قیمت دستگاه 450 هزارتومان و به نظر من تا بالا تر نرفته قیمتش بگیریدكسي قيمه داره؟ بعد عيد بكريم يا قبلش؟
قيمت بازي هاش ؟
اكه بكيرم كسي هست مولتي بزنيم؟
دست ٢ كسي داره؟
بابت ك ببخشيد زبون ipod عربيه!!!!!!
ما هم بالاخره اویل رولیشن دستمون اومد و تمومش کردیم واقعا عالی بود اما اون رزیدنت اویلهای1تا3کجا و این کجا کلا بازی فوق العاده ای بود برای 3dsو از دیدن همچین گرافیکی روی3dsشگفت زده شدم
، میشه با این امتیازا بازی کانل دانلود کرد ؟!!!!! 

ممنون دوست عزیز فقط چند تا سوالسوالت همچین بی ربط هم نیست!! برا اهنگ که بخای اهنگ واست اجرا میکنه ولی کیفیت ایپاد کجا و این کجا این فیلم هم همینجور فرمت .mp4 اجرا میکنه ولی من خودم اصلا امتحان هم نکردم ببینم چه جوریه!! این دستگاه مختص بازی هست نباید انتظار چیز دیگه ای داشته باشی ازش هک هم هنوز نشده ولی بازیای Ds رو اجرا میکنه اگه براش فلاش کارت R4 بخری که اون دی اس خودش کلی بازی باحال داره ولی وقتی 1 بازی خود 3DS رو ابزی کنی مزش میره زیر زبونت دیگه بهت بازیای قدیمی حال نمیدهبازیای خودش هم هنوز هک نشده
دوست عزیز منم فعلا نمیگیرم اما معلوم نیست گرون بشه یا ارزون تركسي قيمه داره؟ بعد عيد بكريم يا قبلش؟
قيمت بازي هاش ؟
اكه بكيرم كسي هست مولتي بزنيم؟
دست ٢ كسي داره؟
بابت ك ببخشيد زبون ipod عربيه!!!!!!
ممنون دوست عزیز فقط چند تا سوال
1.پس طبق اون چیزی که گفتم الان این خوبه یا psvita(البته قیمت هم ادم در نظر بگیره)
2.یعنی اهنگ کیفیتش پایینه؟
3.این قیمت r4چنده توی ایران هست؟بعد حجم بازیهای dsچنده؟راحت میتونم دانلود کنم یا بیرون میفروشن؟
4.قیمت بازیهای اصل چنده؟امکانه هکش هست؟
5.جز بازی چه کارایه دیگه ای انجام میده ؟
راستی اگه میشه سخت افزارشم بزارید ممنون
من چند تا کارت دارم ادرس پلهای شو میدی از کجا وکدوم قسمتش شروع کنم برا عضویت؟میگن میشه با کویین خرید کرد.مثلا من سونیک دارم مرحله اضافی اگه کویین داشته باشی بهت میده.بلاخره تونستم 3ds رو با هزار مشکل (البته اینترنتی) به شبکه کانکت کنم >:d< ،
قبل از هر چیزی سریع گفت باید فرمور رو UP کنی ، منم گفتم چشم!
تو کارتون دستگاه من یه کارت Nintendo Club بود ، رفتم تو سایتش بعد کلی سوال جواب بهم 160 کوین داد ، دوباره یه سری دیگه سوال پرسید ، 30 تا دیگه هم داد، میشه با این امتیازا بازی کانل دانلود کرد ؟!!!!!
نسخه دمو بازی REsident Evil و MGS 3D رو دانلود کردم واقعا خوب بودن مخصوصا MGS 3D .
اینم از 3DS![]()
1-خب من PS Vita هنوز تست نکردم ببینم کیفیتش چطوره ولی مطمئنا بهتر از 3Ds هست هم برا فیلم دیدن هم برا اهنگ گوش دادن!!
2-من خودم گوشی Sensation Xe داشتم هدفونش رو به این 3DS وصل کرده بودم با هدفون معمولی هیچ فرقی نداشت!!یعنی سخت افزارش 1 جوری هست که نمیزاره صدای خیلی بلندی داشته باشه داخل هدفون ربطی هم جنس هدفون نداره ولی بازم از داخل MoonShell اهنگ اجرا کنید قابل تحمل تر میشه!!
3-قیمت هم چون چند مدل داره از حدود 35 هست تا 55 که مثلا میگم برا 55 تومنی اپدیت جدید هم میاد!حجم بازیای DS هم زیاد نیست بزرگترینش بخای دانلود کنی دور بر 140 مگ هست اکثرا 40-50 مگی هستن- اره سایت برا دانلود زیاده مشکلی نداره
4-قیمت بازی ها اکبند هم اگه تازه امده باشه دور بر 100-120 هست اگه مثلا الان بخای زلدا بگیری 50 تومن هم گیرت میاد البته خب صرف با دسته دوم خریدن هست-میگفتن 70%هک شده حتی همه ی سایتای دانلود بازیای Ds خود بازیای 3DS رو هم برا دانلود گذاشتن ولی فعلا خبری از کامل شدن هکش نیست
5-جز بازی کار خاصی نمیشه کردنقاشی میشه کشید و عکس و فیلم گرفت و صفحه ی اینترنتی باز کنی
خوب بود من با اینکه شاید تا 3-4ساعت هم پاش بودم مشکل خاصی نداشت ولی گاهی که خیلی بازی میکردم انگشت شصتم یکم درد میگرفت
---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:25 PM ارسال شده بود --------
کنترلش چه جوری بود