فکر کنم کم کم باید بریم سراغ کپی بازی کردن:d12 عنوان بازی هم دامپ شده این سایت هم این نمونه r4 رو برای فروش گذاشته حالا کی میخواد اول کپی بازی کنه:d
Crown3DS & Crown 3DS card hack 3DS games - first 3DS card in the world

وای دوستان بگم شاید باورتون نشه من امروز یه 3DS از فروشگاه نیما گرفتم پول هام هم تموم شد رفت
دیگه پوالم نرسید که بازی براش بگیرم رسیدم خونه اومدم اینجا دیدم که
داش ایمان زده هک شد
واقعا دستت درد نکنه بابت این خبر کلی خوشحالم کردی
البته یه مقدار تهه دلتون رو خالی کنم توی gbatemp صحبتهای ضد و نقیض زیاد هست و هنوز به طور کامل قطعی نشده که آیا ادعای کرون راسته یا نه. البته به نظرم این همه بند و بساط نمی تونه همش واسه یه مسخره بازی باشه ولی اگه باشه که واقعا کسایی که این کارو می کنن آدمای مریض و علافی هستن که البته می گم احتمالش خیلی کمه
باید تا 31 ژانویه منتظر موند و دید آیا این فلش کارت ها واقعی هستن یا نه
می تونید بحث رو از اینجا دنبال کنید
مطمئنا کاربرای این سایت اولین کسایی هستن که فلش رو تست می کنن
Crown3ds flashcard - Hacking your 3DS and playing 3DS games - GBAtemp.net - Page 108
عزیزان خیلی دلتون رو خوش نکنید.من خیلی وقته که هک شدن 3ds رو دمبال میکنم.کی گفه هک شده؟هنوز کرون تو ۷۰ درصد مونده.قرار بود تا آخر سال ۲۰۱۲ فلش کارته بیاد که نیومد.گفتن ۱ ماه دیگه.خیلیا اعتقاد دارن که fake هست.
به هر حال من تا آخر ماه میلادی جاری صبر میکنم.اگه کرون وارد بازار نشد اورجینال میخرم.
راستی من یه بازی splinter cell دارم.هر کی اهل معاوضه هست پ.خ بده ترجیحا با ماریو