Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
بچه ها کسی اینجا زلدا بازی نکرده ؟! من بازی ـشو دارم ولی اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم !
البته 2 تا زلدا DS دارم که یکی ـیش همونی که سوار قطار میشه ...
اگر گایدی هست بدید ممنون میشم !

بچه ها کسی اینجا زلدا بازی نکرده ؟! من بازی ـشو دارم ولی اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم !
یا برو یوتوب یا یه سرچ گوگل بزن که guide فلان بازی میاد

اگه همون اول ازش خوشش نیاد دیگه هم نمیتونی بازیش کنی!!ولی اون Phantom HourGlass رو بازی کن اول بهتره تا ایتکه اون Sprit Tracks رو بازی کنی!!
بخای رو گاید بری جلو کارت نمیشه!!گاید برا معماهاش هست که اگه گیر کردی 1 نیگا بهش بندازی ولی اینکه بازی شروع بشه ندونی کجا باید بری تو هیچ گایدی نوشته نشده

دوستان کسی از کپیخور شدنش خبری داره؟
اینجور که معلومه فعلا خبری از هک نیست تیم crown3ds قرار بود یک فلش کارت به بیرون بده مثل اینکه به یک مشکلی خورده و کلی تاخیر انداخته خیلی از سایت ها هم به خاطر تاخیر این فلش کارت رو دروغ خواندند حالا معلوم نیست واقعا این فلش کارت حقیقت داره و فقط تاخیر خورده یا نه اصلا دروغی بیش نبوده من که خودم ویدئو هاش رو نگاه کردم و کامنت هاشو خوندم بدتر گمراه شدم تو ویدئو که صحت داشت اما چیزی که نوشته بودند این بود که طرف فلش کارت رو از قاب در آورده و بهش یک سیم زده و داره اونو جای هک به ما نشوم میده حالا خدا میدونه راسته یا دروغه

اون که باهاش توافق کرده بودم پول رو که خواستم واریز کنم به خاطر انتخابات شبکه قطع بود بهش گفتم تا شب یا صبح فردا مهلت بده اونم گفت باشه اما چند ساعت بعد پیغام داد که یکی دیگه پول بیشتری واریز کرده و فروخت به اون.. تا به حال این قدر زجر نکشیده بودم...

Nintendo 3DS Circle Pad Pro داره DC میاره قیمتش هم 60 تومن هست.

---------- نوشته در 06:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:29 PM ارسال شده بود ----------

باید 20 تومن بیعانه بریزید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or