Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من امروز صبح امتحان کردم به eshop وصل شد.دموی RE رو گرفتم.جالب بود.
یه سوال فنی:چرا صبح وارد eshop میشه؟ eshop خلوته یا isp؟

واسه اینه که ملت دانلود کن دمه صبح همه از دم سیستم هاشون خاموشه و دارن چرت میزنن چون شب نتونستن بخوابن

كسي زلدا دي اس phantom hourglass رو تموم كرده؟گير كردم توش

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

كسي زلدا دي اس phantom hourglass رو تموم كرده؟گير كردم توش
خودم میدونم جاش نیست...................
راستی یه فروشگاه ارزون فروش 3ds مشکی کجاست؟
من یه کیف با بازی re می خواستم....کلش چقدر میشه؟
راستی رو صفحه پایینی خش مش که نمیفته؟

چند وقت پیش رفتم از فروشگاه نیما R4 بخرم... 2مدل R4 داشت که هیچکدوم روی دستگاهم عمل نکرد!:(
الان دستگاهم آخرین ورژن رو داره (6-3.0.0)
R4 ای هست که با این ورژن عمل کنه؟

چند وقت پیش رفتم از فروشگاه نیما R4 بخرم... 2مدل R4 داشت که هیچکدوم روی دستگاهم عمل نکرد!:(
الان دستگاهم آخرین ورژن رو داره (6-3.0.0)
R4 ای هست که با این ورژن عمل کنه؟
همونا هم کار میکنه ولی باید اول R4اپدیت بشه با 1 دستگاه که ورزن 1 روش نصبه یا کلا دی اس معمولی

بازیاش گیر نمیاد؟
خیلی منو نگران کرده

ببین کنسولش مثل کنسولای سونی نیست چون زیاد طرفدار نداره نینتندو توی ایران
اگه عشق زلدایی یا ماریو صد درصد نگهش دار ولی اگه برات چندان مهم نیست ردش کن بره یه ویتا بگیر که بازی هاش زیاد تره. بازی های اینم پیدا میشه ولی خیلی کمتره

اگه عشق زلدایی یا ماریو صد درصد نگهش دار ولی اگه برات چندان مهم نیست ردش کن بره یه ویتا بگیر که بازی هاش زیاد تره. بازی های اینم پیدا میشه ولی خیلی کمتره

خدای دلتون میاد 3DS رو ردش کنید !!!!

چی میگی باو :d - یعنی فقط ماریو و زلدا بازی حساب میشن, بقیه پشمن؟ به این زودی دلتو زد ؟! حیف که هک نشده هنوز وگرنه خودم میترکوندم b-) - نکنه خودت قصد فروش داری ؟

1-خب من PS Vita هنوز تست نکردم ببینم کیفیتش چطوره ولی مطمئنا بهتر از 3Ds هست هم برا فیلم دیدن هم برا اهنگ گوش دادن!!
2-من خودم گوشی Sensation Xe داشتم هدفونش رو به این 3DS وصل کرده بودم با هدفون معمولی هیچ فرقی نداشت!!یعنی سخت افزارش 1 جوری هست که نمیزاره صدای خیلی بلندی داشته باشه داخل هدفون ربطی هم جنس هدفون نداره ولی بازم از داخل MoonShell اهنگ اجرا کنید قابل تحمل تر میشه!!

3-قیمت هم چون چند مدل داره از حدود 35 هست تا 55 که مثلا میگم برا 55 تومنی اپدیت جدید هم میاد!حجم بازیای DS هم زیاد نیست بزرگترینش بخای دانلود کنی دور بر 140 مگ هست اکثرا 40-50 مگی هستن- اره سایت برا دانلود زیاده مشکلی نداره

4-قیمت بازی ها اکبند هم اگه تازه امده باشه دور بر 100-120 هست اگه مثلا الان بخای زلدا بگیری 50 تومن هم گیرت میاد البته خب صرف با دسته دوم خریدن هست-میگفتن 70%هک شده حتی همه ی سایتای دانلود بازیای Ds خود بازیای 3DS رو هم برا دانلود گذاشتن ولی فعلا خبری از کامل شدن هکش نیست

5-جز بازی کار خاصی نمیشه کرد:دی نقاشی میشه کشید و عکس و فیلم گرفت و صفحه ی اینترنتی باز کنی

ممنون دوست عزیز بابت جواب کامل الان توی سایت نینتندو بودم بازیاشو که میدیدم خوشم اومد جو گیرم کرده بخرم
1.بین اینو ویتا موندم البته چنتا دلیل میگه این چنتا ویتا مثلا ویتا بهترینش مچ شدن با ps3 که من ps3 دارم ولی خوب احتمالا وقتی هک بازی کنیم زیاد کاربرد نداره قیمت فضایی ویتا بازیهای گرونه ادمو منصرف میکنه ds خوبیش اینه کرک شده البته منظروم بازی های ds معمولیه
2.یعنی هندزفری بیتز هیچ فرقی نداشت ؟ موزیکش کلا تعطیله؟ یعنی اصلا کیفیت نداره ؟
3.در مورد این توضیح میدی چجوریه حافظه هستش یا توی دستگاه میزارن؟
4.بازی های 3d چجورین؟ مثل evo 3d یا منظورش محیط بازی 3d هستش؟
ایول اگه حجم کم باشه خوبه ادم راحت دانلود میکنه یه سایت میدی که بازی هاش بشه روی 3ds نص کرد ببینم چیا هست
5.منظورم app های دیگه هستش مثل F+ACEBook یا چیزایه دیگه راستی browsersh چطوره ؟فارسی میخونه ؟بعد میشه توی تنظیماتش V+P+N تعریف کرد
خلاصه دمت گرم یه توضیح کلی بدی ممنونت میشم

ا

چی میگی باو :d - یعنی فقط ماریو و زلدا بازی حساب میشن, بقیه پشمن؟ به این زودی دلتو زد ؟! حیف که هک نشده هنوز وگرنه خودم میترکوندم b-) - نکنه خودت قصد فروش داری ؟
تو چی میگی باو:دی خوب آخه کسایی که میان اینجوری سوال می کنن اکثرا دنبال بازی های 360 و پلی 3 هستن روی کنسول دستی که ویتا بیشتر واسه این افراد جواب میده. نینتندو ماله کسایی هست که فنش باشن و الا چندان روی 3rd party خوب عمل نمی کنه و اسم کنسولاش ماریو زلدا مشین هست :دی منظورم اینه که کسی که فن اینا باشه عمرا ازش خوشش نیاد با بقیه نداری هاش هم می سازه
من کنسول بفروشم؟:| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or