Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
چطور دلت اومد به این زودی تمومش کنی؟:)حیف نبود؟می تونستی چند روز دیگه هم ازش لذت ببری.

اینقدر زود هم نبود. تقریبا یه هفته شد
دیگه مجبور شدم و الا منم اهله این مدل تموم کردن زیاد نیستم باید واسه نقد زود تمومش می کردم

اینقدر زود هم نبود. تقریبا یه هفته شد
دیگه مجبور شدم و الا منم اهله این مدل تموم کردن زیاد نیستم باید واسه نقد زود تمومش می کردم
داستانشو هم بزار من فقط تقریبا میدونم تو کشتی به اسم .....یادم نیست اونم داستانش بین 4 و 5 رزیدنت هست .همین.داشتی داستانو بزار.

سلام دوستان
ببخشید اگه سوالم ربط داره به این تاپیک یانداره
اما اینجا به نظرم خوب بود
من میخوام یه گجت دستی بخرم (الان ایپاد دارم میخوام بفروشم ) میخوام بازی اهنگ و فیلم و... باهاش انجام بدم یه توضیحی میدید با این چه کارایی میشه کرد؟
بعد هک شده ؟قیمت بازیاش چنده
مرسی

سلام دوستان
ببخشید اگه سوالم ربط داره به این تاپیک یانداره
اما اینجا به نظرم خوب بود
من میخوام یه گجت دستی بخرم (الان ایپاد دارم میخوام بفروشم ) میخوام بازی اهنگ و فیلم و... باهاش انجام بدم یه توضیحی میدید با این چه کارایی میشه کرد؟
بعد هک شده ؟قیمت بازیاش چنده
مرسی

سوالت همچین بی ربط هم نیست!! برا اهنگ که بخای اهنگ واست اجرا میکنه ولی کیفیت ایپاد کجا و این کجا این فیلم هم همینجور فرمت .mp4 اجرا میکنه ولی من خودم اصلا امتحان هم نکردم ببینم چه جوریه!! این دستگاه مختص بازی هست نباید انتظار چیز دیگه ای داشته باشی ازش هک هم هنوز نشده ولی بازیای Ds رو اجرا میکنه اگه براش فلاش کارت R4 بخری که اون دی اس خودش کلی بازی باحال داره ولی وقتی 1 بازی خود 3DS رو ابزی کنی مزش میره زیر زبونت دیگه بهت بازیای قدیمی حال نمیده:دی بازیای خودش هم هنوز هک نشده

الان دارم 3ds رو update می کنم بعد مشکلی برای r4 پیش نمیاد

چرا عزیز شما اول باید خود R4 رو اپدیت کنی بعدش کنسولت رو اپدیت کنی!!کلا ماهیت اپدیت برا همینه دیگه که کپی بودن رو بپرونه:دی

r4چجوری ابدیت کنم

روی ار فورت ادرس سایت باید داشته باشه .برو توسایتش اخرین ورژن رو دانلود کن .بریز روی رم کارتت. اما حواست باشه امکان داره ااخرین ورژن ار فورت برنامه اش پایین تر از اپدیت نینتندو باشه که اگه اینطور باشه ار فورت رو از رده خارج میکنه ودیگه رو دستگاهت جواب نمیده.اش دهن سوزی نیست لایو تی ری دی اس .نری بهتره. باز خود دانی.

كسي قيمه داره؟ بعد عيد بكريم يا قبلش؟
قيمت بازي هاش ؟
اكه بكيرم كسي هست مولتي بزنيم؟
دست ٢ كسي داره؟
بابت ك ببخشيد زبون ipod عربيه!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or