Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
سلام با توجه به اینکه تایم بازی کردن تو دستگاه ثبت میشه هرکس هر بازی که داره بیاد بگه چند ساعت گیم پلی داره؟خیلی ممنون

فکر کنم کم کم باید بریم سراغ کپی بازی کردن:d12 عنوان بازی هم دامپ شده این سایت هم این نمونه r4 رو برای فروش گذاشته حالا کی میخواد اول کپی بازی کنه:d

Crown3DS & Crown 3DS card hack 3DS games - first 3DS card in the world

شیرنی بدید
هک شد رفت!:دی
ایمان همیشه خوش خبر باشی گل پسر!:دی
قرار بود شنبه یه ماریو تری دی لند بگیرم دسته دو 65 کنسل شد رفت!!:دی

---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 PM ارسال شده بود ----------

لامصب چه خوش قیمت هم هست! $69.99!
باید 120 تومن بدیم یه فلش کارت واسه اجرای بازی هاش!:|
ولی مهم نیست مهم اینه که ساعات خوبی در انتظار هممونه با ماریو و زلدا!:دی

---------- نوشته در 10:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:14 PM ارسال شده بود ----------

'' Hi, thanks for your email, Crown 3DS will play 3ds games, pls wait for some more days, and pay attention to the latest update on our site, this card will be on market within this month, thanks

Happy new year!
Best regards
This is in a reply of the crown 3ds website email adress.

البته یه مقدار تهه دلتون رو خالی کنم توی gbatemp صحبتهای ضد و نقیض زیاد هست و هنوز به طور کامل قطعی نشده که آیا ادعای کرون راسته یا نه. البته به نظرم این همه بند و بساط نمی تونه همش واسه یه مسخره بازی باشه ولی اگه باشه که واقعا کسایی که این کارو می کنن آدمای مریض و علافی هستن که البته می گم احتمالش خیلی کمه
باید تا 31 ژانویه منتظر موند و دید آیا این فلش کارت ها واقعی هستن یا نه
می تونید بحث رو از اینجا دنبال کنید
مطمئنا کاربرای این سایت اولین کسایی هستن که فلش رو تست می کنن
http://gbatemp.net/topic/308574-cro...your-3ds-and-playing-3ds-games/page__st__1605

وای دوستان بگم شاید باورتون نشه من امروز یه 3DS از فروشگاه نیما گرفتم پول هام هم تموم شد رفت
دیگه پوالم نرسید که بازی براش بگیرم رسیدم خونه اومدم اینجا دیدم که
داش ایمان زده هک شد
واقعا دستت درد نکنه بابت این خبر کلی خوشحالم کردی

وای دوستان بگم شاید باورتون نشه من امروز یه 3DS از فروشگاه نیما گرفتم پول هام هم تموم شد رفت
دیگه پوالم نرسید که بازی براش بگیرم رسیدم خونه اومدم اینجا دیدم که
داش ایمان زده هک شد
واقعا دستت درد نکنه بابت این خبر کلی خوشحالم کردی

دوستان عزیز مبارک باشه. ما را هم در خوشحالیتون شریک بدونید. میدونید؟:d

ببخشید شما چند خریدی 3DS رو؟

البته یه مقدار تهه دلتون رو خالی کنم توی gbatemp صحبتهای ضد و نقیض زیاد هست و هنوز به طور کامل قطعی نشده که آیا ادعای کرون راسته یا نه. البته به نظرم این همه بند و بساط نمی تونه همش واسه یه مسخره بازی باشه ولی اگه باشه که واقعا کسایی که این کارو می کنن آدمای مریض و علافی هستن که البته می گم احتمالش خیلی کمه
باید تا 31 ژانویه منتظر موند و دید آیا این فلش کارت ها واقعی هستن یا نه
می تونید بحث رو از اینجا دنبال کنید
مطمئنا کاربرای این سایت اولین کسایی هستن که فلش رو تست می کنن
Crown3ds flashcard - Hacking your 3DS and playing 3DS games - GBAtemp.net - Page 108

البته محمد جان فکر کنم راست باشه چون برای پیش فروش گذاشته توی سایت

اینم لیست بازیهایی که گفتن با این فلش اجرا شده
0001 <<Ghost Recon:Shadow wars>>
0002 <<Super Monkey Ball 3D>>
0003 <<lego star wars iii the clone wars>>
0004 <<The Legend of Zelda: Ocarina of Time>>
0005 <<Super Mario 3D Land>>
0006 << star fox64 3d>>
0007 << pilotwings resort>>
0008 <<Bio Hazard The Mercenaries 3D>>
0009 <<puzzle bobble Universe>>
0010 << rayman3d>>
0011 <<Super Street Fighter 3D edition>>
0012 <<dead or alive dimensions>>

---------- نوشته در 10:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------

اینطور که فهمیدم اگر بخوایم کپی بازی کنیم نمیتونیم از انلاین دستگاه استفاده کنیم البته فکر نکنم مهم باشه

سلام خبر خوبی بود به شرطی که ار فورش به ایران برسه اگه رسید مناسب برسه اگه رسید شیش ماه دیگه نرسه .نینتندو اپ دیت نزنه بسوزونه .لااقل وای میستاد اویل معروف رو هم تست میزد که ارزشش زیاد باشه برا خرید .به هر حال هر کس گرفت به همه بگه از کجا میگیره بتونیم پیدا کنیم.

عزیزان خیلی دلتون رو خوش نکنید.من خیلی وقته که هک شدن 3ds رو دمبال میکنم.کی گفه هک شده؟هنوز کرون تو ۷۰ درصد مونده.قرار بود تا آخر سال ۲۰۱۲ فلش کارته بیاد که نیومد.گفتن ۱ ماه دیگه.خیلیا اعتقاد دارن که fake هست.
به هر حال من تا آخر ماه میلادی جاری صبر میکنم.اگه کرون وارد بازار نشد اورجینال میخرم.
راستی من یه بازی splinter cell دارم.هر کی اهل معاوضه هست پ.خ بده ترجیحا با ماریو

عزیزان خیلی دلتون رو خوش نکنید.من خیلی وقته که هک شدن 3ds رو دمبال میکنم.کی گفه هک شده؟هنوز کرون تو ۷۰ درصد مونده.قرار بود تا آخر سال ۲۰۱۲ فلش کارته بیاد که نیومد.گفتن ۱ ماه دیگه.خیلیا اعتقاد دارن که fake هست.
به هر حال من تا آخر ماه میلادی جاری صبر میکنم.اگه کرون وارد بازار نشد اورجینال میخرم.
راستی من یه بازی splinter cell دارم.هر کی اهل معاوضه هست پ.خ بده ترجیحا با ماریو

دوست عزیز خودشون هم گفتن 70 درصد برای همین فعلا 12 عنوان بازی رو ساپورت میکنه البته گفتن کپی بازیها رو هم خودشون برای دانلود میزارن

البته این ۷۰ درصد پیشرفت سایت هست نه فلش کارت!
میدونید من از چی تعجب میکنم؟یهو یکی گفت هک شده و همه خوشحال شدن در حالی که خبر مربوط به کرون مال چند ماه پیشه.چند ماه پیش همه باید ذوق میکردن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or