Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من میگم یکی بیاد کامل همه رو توضیح بده تو میگی مدیر نینتندو باشی اونو میگیری؟:|
یکی که فن نباشه بیاد همه رو دونه دونه توضیح بده که من پرسیدم

سلام دوستان
من یه 400 تومنی دارم ( نوش جونم :دی )
1. 3DS بخرم یا PS VITA ؟
2.امکانات و مشکلات و نقاط ضعف هر کودوم رو بگید
3. با مودم ADSL معمولی هم میشه باهاشون اینترنت رفت؟
4.گرافیک کودوم خفن تره؟
5.بازی های کودوم بیشتره + خلاقیتاشون فراوون تره

1.میل خودتونه
3.تری دی اس که نمیشه.فقط با wifi میشه اینترنت رفت.vita رو نمی دونم ولی بعید میدونم
4. ویتا
5. ویتا که هنوز نیومده ولی من که 3ds دارم بزار در موردش توضیح بدم.سه بعدی بودن نمایشگرش خیلی جالبه.واقعا به آدم حس سه بعدی میده. ولی کیفیت نمایشگر زیاد جالب نیست.باید خودتو با نور تطراف تنظیم کنی وگرنه صفحه تیره دیده میشه که خیلی آزار دهنده است.البته من چوت splinter cell بازی میکنم و همیشه شبه! این مشکل رو بیشتر دارم وگرنه بازی های دیگه بد نیست. در مورد تعداد بازی ها فعلا 3ds خیلی کم بازی داره ولی ظاهرا قرار که بازی های زیادی بیاد. اینم بگم که nintendo همیشه معروف بوده به نوآوری .همیشه نوآوری های جالبی داشته.گیم پلی هم خیلی خوبه (با اضافه شدن circle pad ) در کل من از خرید 3ds راضی هستم.
در مورد vita : ویتا مشخصات سخت افزاریش فوق العاده هست در حد پلی 3.گرافیک بازی های 3ds خیلی خوبه ولی با screen shot هایی که از بازی های vita دیدم از نظر گرافیک 3ds کم میاره.راستی یه مشکل خیلی بزرگ 3ds نمایشگر کوچکشه. 3.5 اینچ! در حالی که ویتا نمایشگر 5 اینچی داره.

---------- نوشته در 03:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:51 PM ارسال شده بود ----------

دوستان شما میتونید از nintendo vidoes استفاده کنید؟
Wi-Fi USB Connector چی هست؟
سوال من فراموش نشه

• Like
Reactions: Fenris Wolf
دوست عزیز برات ممکنه یه عکس از حالت سه بعدی دستگاهت بذاری؟( یعنی میشه با دوربین گوشیت از یه بازی سه بعدی عکس بگیریو بذاریش؟)
در داره یا مث پی اس پی ـه؟
ویتا کی میاد؟
3DS کپی شده؟
ممنون

دوست عزیز برات ممکنه یه عکس از حالت سه بعدی دستگاهت بذاری؟( یعنی میشه با دوربین گوشیت از یه بازی سه بعدی عکس بگیریو بذاریش؟)
در داره یا مث پی اس پی ـه؟
ویتا کی میاد؟
3DS کپی شده؟
ممنون
اگه با گوشی عکس بگیرم که سه بعدی نشون نمیده:d
در؟درچیه؟
فکر کنم اوایل سال میلادی جدید میاد
اگه منظورت کپی خور باشه نه هنوز کپی خور نشده

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من یه 400 تومنی دارم ( نوش جونم :دی )
1. 3DS بخرم یا PS VITA ؟
2.امکانات و مشکلات و نقاط ضعف هر کودوم رو بگید
3. با مودم ADSL معمولی هم میشه باهاشون اینترنت رفت؟
4.گرافیک کودوم خفن تره؟
5.بازی های کودوم بیشتره + خلاقیتاشون فراوون تره

1.هر چی دلت می‌خواد!
2. پی اس ویتا 100 درصد توی Multimedia و گرافیک بهتره. مثلا همین 3ds توی پخش کردن Mp3 کم میاره! فیلم هم که پخش نمی‌کنه!
این کارها رو پی‌اس پی هم انجام می‌داد!
به نظرم می‌تونن با برنامه یا آپدیت این ضعف های 3ds رو برطرف کنن
3.در این مورد نظر خاصی ندارم!
4 و 5 با هم!: این سوال هات مثل این می‌مونه wii با Xbox رو مقایسه کنی
اگه برات گرافیک مهمه...خب برو سراغ یه کنسول قوی! ماجرای PSvita درست مثل ماجرای PSP با PS2 هستش!
psp از نظر قدرت یه جورایی در حد PS2 بود...ولی هیچوقت با PS2 قابل مقایسه نبود
PSVita هم کمی از PS3 نداره! ولی بازم PS3 ازش قوی تره!
به نظر من اگه دنبال یه سری بازی باحال و پرخلاقیت هستی 3ds بهتره
ولی اگه گرافیک برات مهمتره یه راست برو سراغ PSVita!

دوستان 1 نفر که میتونه بیاد کامل توضیح بده چطور میشه از ای شاپ خرید کرد ارور کانتری میده اینم تحریمیم که ..........

لطفآ توضیح کامل بده آپی عوض کنو الو بل نه کامل که همه متوجه بشن ممنون

من یه راهی پیدا کردم.تو فروم gba. در مورد nintendo video که جواب میده.به نظر میرسه که مشکل تحریم eshop رو هم بتونه حل کنه.من چیز هایی که خواسته انجام میدم ولی یه بخشی هست میگه باید softap option روتر وای فای رو فعال کنم.نمیدونم چیکار کنم. دوستان اگه تخصصی در این مورد دارید ما رو بی نصیب نزارین. این هم لینک تاپیک:http://gbatemp.net/t304102-accessing-nintendo-video-on-uk-us-3ds-simple

بچه ها من میخام psp ام را بفروشم به جاش 3ds بگیرم .
به نظرتون این کار ارزش داره ؟ چون من به psp عادت کردم حالا با گرافیک کم 3ds تو زوقم نمیخوره ؟
راستی بازی هاش را چه جوری تهیه میکنید ؟

کی گفته گرافیک 3ds پایینه؟ من الان slpinter cell بازی میکنم گرافیکش خیلی خوبه.
در حال حاضر مشکلش اینه که برای خرید بازی باید هزینه بکنی:d(کپی خور نشده)

آخرین ویرایش:
کم کم دارم شک میکنم که کسی بتونه این دستگاه رو کپی خور کنه

البته یه چیز دیگه هم هست واینکه شاید چون بازی به اونصورت جالب براش هنوز نیومده هک نشده

کم کم دارم شک میکنم که کسی بتونه این دستگاه رو کپی خور کنه

البته یه چیز دیگه هم هست واینکه شاید چون بازی به اونصورت جالب براش هنوز نیومده هک نشده

شک نکن هک می شه اما فعلا سر هکرها شلوغه و اینم کار یه بچه هکر نیست

به نظر شما كي تو ايران ارزون ميشه؟
خبري از هكش نشد؟​

تا دو ماه دیگه احتمالا 50 تومن گرون بشه مگه چیزیم دیگه تو ایران ارزون می شه:(

مال من که ساخت چینه.از اونجایی که تو ایران جنس ها بیشتر از دبی میاد و دبی هم از آمریکا وارد میکنه ریجنشون معمولا us. من خریدم 350. بازی اوزجینال هم 50تا 80 تومن گیر میاد. بازی ds رو هم اجرا میکنه

مال من که ساخت چینه.از اونجایی که تو ایران جنس ها بیشتر از دبی میاد و دبی هم از آمریکا وارد میکنه ریجنشون معمولا us. من خریدم 350. بازی اوزجینال هم 50تا 80 تومن گیر میاد. بازی ds رو هم اجرا میکنه
حالا راضی هستی بازیهاش سرگرم کننده هست اصلن با گرافیک کار ندارم , من که psp داشتم باهاش هال نکردم فروختمش میترسم اینم بگیرم اینطوری شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or