Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
اشک تو چشمام جم شده. اولین ویدئو از زلدا منتشر شد:

Zelda: A Link To The Past 2 - 60 Frames on Vimeo

Nintendo Nation: First Impressions - Zelda: A Link to the Past 2 - IGN Video

یوتوب SE_xMCt9VLw

منم اشک تو چشام جمع شده ولی نه به خاطر این بازی به خاطر اینکه نینتندو داره تو عرضه مجدد بازیاش دست سونی رو از پشت می بنده:دی
اگه اشتباه نکنم این بازی قبلا برای گیم بوی ادونس اومده بوده! دیگه نمی دونم 3D ـش چه صیغه ایه!
تا الان یه زلدا و متروید انحصاری خود 3DS نیومده. فاینال فانتزی هم همینطور، من که واقعا خسته شدم. همه اش که نمی شه ماریو...

تا الان یه زلدا و متروید انحصاری خود 3DS نیومده.
سهیل جان این زلدا ادامه ی زلدا link to the past هست و یک عنوان کاملا جدید هست
متروید هم که هنوز توی نسل جدید پلتفرم های نینتندو برای هیچ کدوم از پتلفرم هاش ساخته یا پورت نشده
قاینال فانتزی هم که دست نینتندو نیست

خبر خوب سری Bravely Default به new ff تغییر نام می‌دهد
24463873209738707314.jpg

اصن گیریم که یه عالمه بازی جدید و قشنگ برای 3DS بیاد...چی به ما میرسه؟؟؟
با این وضع دلار و بازار سیاه ایران که نمیتونیم بازی بخریم....
باید بشینیم سماق بمکیم بلکه تاااااااااا کنسول هک بشه...!!
همین امروز تماشا بودم...Mario Land 3D بود 150 تومن...در صورتی که بازی قدیمیه و باید ارزون تر فروش بره...منم جرأت نکردم بپرسم RE : Revolution چند :d ...
در کل تا زمانی که یه هک درست و حسابی نیاد بی فایده است...فقط میتونیم ببینیم و دلمون آب بشه!!

یعنی دروغ هست چون گفته اگر تا این تاریخ دستگاه رو ریجستر کنید یه بازی لویجی و یه بازی پوکمون به صورت دیجیتالی میدن

ببین منم همچین اشتباهی کردم
باید لویجی یا پوکمون به همراه کنسول بخری تا یکی از 5 بازی ای که عکسش اونجا هست رو بهت بده نه اینکه لویجی بهت بده :d

یعنی الان کسی تو خساست نینتندو شک داره که اینجوری جوش میارین؟:d
فکر کنم جون ایواتا در اومد تا همین جایزه رو هم بذاره:d
بحث سونی هم جاش اینجا نیست

یعنی الان کسی تو خساست نینتندو شک داره که اینجوری جوش میارین؟:d
فکر کنم جون ایواتا در اومد تا همین جایزه رو هم بذاره:d
بحث سونی هم جاش اینجا نیست
نینتندو اگه خسیس بود کاهش قمیت نمی زد برای 3ds
ایواتا به خاطر کاهش قیمت 3ds حقوقش رو نصف کرد بعد خسیس هست:|

نینتندو اگه خسیس بود کاهش قمیت نمی زد برای 3ds
ایواتا به خاطر کاهش قیمت 3ds حقوقش رو نصف کرد بعد خسیس هست:|

نکنه انتظار داشتی نینتندو در حضور ویتا که سخت افزاری اصلا قابل مقایسه با 3DS نیست به قیمت کنسولش دست نزنه؟؟
نینتندو بعد از نواوری تو شیوه کنترل و ایده هاش به ساپورت نرم افزاری متکی هست و بزرگترین تمایزش با شرکت ها دیگه همینه که کوچکترین رحمی هم به مشتری نمیکنه تو این زمینه نه از سرویس های مختلف خبری هست نه ... + ارائه شونصد سخت افزار مختلف جانبی با مانور دادن زیاد بروی اونها برای کنترل بازیها که مشتری رو حسابی ترغیب به پول خرج کردن میکنه

نکنه انتظار داشتی نینتندو در حضور ویتا که سخت افزاری اصلا قابل مقایسه با 3DS نیست به قیمت کنسولش دست نزنه؟؟
نینتندو بعد از نواوری تو شیوه کنترل و ایده هاش به ساپورت نرم افزاری متکی هست و بزرگترین تمایزش با شرکت ها دیگه همینه که کوچکترین رحمی هم به مشتری نمیکنه تو این زمینه نه از سرویس های مختلف خبری هست نه ... + ارائه شونصد سخت افزار مختلف جانبی با مانور دادن زیاد بروی اونها برای کنترل بازیها که مشتری رو حسابی ترغیب به پول خرج کردن میکنه
اصلا اون موقع بحث ویتا نبود بحث این بود که ملت ارزون تر می خواستن اخه ویتا تازه یکم فروشش بهتر شده اون موقع چی بود در مقابل 3ds
باور کن اگه نینتندو دست نمی زد به قمیت دستگاه باز هم فروشش از ویتا بیشتر بود ویتا بازی نداره

اصلا اون موقع بحث ویتا نبود بحث این بود که ملت ارزون تر می خواستن اخه ویتا تازه یکم فروشش بهتر شده اون موقع چی بود در مقابل 3ds
باور کن اگه نینتندو دست نمی زد به قمیت دستگاه باز هم فروشش از ویتا بیشتر بود ویتا بازی نداره

بحث فروش نیست بحث اینه که اختلاف قیمت دستگاه ها باید با اختلاف سخت افزارشون همخوانی داشته باشه که نینتندو با کم کردن قیمت این تعادل رو ایجاد کرد همین!
بحث ما ربطی به بازی داشتن یا نداشتن ویتا نداره اصلا گیرم 3ds ارشیوی از انواع بازی ها رو داره ولی حرفم اینه که نینتندو اصلا حال دادن به مشتری رو بلد نیست کارایی مثه تخفیف های دوره ای زیاد ارائه سرویس های ویژه یا تشویقی یه چیزی مثه پلاس

کی گفته سونی بازی فری نمیکنه ؟!
یک ماه پیش به خاطر سالگرد لانچ ویتا 5 تا بازی از بازی های PSP فری شد برای عموم
حدودا 4 تا بازی خوب(نه آشغال) هم فری هست همیشه
نیاز به ترول نداره ... نینتندو جون له ازرائیل نمیده بیاد بازی فری کنه
نه سوني بره ويتا ميده!ويتا بازي نداره چه برسه به اينكه بخوان مجانيش كنن!نينتي هم از اين كارا ميكنه.ولي خيلي خصيصه!
بله که برای ویتا میده
ویتا بازی داره ولی کمتر از اون اسباب بازی بازی داره
خصیص هم نینتدو ـه ... کنسول 45 دلاری رو 200 دلار میفروشه شما ها خوشحالی کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or