بالاخره دیدیم اویل جدید رو .بازی خوبی هست.کاش صفحه نینتندو مثل پی اس پی بزرگ بود لذتش بیشتر میشد.
یعنی انقدر کوچیکه صفحش ؟
بازیش از بابت صدا گذاری داستان وگرافیک عالی هست حیف اندازه ویتا بود صفحه خیلی خوب بود .شما مگه 3دی اس نداری یا صفحه اونو ندیدید؟
برعکس من با اینکه دو تا صفحه نمایشگر هست خیلی بیشتر حال میکنم تا اینکه یه نمایشگر بزرگ داشته باشم
الان از پایین میشه خیلی سریع به اسلحه ها و وسایل دسترسی پیدا کرد و یه سری از معماها رو هم توی صفحه پایین حل می کنی
من هم بدم نمیاد از تی ری دی اس اما وضوح وشفافیت و بزرگ بودن صفحه رو باید ببینی فرض کن صفحه نینتندو اندازه ویتا بود با اون شفافیت .باور کن لذت داشت .یه سوال دارم پین کد بازی که تو جعبه هست برا لایو بازی کردنه؟برا چیه بهم توضیح میدید؟یا برا خرید هست و هدیه هست؟دو بار برام از جعبه هاش شانسی در اومده از تقریبا دوازده تایی که گیم خریدم قضیه اش چیه؟
میشه یه توضیحی در مورد نحوه عضو شدن بدی ! ..باید با خود دستگاه عضو شیم یا بریم تو سایت ـش ؟!عضو نینتندو کلاب که بشی اون کد ها رو بزنی می تونی باهاش بازی دانلود بگیری
هر کدی در عوضش بهت تعدادی کوین و همون سکه میده
یه کارت جدا گانه تو بعضی بازی ها تو پکش میزارن شانسی برا من تا حالا از دوازده تا دو تا در اومده.روش راست میگه دوستمون نوشته نینتندو کلاب .میشه یه توضیحی در مورد نحوه عضو شدن بدی ! ..باید با خود دستگاه عضو شیم یا بریم تو سایت ـش ؟!
این کد ها تو همه بازی ها نیستن مثلا من یه زلدا دارم کجاش زده این کد رو ؟!
یه راهنمایی کن از کجا وچطور عضو بشم.عضو نینتندو کلاب که بشی اون کد ها رو بزنی می تونی باهاش بازی دانلود بگیری
هر کدی در عوضش بهت تعدادی کوین و همون سکه میده