نمی دونم شاید همشون فیک باشه من اینو گذاشتم که بگم اپدیتش هم اومده شاید اصلآ کار نکنهجدید؟خب اره شاید این یکی فیک نباشه ولی یعنی قبلی کار نمیکنه ؟
شاید ولی عجیبه یعنی همه اینا فیک هست ! اگه تو گوگل سرچ کنی که کلی هک برات میاد:-oنمی دونم شاید همشون فیک باشه من اینو گذاشتم که بگم اپدیتش هم اومده شاید اصلآ کار نکنه
دوستان دموی kingdom heart و final fantesy رو که تازه اومدن بازی کردین؟ من که از هیچ کدوم خوشم نیومد
خوب این آپدیت جدید چه قابلیتهایی داره ؟من از kingdom heart خوشم اومد شبیه کید ایکاروس هست هم 3d خوبی داشت هم از تاچ اسکرین استفاده می کرد هم گرافیک خوبی داشت هم بازی رونی بود final fantesy مگه اومده
مژده ابدیت جدید هم اومد
---------- نوشته در 04:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------
خب دوستان یک چیزی که فهمیدم درباره ی اسپایدرمن نسخه ی 3ds که چرا انقدر گرافیکش پایین هست دلیلش این هست که بازی پورت نسخه ی ds هست که full اسکرین شده و یک 3d مسخره و قابلیت شتاپ سنج بهش اضافه شده
---------- نوشته در 04:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------
ورژن 4.2.0.9 هم اومد
خوب این آپدیت جدید چه قابلیتهایی داره ؟
منظورت چیه؟قبلا میشد به eshop وصل شد.
با ورژن قبلی که نمی شه می گه باید ابدیتش کنی
این که قابلیت نیست.همیشه وقتی آپدیت جدید میاد اول باید آپدیت کنی بعد وارد eshop بشی.یک چور قابلیت هستاین که قابلیت نیست.همیشه وقتی آپدیت جدید میاد اول باید آپدیت کنی بعد وارد eshop بشی.