Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
دوست عزیز فکر نکنم اینطور باشه این بازی زلدا جزء بازی هایی هست که برای gba اومده
یعنی چی؟
نیگا کن:
The 20 free games are available to anyone who owns a Nintendo 3DS system and uses a wireless broadband Internet signal to connect to the Nintendo eShop at least once before 11:59 p.m. Eastern time on Aug. 11. These users will automatically be registered in the Nintendo 3DS Ambassador program. The program contains two elements:

1. Starting Sept. 1, Nintendo 3DS Ambassadors will be able to download 10 NES™ Virtual Console™ games at no charge and before they are available in the Nintendo eShop to the general public. These games, including Super Mario Bros.™, Donkey Kong Jr.™, Balloon Fight™, Ice Climber™ and The Legend of Zelda™, are slated to become paid downloadable games, but Ambassadors get them early for free. Once the paid versions of the games are posted to the Nintendo eShop later in the year, the updated versions will be available to Ambassadors for download at no cost.

2. By the end of 2011, Nintendo will provide Ambassadors with 10 Game Boy Advance Virtual Console games. These include games like Yoshi's Island™: Super Mario™ Advance 3, Mario Kart™: Super Circuit, Metroid™ Fusion, WarioWare™, Inc.: Mega Microgame$ and Mario vs. Donkey Kong™. These games will be available exclusively to Ambassadors, and Nintendo currently has no plans to make these 10 games available to the general public on the Nintendo 3DS in the future.​

یعنی چی؟
نیگا کن:
The 20 free games are available to anyone who owns a Nintendo 3DS system and uses a wireless broadband Internet signal to connect to the Nintendo eShop at least once before 11:59 p.m. Eastern time on Aug. 11. These users will automatically be registered in the Nintendo 3DS Ambassador program. The program contains two elements:​

1. Starting Sept. 1, Nintendo 3DS Ambassadors will be able to download 10 NES™ Virtual Console™ games at no charge and before they are available in the Nintendo eShop to the general public. These games, including Super Mario Bros.™, Donkey Kong Jr.™, Balloon Fight™, Ice Climber™ and The Legend of Zelda™, are slated to become paid downloadable games, but Ambassadors get them early for free. Once the paid versions of the games are posted to the Nintendo eShop later in the year, the updated versions will be available to Ambassadors for download at no cost.​

2. By the end of 2011, Nintendo will provide Ambassadors with 10 Game Boy Advance Virtual Console games. These include games like Yoshi's Island™: Super Mario™ Advance 3, Mario Kart™: Super Circuit, Metroid™ Fusion, WarioWare™, Inc.: Mega Microgame$ and Mario vs. Donkey Kong™. These games will be available exclusively to Ambassadors, and Nintendo currently has no plans to make these 10 games available to the general public on the Nintendo 3DS in the future.​

توی یه فروم خوندم نوشته بود قیمت دستگاه قرار هست بشه 169 دلار و برای کسایی که قبلا دستگاه رو خریدن چند عنوان بازی در نظر گرفته شده که یکیش
The Legend of Zelda: Four Swords

هست که این بازی فقط برای گیم کیوب و gba اومد

توی یه فروم خوندم نوشته بود قیمت دستگاه قرار هست بشه 169 دلار و برای کسایی که قبلا دستگاه رو خریدن چند عنوان بازی در نظر گرفته شده که یکیش
The Legend of Zelda: Four Swords

هست که این بازی فقط برای گیم کیوب و gba اومد

باز متوجه نشدم:dیعنی برا ما نیست؟ من 3ds pal دارم.
اصلا این gamecube و gba چیه؟:d

اهان حالا متوجه شدم این zelda اون زلدا نیست:d
1.راستی یه سوال من یک r4i-advance v1.6 دارم.میتونم وقتی که کنسول رو آپدیت کردم ارش استفاده کنم؟
2.هر چند روز برای 3ds آپدیت میاد؟

دوستان چرا من یه مشکل دارم:
street pass رو که اجرا میکنم میگه nintendo 3ds this service is not available in your region
امروز کسنول رو آپدیت کردم eshop رو که میخوام اجرا کنم همین error رو میده.چیکار کنم:(؟

دوستان چرا من یه مشکل دارم:
street pass رو که اجرا میکنم میگه nintendo 3ds this service is not available in your region
امروز کسنول رو آپدیت کردم eshop رو که میخوام اجرا کنم همین error رو میده.چیکار کنم:(؟

واسا بینم :d
چی کار کردی ! :| ... اپدیت کردی :-s .... روم سیاه :-ss
اخه مگه بیماری داشتی :-w
:d
خوب یکم جستجو کنم :study:
یافتم :d
IP ایرانه تحریمه :o

واسا بینم :d
چی کار کردی ! :| ... اپدیت کردی :-s .... روم سیاه :-ss
اخه مگه بیماری داشتی :-w
:d
خوب یکم جستجو کنم :study:
یافتم :d
IP ایرانه تحریمه :o
اول اینکه ممنون.
ولی مشکل تحریم نبود.تو setting رفتم region رو uk کردم درست شد.ولی حالا یه مشکل دیگه دارم:d
1-به nintendi club لینک نیمشه. با کامپیتر وصل میشم ولی با کنسول نمیشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
2-اون ویدئو جالبی که بعد از آپدیت میاد کجاست؟

یه توضیح در مورد Region بدم که اینقدر می پرسن ملت :D

Region منطقه کنسول بازی و خود بازی هستش. بعضی از دستگاه های مثل PS3 با اینکه Region ها مختلفی دارند مثل آمریکا و ژاپن و اروپا، اما بازی های همه ی Region ها رو اجرا می کنند، به این دستگاه ها میگن region free.

3DS مثل Wii، یه دستگاه Region Restricted هستش. یعنی اینکه اگه یه کنسول بخری که مال آمریکا باشه، فقط بازی های آمریکا رو اجرا می کنه.

Region ها هم سه تای اصلی اند: UC که آمریکا و کاناداست معمولا. PAL که اروپاست، و J که ژاپن هستش.

وقتی 3DS میخرید، باید بازی های همون Region دستگاه رو بخرید، وگرنه کار نمی کنه.

از طرفی نینتندو بعضی از سرویس هاش هم Region Restricted هستند، که بازی های دانلودی یکیشون هست. یعنی بازی های eShop که همون بازی های دانلودی هستند هم برای دستگاه های ریجن مختلف فرق می کنه.

حالا، علاوه بر همه ی اینها، بعضی از سرویس های Nintendo، آی.پی رو هم چک می کنند. مثلا حتی اگر که دستگاه ریجن UC که برای آمریکا هست داشته باشید، بازهم نمی تونید از Netflix استفاده کنید، چون IP رو چک می کنه و میبینه که از ایران وصل شدید.

برای رفع مورد آخر هم ویpان می خواید و یا DNS که هر دو هم حتما از طریق router باید نصب بشند و هر روتری هم قابلیت نصب داخلی وی.p.ان رو نداره.

----

حالا بازی های مجانی توضیح بدم.

بازی ها 20 هستند که تا الان 12 تاشون معلوم شده. از اینها هم 10 تاش که برای NES هست برای بقیه بعدا هم میاد، و 10 تاش که برای gameboy advance هست فعلا قرار نیست بیاد.

بازی ها رو هم قبل از 1 سپتامبر، یعنی دقیقا تا 1 ماهه دیگه، نمیشه دانلود کرد و فعال نیستند.

اما قبل از 11 آگوست حتما باید به eShop یکبار وصل بشید تا بتونید بعدا این بازی ها رو بگیرید، منظور از فعال کردن اینترنتی همینه. این 20 بازی هم برای هر سه تا منطقه هستش، و فقط ممکنه بازی های معرفی نشده با هم فرق کنند. و البته دستگاه های ژاپنی بازی ها رو به ژاپنی فقط می تونند دانلود کنند :D

• Like
Reactions: raya2 and Ayuna
بسیار ممنون از توضیحات.این 20 بازی هیچ کدوم برای 3ds نیست؟ من نمیدونم nes چیه؟خوردنی که نیست؟
بعد شما که این قدر محترمی به این سوال منم جواب میدی؟

1-کنسولم به nintendi club لینک نیمشه. با کامپیتر وصل میشم ولی با کنسول نمیشه.میگه اطلاعات رو اشتباه وارد کردم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
2-اون ویدئو جالبی که بعد از آپدیت میاد کجاست؟

سلام! خواهش می کنم.

NES کنسول میکرو خودمون هستش :d اینها بازی های virtual console یا کنسول مجازی 3DS اند که بازی های قدیمی نینتندو از کنسول های مختلف مثل GBA که کنسول دستی قبل از DS هست رو شامل میشه.

جواب سوال اول رو نمی دونم.
اما سوال دوم، منظور از انیمیشن فکر کنم همون pikmin ها منظورتون باشه که فایل ها رو می گیرند دستشون و جابجا می کنند، که اونها فقط برای وقتی هست که بازی های دانلودی رو از DSi به 3DS منتقل می کنید و برای همه دانلود ها نیست :d

به نظر من اينا ارزش نداره تو ايران كه بيشتر رفقا شبيه سازارو دارند 20 تا بازي دربرار هزار تا بازي چیزي نيست.:d
اما فقط براي كنجكاوي مي پرسم بازي هاي snes تو اين بيستا بازي نيست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or