Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
مبارکه
چند؟
قابل شما رو نداره

از فروشگاه نيما٣٥٠ خريدم غير باندلشو. البته r4 و كارت حافظه رو هم از نيما خريدم
ازش پرسيدم بازي زلدا رو داره گفت يكي از دوستاش داره ولي براي ريجن nts ٨٢ تومن ولي مال من palه
راستي كنسول شما چه ريجنيه؟مگه ريجن us و ... نبودن پس اين پال چيه؟يه بازي هم روش نصب بود كه اجراش ميكردم پيام ميداد كه تو ريجن من موجود نيست
راستي فروشگاهه شهر تماشا ٧-٨ تا بازي داشت ولي زلدا رو نداشت

nts و pal چیه باز؟تو ایران مال همه u هستش ؟نگین توروخدا من بازی سفارش دادم مگه ریجن دیگه ای هم هست تو ایران؟اگه بود حتما فروشنده میپرسید از من.!!!دارم سکته میکنم

راهنمای قدم به قدم زلدا وجود نداره؟اگه داره لطف کنین بذارین .من گیر کردم.رفتم تو قلعه یه نفر میگه سوراخ کنار قلعست ولی گشتم نیست.راهنما میخوااااامممم

راهنمای قدم به قدم زلدا وجود نداره؟اگه داره لطف کنین بذارین .من گیر کردم.رفتم تو قلعه یه نفر میگه سوراخ کنار قلعست ولی گشتم نیست.راهنما میخوااااامممم
بهت تبریک می گم , تو ایران شاید تنها کسی باشی که این بازیو داره !
تموم کردی خریداریم :d

بیشتر توضیح بده تا راهنماییت کنم
بازی خیلی پیچیده هست و کلی جاها گیر می کنی البته توی نسخه اصلی ولی سازنده ها گفتن که توی نسخه جدید کلی راهنمایی می کنیم. من که نرفتم و فقط شماره اصلی رو رفتم

دوستان از كجا بدونم ريجن كنسولم چيه؟
راستي كسي نميدونه قضيه pal و nts چيه؟

دوستان خواهش ميكنم به سؤالم جواب بدين.
+
بازي زلدا رو از كجا خردين؟
به نظر شما اپديت كنم؟اخه اين جوري r4 كار نميده از طرفي براي اجراي بازي هاي جديد نياز به اپديت هست
موندم چيكار كنم؟

من بازی رو از یه مغازه گرفتم تو تهران که فقط شماره تلفنشو دارم 22709790...واسه راهنمای بازی من هنوز قلق بازی دستم نیومده هر دفعه سیو میکنم از خونش میاره اعصاب آدم خورد میشه.از رو نقشش چه جوری میشه فهمید که اول کجا باید بری؟من الان پرنسسو دیدم و با اون یارو که پرنسس گفت حرف زدم.حالا تو نقشه 3جا روشنه.هیجا نمینویسه که اول کجا باید بری و دنبال چی باید باشه

قابل شما رو نداره

از فروشگاه نيما٣٥٠ خريدم غير باندلشو. البته r4 و كارت حافظه رو هم از نيما خريدم
ازش پرسيدم بازي زلدا رو داره گفت يكي از دوستاش داره ولي براي ريجن nts ٨٢ تومن ولي مال من palه
راستي كنسول شما چه ريجنيه؟مگه ريجن us و ... نبودن پس اين پال چيه؟يه بازي هم روش نصب بود كه اجراش ميكردم پيام ميداد كه تو ريجن من موجود نيست
راستي فروشگاهه شهر تماشا ٧-٨ تا بازي داشت ولي زلدا رو نداشت

میشه لطف کنید تلفن فروشگاه نیما رو بنویسید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or