Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
زیاد به کرون نباید دیگه امید داشت
اگه می تونستن تا الان باید هک می کردن
چندان بازیی هم واسه این کنسول نیومده
باید کمی صبرکرد
خدا بخواد واسه هالی دی امسال یا بعدش فلش کارتش میاد بیرون چون اون موقع یه چند تا بازی عالی داره واسش ریلیز میشه
این خبر رزیدنت اویل هم خیلی توجه به خودش جلب کرده

اگه هکم نشه که تو کف میمونید اگه گیم هاشو نخرید .سونیک اش خیلی باحاله. متال گیرش .اویل .ماریو.هر کدومش ارزش هک داره حتی یه بازیش.اما نمیتونن.هکر ضعیفی داره.

دو تا دموی جدید اومده توی eShop یکی nintendogs + cats و Crush 3D من که فعلا دارم دانلودشون می کنم

دوستان کسی اینجا Resident Evil R رو بازی نکرده ؟!!!
اگه کسی بازی کرده یکمی در موردش توضیح بده لطفا ، =p~ =p~ =p~ =p~ =p~ =p~ =p~
یه جا نظرم رو گفتم همین جا اونو کپی پیست می کنم
شخصیتاش بد نبود ولی چیزی هم نبود که تو ذهن بمونه
بیشتر به نظر من به این موضوع بر میگرده که تعدادشون زیاده و بازی هی بین اینا سویچ میشه. همون موضوعی که توی 6 هم تکرار شده
ولی از داستان و نوع روایتش من خیلی خوشم اومد. این حالت اپیزودیک و سریال گونش خیلی بازی و داستانش رو جذاب کرده و آخر هر اپیزود یه نیمچه کلیف هنگر داره که باعث میشه آدم مجبور بشه سریع قسمت بعدی رو شروع کنه که ببینه داستان چی شد
سیستم لول آپش که خیلی خیلی بهتر شده. مشکلی که من همیشه داشتم با این بود که مثلا یه اسلحه رو آپگرید می کردم بعدا می دیدم یه نسخه بهترش میاد. برای همین وایمیستادم که آخری رو بگیریم و بعد همه پولام رو روی اون خرج کنم ولی توی این بازی این مشکل رفع شده و آپگرید ها رو میشه از اون اسلحه جدا کرد و روی اون یکی گذاشت
در کل خیلی سیستم گیم پلی بازی بهتر شده
تنها مشکل و بزرگترینش اینه که یه دونه پازل درست و حسابی هم نداره!:|این شاید باعث بشه که من یه یه نمره ای ازش کم کنم

دو تا دموی جدید اومده توی eShop یکی nintendogs + cats و Crush 3D من که فعلا دارم دانلودشون می کنم

یه جا نظرم رو گفتم همین جا اونو کپی پیست می کنم

ممنون خیلی خوب بود
فقط یه خواهشی از دوستانی که با 3ds به اینترنت وصل شدن دارم ، اگه امکان داره یه تاپیک جدید درست کنید و نحوه اتصال 3Ds رو به اینترنت ، کامل توضیح بدید .
ممنون

احتمالا این پک رو دیدید
Nintendo 3DS 20-In-1 Essentials - Black

51%2BrvA3MkFL._SL500_AA300_.jpg

این وسیله ای که کنسول درونش قرار میگیره خیلی اونو خوشدست می کنه
ولی یه عیب بزرگ داره اینکه پورت هدست کنسول رو می بنده و به جاش صدا از اسپیکرای خودش میاد که صدای خیلی بدی دارن
من یه دونه از اینا گیرم اومد و خودم روش پورت درست کردم
الان راحت میشه از قسمت هدستش استفاده کرد. و صدا هم اگه بخوای از خوده کنسول میاد
البته بدون اینکار هم میشه با یه روش ساده مثل کامل فرو نکردن کنسول توی پورت صدا ، صدا رو از اسپیکر های ارجینال کنسول شنید
تنها خواستم بگم که اگه براتون مقدوره حتما یه دونه ازین پک ها تهیه کنید
وسایلی که روش هست واقعا کاربردی هست و بدردتون می خوره

75512758950090403220.jpg

وقتی بازش می کنید میشه این قسمت رو از جا در آورد بعد زیر همین رو باید بتراشید تا یه سوراخ برای زدن هدست باز بشه

89206603134607499284.jpg

27914792367834736221.jpg

66567718984691674135.jpg

میشه لبه های کار رو با سمباده کاملا صاف کرد ولی من چون دیدم زیاد معلوم نیست و برام هم مهم نبود همین جوری ولش کردم .
الان بازی کردن با کنسول محشر شده. کامل شبیه یه دسته معمولی میشه

آخرین ویرایش:
مثل اینکه توپخونه هست
آدرس ندارم ولی شماره دارم
٣٣٩٩٨١١٩
قیمتش هم 90 تومنه
یه مقدار بالاست ولی اگه بتونید بگیرید ضرر نکردید.

---------- نوشته 07-03-2012 در 12:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 06-03-2012 در 11:12 PM ارسال شده بود ----------

ناگفته نمونه که اگه واسه خوشدستی بخواین چیزی بخرین به احتمال زیاد Circle Pad Pro گزینه مناسب تری نسبت به این هست چون مشکلاتی که این دسته داره مثل نداشتن ورودی صدا برای هدست مشکلاتی رو ایجاد می کنه مثلا ممکنه که هدست 30 تومنی که خریدید رو از ته بکشید و قطع بشه :دی و یه ضرر نسبتا گنده بکنید
برای همین اگه بقیه وسایل بدردتون میخوره بد نیست ولی اگه نه که پیشنهاد می کنم Circle Pad Pro بگیرید
این پک توی این گرونی ها قیمتش اینقدر شده و الا در اصل بیشتر از 50 تومن نباید باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or