Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
از کجا باید بفهمم ریجن دستگاهم چیه...

وارد System Settings که بشید اون بالا ورژن آپدیت رو میزنه و آخرش یه U یا E داره یا شایدم J , اون U که میشه آمریکا و NTSC U اگه E باشه میشه Pal
روی جعبه دستگاه هم اگه علامت ESRB باشه باز میشه آمریکا و اگه Pegi باشه میشه اروپا

وارد System Settings که بشید اون بالا ورژن آپدیت رو میزنه و آخرش یه U یا E داره یا شایدم J , اون U که میشه آمریکا و NTSC U اگه E باشه میشه Pal
روی جعبه دستگاه هم اگه علامت ESRB باشه باز میشه آمریکا و اگه Pegi باشه میشه اروپا
مطمینی؟؟؟؟؟
من به اسم پال خریدم ولی روش esrb داره!!!!
بازی هم ندارم چک کنم...

---------- نوشته در 12:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 AM ارسال شده بود ----------

dfqsg9idin6h3pskvj.jpg
اینم از عکس......نظرت چیه؟
nm7tqcdbqb83paaa8ul.jpg

مطمینی؟؟؟؟؟
من به اسم پال خریدم ولی روش esrb داره!!!!
بازی هم ندارم چک کنم...

---------- نوشته در 12:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 AM ارسال شده بود ----------

dfqsg9idin6h3pskvj.jpg
اینم از عکس......نظرت چیه؟
nm7tqcdbqb83paaa8ul.jpg

با توجه به عکس ها uc هست ولی راه اولی هم که نوشتم رو امتحان کن ضرر نداره

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 PM ارسال شده بود ----------

عکس جعبه ی 3ds pal
Image Detail for - http://image.com.com/gamespot/images/bigboxshots/4/997614_172181_front.jpg

کسی میدونه پین دستگاه کجاست؟
بره کلوب نینتندو می خوام.

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:25 PM ارسال شده بود ----------

هیچ کس نیست......دلم گرفته

کسی میدونه پین دستگاه کجاست؟
بره کلوب نینتندو می خوام.

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:25 PM ارسال شده بود ----------

هیچ کس نیست......دلم گرفته

تا جایی که من میدونم برای سری های جدید روی یه کارت (یا یه چیزی شبیه به این) که توی جعبه هستش نوشته... اگه چنین چیزی تو جعبه نبود سریالی که پشت کنسول نوشته شده رو باید بزنی
((که وقتی من این سریال پشت دستگاه رو هر چقدر زدم اتفاقی نیفتاد...کسی میدونه چرا؟؟))

اقایون تا فردا این 2 عنوان رو می خوام با قیمت خوب......
1.رزیدنت اویل رویلشن
2. ماریو
ریجن امریکا
اگه کسی مرسیناریز رو هم کسی داشت شاید برداشتم

---------- نوشته در 07:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:54 PM ارسال شده بود ----------

تا جایی که من میدونم برای سری های جدید روی یه کارت (یا یه چیزی شبیه به این) که توی جعبه هستش نوشته... اگه چنین چیزی تو جعبه نبود سریالی که پشت کنسول نوشته شده رو باید بزنی
((که وقتی من این سریال پشت دستگاه رو هر چقدر زدم اتفاقی نیفتاد...کسی میدونه چرا؟؟))
منم همین کارو کردم......نشد.مگه کد پشت کنسول نیست؟

رزیدنت رولیشن قسمت سولو رو تا اخرین درجه برسونی مدال ها رو بگیری .اخرش چیزی هم میشه؟دمویی . چیزی.یا سر کاری هست ادم ازاد میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or