Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
شماره gamespot رو ندادين دوست عزيز

چرا داده تو همون تایپیک قبلی منم دقت کردم دیدم.

---------- نوشته در 07:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:17 PM ارسال شده بود ----------

چرا داده تو همون تایپیک قبلی منم دقت کردم دیدم.

من زنگ زدم گفت بازی تی ری دی اس متاسفانه ندارم .

الان به غیر از mario بازیهای خوب چیه میخوام بخرم؟لطفا معرفی کنید.(بازیهای 1ماه اخیر زلدا و ... نه).

rayman.splinter cell.street fighter.driver.gost ricon .ace combat. sonic.shinobi.evil mercinaris.fifa بازی evil revolition .metal gear solid snake eaterدوتا عنوان خیلی معروفشه که یک ماه یا کمتر هم داره میاد اما گیر اوردی هر کدوم اینا رو برا خرید به ما هم بگو از کجا اگه گرفتی .

سلام، 2 تا سوال داشتم.

pokemon ای هم واسه کنسول اومده؟ :دی اگه آره چطوریاس و اگه ریمیک هستش مال کدوم نسخه هستُ چقدر ریمیک شده؟ یه زلدا هم داره که انگار ریمیک هستش؟ اون مال کدوم نسخه هست و ریمیکش در چه حده ؟! :دی

بعد اینکه افراد عینکی وقتی باش 3D بازی میکنن مشکلی ندارن که؟ :دی

سلام، 2 تا سوال داشتم.

pokemon ای هم واسه کنسول اومده؟ :دی اگه آره چطوریاس و اگه ریمیک هستش مال کدوم نسخه هستُ چقدر ریمیک شده؟ یه زلدا هم داره که انگار ریمیک هستش؟ اون مال کدوم نسخه هست و ریمیکش در چه حده ؟! :دی

نه هنوز نیومده واسش این Pokemon
زلدا ولی امده فک کنم نسخه N64 باشه دقیق نمیدونم چون بازی نکردم:دی ولی بسیار خفنه میگن:دی

تو مگه عینکی هستی؟
فقط روز اول چشات میسوزه بعدش درست میشه همین!!

پ.ن:Pokemon میخای چی کار متال گیر رو بچسب:دی

جواب سوال دوم:
من خودم عینکی هستم و مشکلی هم ندارم...
پشت جعبه‌ی من نوشته برای کسانی که مشکل دوبینی دارن یا یک چشم دارن، میتونه منجر به خستگی و ناراحتی بشه...
(do not use the 3d feature if you have a binocular vision such as strabismus,or if you only have sight in one eye.viewing 3d images can exacerbate binocular vision disorders and lead to fatigue and discomfort)
یکی هم اینکه تاکید زیادی داره که بچه های زیر 6 سال به هیچ وجه نباید از 3d دستگاه استفاده کنن...(گفته میتونه به بینایی صدمه بزنه)

نه هنوز نیومده واسش این Pokemon
زلدا ولی امده فک کنم نسخه N64 باشه دقیق نمیدونم چون بازی نکردم:دی ولی بسیار خفنه میگن:دی

تو مگه عینکی هستی؟
فقط روز اول چشات میسوزه بعدش درست میشه همین!!

پ.ن:Pokemon میخای چی کار متال گیر رو بچسب:دی

عینک رو که آره گاهی میزنم :دی

آره نسخه N64 بسی خفن بود ! همینش ارزش خرید یه 3DS رو داره ! :دی مثل pokemon :دی متال گیر هم که جای خود داره، ولی کلا pokemon یه چیزه دیگست :دی

جواب سوال دوم:
من خودم عینکی هستم و مشکلی هم ندارم...
پشت جعبه‌ی من نوشته برای کسانی که مشکل دوبینی دارن یا یک چشم دارن، میتونه منجر به خستگی و ناراحتی بشه...
(do not use the 3d feature if you have a binocular vision such as strabismus,or if you only have sight in one eye.viewing 3d images can exacerbate binocular vision disorders and lead to fatigue and discomfort)
یکی هم اینکه تاکید زیادی داره که بچه های زیر 6 سال به هیچ وجه نباید از 3d دستگاه استفاده کنن...(گفته میتونه به بینایی صدمه بزنه)

مرسی خیالم کاملا راحت شد پس :دی

امروز ما نیز چشممان به جمال جدید ماریو لوله کش در قالب 3D روشن شد!:دی جمالی بس دیدنی است که نتوان گفت در ثنااش سخنی! لولیا!:دی
واقعا تری دی به این بازی میاد. اینقدر مجذوب کننده هست که وقت نشد لباس هام رو عوض کنم و با همون لباس های که از بیرون اومده بودم 2 ساعت محوش شدم:دی
ایشا الله خدا قسمت همه کنه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or