آقا یه پرسش.
میخوام یه کارت 50 چوقی بگیرم باهاش بازی دانلود کنم. حالا بنظرتون از بین اینا کدومو بگیرم؟
ماریو بروز 2: بالاخره میگیرمش. نسخه ی Wii Uش که عالیه. اینم حتما خوبه.
ماریو 3d land: اینم بالاخره میگیرم. الان روی Wii U دارم 3d world بازی میکنم، اینم بگیرم خیلی تکراری میشه فکر کنم!
دانکی کونگ: میخوام بگیرمش ها. ولی مطمئن نیستم ازش خوشم بیاد! تا حالا بازیش نکردم!
زلدا اوکارینا: اینم یه کرمی انداخته توم که بگیرمش. ولی تا حالا زلدا بازی نکردم و باز احتمال خوش نیومدن زیاده!
لویجی منشن: اینم بدم نمیاد بگیرم. چجوریاس بازیش؟
فکر کنم همینا بود. از بین اینا کدومو پیشنهاد میدین؟
پرسش از نخبه :d
من دیشب برای اینکه تست کنم باطری چقدر نگه میداره 3ds برداشتم نور گذاشتم رو 3 بعد صدا تا آخر بردم بالا و هدفون بیتس اصل زدم 3d هم فعال کردم از 4:51 دقیقه کار کرد تا 8:17 که همون موقع قرمز شد منم خاموش کردم زدم شارژ ( پس فکر کنم بدون حالت 3d حدود 5 ساعت یا بیشتر جواب بده)
از شانس اومدم روشن کردم دوباره بازی کنم این ارور داد
خوب من 3 تا بازی تست کردم روی 3ds که نظرمو میگم
ماریو 7 که 4 تا زمینشو بازی کردم که واقعا عالی بود اونم برای کنسول دستی من که خیلی لذت بردم اگه بخوام با ماریو کارت wii مقایسه کنم این همتراز ماریو کارت wii ه اما بهتره مثلا مرحله زیر آبش خیلی عالی بود حالت 3d بهترشم کرده ( اولین بار بود تو عمرم از ماریو کارت سوپر نینتندو تا الان که ماریو بر نداشتم دانکی کونگ انتخاب کردم :d )
بازی new super mario 2 که دیشب تا سرزمین رفتم :d مراحلش کوتاهه و اقیانوس سکه اما واقعا سرگرم کننده اس با ایده ها جدید مثل کله مکعب سکه ای باحال بود
مراحل باس فایتش وقتی 3d روشنه رو هوا چیزی مثل گرد و گرما مواد مذاب هست خیلی قشنگه عجب کیفیتی داشت
ماریو پارتی ایسلند که مثل بقیه ماریو پارتی ها نظرمو جلب کرد البته بگم ماریو پارتی ها ds و gba خیلی ساده بودن این نسخه از ماریو پارتی در حد ماریو پارتی ها کنسولا خونگی بود که با 3d عالیترم شده
.............................
درباره بازی هایی که گفتی
دانکی کونگ کانتری ریترن یه بازسازی دانکی کونگ سوپر نینتندوه من نسخه wii بازی کردم به معنا واقعی شاهکاره
اینجا نقد بازی نسخه wii گذاشتم
http://forum.bazicenter.com/thread90915/page6/
تا حالا نشده کسی دانکی کونگ نسخه wii بازی کنه خوشش نیاد و راضی نباشه
تو حالت 3d محشرترم میشه فقط رو wii بازی از ویموت و نانچاک استفاده میکرد که به تکون دادن نیاز بود نمیدونم تو نسخه 3ds چجوریه کنترل بازی
از من میشنوی از دستش نده
درباره ماریو 3d لند باید بگم تم نسخه 3ds با تم نسخه wii یعنی ماریو 3d ورد یکیه نسخه wii u اچ دی هست
نسخه 3ds خیلی زودتر اومد و میشه گفت به پا wii u نمیرسه اما بنظر من رو کنسول دستی این بازی واقعا عالیه و در کنارش 3d بودن هم در نظر بگیر
من تو 3ds دوستم که رفته بود تریلر بازی mario 3d land از eshop دانلود کرده بود دیدم واقعا عاشقش شدم بخاطر همین رفتم سریع 3ds خریدم
درباره زلدا چیزی نمیگم چون درسته بازیشو یکی از بهترین ها نینتندوه ولی بین انحصاریا نینتندو رتبه آخر برای من داره شاید حتی بازی نکردم
لویجی منشن من از گیم کیوب میشناسم روی گیم کیوب نسخه 1 شو بازی کرده بودم خیلی خوشم اومد اون زمان چند سال بعدشم روی wii بازیش کردم نسخه 2 هم از گیم پلی که دیدم بنظرم به خوبی گذشته هست و فراترم رفته البته به محدودیت ها کنسولا دستی بیشتر نمیشده که روش مانور بدن