Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
ميشه بفرماييد از كدوم فروشگاه خريدي؟

البته این مغازه اخلاقش فروشنده اش شدیدا با مشتری بد هست . دوبار زنگ بزنید میفهمید .خواستید امتحان کنید میفهمید .ما که عطای او را به لقای او بخشیدیم.

---------- نوشته در 04:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

(فروشگاه یگانه منظورم بود)

کلاه بردارترین و وقیح ترین فروشنده ها تو یگانه هستند مشتری کیسه مولی میبینند که فقط میخوان بچاپند من یه بار سه قیمت مختلف ازشون شنیدم جالبه خیلی هم بی ادب و مغرور هیتند به هر کسی توصیه میکنم ابدا از یگانه خرید نکنید این صحبت من از جانب خودم و تجربه های دوستانم بوده ممنون میشم وسی هم ما رو تحویل بگیره پست ها رو بخونه جواب بده و کسی هم در این خرید فروش ها به ما هم دیدی داشته باشه

کلاه بردارترین و وقیح ترین فروشنده ها تو یگانه هستند مشتری کیسه مولی میبینند که فقط میخوان بچاپند من یه بار سه قیمت مختلف ازشون شنیدم جالبه خیلی هم بی ادب و مغرور هیتند به هر کسی توصیه میکنم ابدا از یگانه خرید نکنید این صحبت من از جانب خودم و تجربه های دوستانم بوده ممنون میشم وسی هم ما رو تحویل بگیره پست ها رو بخونه جواب بده و کسی هم در این خرید فروش ها به ما هم دیدی داشته باشه

موافقم دوستم منم تجربه داشتم . کاسب نیستن .

اقا این کنسول ما ورژنش 2.1.0 هست
بعدش این کاتریج کرک منم اسمش R4itt black هست من میزارمش تو دستگاه اجراش میکنم صفحه سیاه میشه میگه مشکل داره هیچ اتفاقی نمیافته صفحه سیاه میشه فقط باید پاور رو بگیرم تا خاموش بشه!!

چه کار کنم درست بشه لااقل همون بازیای دی اس رو بتونم اجرا کنم؟

شماره گیم اسپات رو بدید لطفا . من از توپخونه از فروشگاه نیما خرید کردم زیاد مشتریشم اونو توصیه میکنم دفترشونم دی سی گروپ هست ازشون زیاد خرید کردم سفارش هم میرن .فروشنده هاشم هم قیمت مناسب میدن هم جنس خوب .من تا حالا چهار تا دستگاه وگیم هم نزدیک ده پانزده تا اورجینال خریدم راضی بودم .اقا گیم اسپات دقیقا کجای توپ خونه هست؟و فروشگاه کیان منظورت اگه تو پاساز لباف هست جدیدا جمع کرده.

---------- نوشته در 12:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 PM ارسال شده بود ----------

اقا این کنسول ما ورژنش 2.1.0 هست
بعدش این کاتریج کرک منم اسمش R4itt black هست من میزارمش تو دستگاه اجراش میکنم صفحه سیاه میشه میگه مشکل داره هیچ اتفاقی نمیافته صفحه سیاه میشه فقط باید پاور رو بگیرم تا خاموش بشه!!

چه کار کنم درست بشه لااقل همون بازیای دی اس رو بتونم اجرا کنم؟
اگه قبلا اجرا میکرده واپدیت کردی باید واسی اپدیت جدید براش بیاد

---------- نوشته در 12:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 PM ارسال شده بود ----------

بازی متال گیر تاریخ 21 فوریه یک ماه دیگه برا تی ری دی اس ریلیز میشه.

گیم استاپ نه گیم اسپات!:دی
فروشگاهشون رو آدرس ندارم
تلفن گذاشتم زنگ بزنید و آدرس بگیرید
فروشگاه کیان هم از لباف اومده بیرون ولی همون کنارها یه مغازه دیگه گرفته
یه مقدار توپخونه رو بگردید پیداشون می کنید
من خودم نرفتم بیشتر به رفیقم میدم که برام ازون جا خرید کنه و الا دقیقتر آدرس می دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or