Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
هنوز هیجا بازی پیدا نکردم!!جالبه نه؟)x)x...آقا این ویدیویی که 3d تو خوده دستگاهه کجاست؟هرچی گشتم پیدا نکردم!!لطف میکنین بگین کجاست این ویدیو

سایت آمازئن super mario 3ds قیمت زده؟مگه اومده؟تو سایت ign نوشته q4?این q4 یعنی چی؟...در ضمن آدرس و شماره یادتون نره واسه بازیهای حدید#:-s
q یعنی کوارتر.q4هم یعنی سه ماه آخر سال;)
والا هرجا زنگ زدم تهران ميگه بازي نداريم!!!قحطي بازي شده شانس ما.يعني چي؟)x
تبلیغ نشه یه وخ ولی فروشگاه DC معمولا داره!!!

فروشگاه dc زنگ زدم نداره بازیهای جدیدو بهش میگم کی میارین میگه معلوم نیست!!! .کنج و نیما هم زدم اونم نداشتن جدیدارو (من dead or alive وzelda رو میخوام)اونام میگفتن بعدا !!!یه شماره داد گفت به این زنگ بزن22709790 که اونم گفت 3 4 روز دیگه زنگ بزن!!شانس من تا 3ds خریدم دیگه هیچ قبرستونی بازی نمیاره )x)x)x)xنمیدونم چشون شده که نمیارن

فروشگاه dc زنگ زدم نداره بازیهای جدیدو بهش میگم کی میارین میگه معلوم نیست!!! .کنج و نیما هم زدم اونم نداشتن جدیدارو (من dead or alive وzelda رو میخوام)اونام میگفتن بعدا !!!یه شماره داد گفت به این زنگ بزن22709790 که اونم گفت 3 4 روز دیگه زنگ بزن!!شانس من تا 3ds خریدم دیگه هیچ قبرستونی بازی نمیاره )x)x)x)xنمیدونم چشون شده که نمیارن
از eshop میتونید ویدیو و بازیهای آرکید دانلود کنید دوست من!

ادرس اونجا رو ميدي؟
شماره ي dc رو ميدي؟

آخرین ویرایش:
به شمارش زنگ بزن.من زنگ زدم میگه فعلا نداریم.همون شماره که دادم اون داره گفت شنبه هم بازی میاریم!!زلدارو داشت میداد 90:-o..من نمیدونم بقیه دوستان که تهرانن چرا ادرس جای خوبیرو نمیدن من که مشهدم آمار در آوردم ولی تهرانیها...:-s

من الان زنگ زدم کنج گفت نداریم..حالا اگه شماره ی دیگه ای هست دوستان باید بگن.اخه من مشهدم نمیتونم دیگه بیشتر ازین امار در بیارم:(..الا 1 هفتست خریدم داره خاک میخوره 3ds نه r4 جواب میده نه بازی گیر اووردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or