Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
سلام اقایa-l-i0917 شما نصبش کردی کار کرد ؟
سلام من r4 برا 3ds ندارم که امتحان کنم روی dsi گذاشتم یه صفحه سیاهی دقیقآ مثل این که تو سایت گذاشته اومد

screenshotvf.jpg

من برنامه رو زدم به فلش کارتم کار کرد مونده دانلود بازی
جدی جدی رفتی ؟؟؟؟ کارم کرد ؟ من که توسنستم نصف یه بازی رو امشب دانلود کنم:d

---------- نوشته در 06:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 AM ارسال شده بود ----------

کار نمیکنه خودتو ناراحت نکن فقط.
چرا مگه شما امتحان کردین ؟:-/

دوستان مثل اینکه واقعی هستش
چون چند نفر بازی های ماریو کارت و اویل رو اجرا کردند فقط با چند مدل از r4 ها ناسازگار هستش مثل r4i sdhc
سلام این رامه که میگین رو ایران هست ؟

---------- نوشته در 07:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:59 AM ارسال شده بود ----------

اگه هست بگین من بخرم یکی بخرم:)

---------- نوشته در 07:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:14 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها یه سایت عالی که توش ککللیییی رم 3ds هست Romhood.com - News & Updates فقط لطفا درمورد r4 هم بهم بگید:)

سلام من رجینم ntsc هستش کسی سایتی سراغ داره دانلود بازی برای رجین ntsc ?:| من سایت زیاد دارم اما نمیدونم کدومشون پال هست کدومشون ان تی اس سی!

نه مثل این که دوستان خیلی رفتن توی جو

یک توضیح در مورد این برنامه من بدم، سازنده این برنامه دیوانست، این برنامه کاری که برای شما می کنه اینه که روی اسکرین دوم، یک سری فحش و بد و بیرا می نویسه که شما بفهمی تمامی این پست هایی که در مورد هک 3ds می دن همه فیک هست، پس انقدر نشین survey پر کن، فایل دانلود کن و ....

وقتی شما در حال حاضر homebrew ران می کنی روی دستگاهتون، دستگاه محدود می شه به سخت افزار ds اینی که بشه باهاش رام 3ds اجرا کرد غیر ممکنه مگه این که کلا کرنل کارت عوض شه که homebrew روی 3ds بشه ران کرد.

برای دانلود که survey نداره ؟ لینکش مستقیم http://rydian.net/3dsromloader1.1.zip

پست من رو درست نخوندی :)

آخرین ویرایش:
نه مثل این که دوستان خیلی رفتن توی جو

یک توضیح در مورد این برنامه من بدم، سازنده این برنامه دیوانست، این برنامه کاری که برای شما می کنه اینه که روی اسکرین دوم، یک سری فحش و بد و بیرا می نویسه که شما بفهمی تمامی این پست هایی که در مورد هک 3ds می دن همه فیک هست، پس انقدر نشین survey پر کن، فایل دانلود کن و ....

وقتی شما در حال حاضر homebrew ران می کنی روی دستگاهتون، دستگاه محدود می شه به سخت افزار ds اینی که بشه باهاش رام 3ds اجرا کرد غیر ممکنه مگه این که کلا کرنل کارت عوض شه که homebrew روی 3ds بشه ران کرد.
برای دانلود که survey نداره ؟ لینکش مستقیم http://rydian.net/3dsromloader1.1.zip

دوستان مثل اینکه خالی بندیه چون توی تاپیک خود 3ds نیستش و عکسی که دوستمون اون بالا گذاشته نوشته که هر ویدئویی که در رابطه با هک کنسول می بینید مضخرفی بیش نیست و اگر هک بیاد در صفحه اول خواهید دید و یک سری ....
البته من خودم شروع به دانلود پک کردم و دارم بازی های ب ریجن us رو جمع میکنم تا زمانی که هک بیاد البته من خودم بعد از نوشتن مطلب به این فکر کردم که چرا سازنده این برنامه رو الان بیرون داده چون نینتندو میتونه جلوی اونو برای XL بگیره البته من بیشتر به این امید دارم که با اومدن XL کنسول هک بشه
دوستان هر خبری از هک بشه فقط توی این بخش خواهد آمد به جاهای دیگه سر نزنید خواهشا

http://gbatemp.net/forum/201-3ds-hacking-homebrew/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or