردیم برای wii u تکرار نمی کنیم

---------- نوشته در 05:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید میشه جواب منم بدهید؟

باتشکر
یک نسخه ی فرعی از بازی lost planet هست که با گرافیم سل شید یا همون کارتونی برای ps3 و3ds میاد و داستانش هم ربطی به lost planet نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or