Nintendo 2DS معرفی شد

FLAWL3SS

کاربر سایت
04072752137544139391.jpg

لحظاتی پیش Nintendo ورژن جدیدی از کنسول Nintendo 3DS را با نام Nintendo 2DS معرفی کرد که تنها قابلیت بازی کردن بازی های 3DS و DS را به صورت 2D دارد.
Nintendo 2DS همزمان با Pokémon X و Pokémon Y در 12 اکتبر عرضه خواهد شد.
ویژگی های 2DS به جز صفحه نمایش سه بعدی کاملا یکسان با 3DS می باشد.
با استفاده از slider بازی ها به حالت sleep رفته و همچنین روشن و خاموش کردن WiFi با استفاده سوییچ انجام می گیرد.
این کنسول همانند 3DS تاشو نخواهد بود و دارای دوربینی برای فیلمبرداری میباشد.
2DS قابلیت پخش فیلم های 3D ضبط شده توسط دوربین خود را ندارد ولی شما میتوانید SD کارت مربوطه را به 3DS خود انتقال بدهید و از تماشای 3D ویدیو ها لذت ببرید .
Nintendo 2DS به دو رنگ آبی و قرمز در دسترس خواهد بود و همانند کنسول 3DS دارای دو صفحه خواهد بود که یکی touch screen میباشد .

این کنسول 12 اکتبر به قیمت 129 دلار در آمریکای شمالی در دسترس هست.

ویدئو های معرفی کنسول:
00161886206364284998.jpg

HD

87424293676143574436.jpg

HD

45435330158698759599.jpg

HD

-=-=-

Polygon

با تشکر از Lions Gate و DOCTOR.WHO

آخرین ویرایش:
قشنگی بازی کردن داخل 3ds همون 3d مانند بودن بازیهاش هست .اومدن همچین قابلیتی رو برداشتن از ریخت و قیافه هم که انداختنش.این چرا این شکلیه؟

بهترین کاری که می تونه بکنه این هست که با طرح یکی از بازی ها باشه.:d
به نوعی شبیه به GAMEBOY هست.:-"
این کار رو سونی با مدل جدید PSP کرد که WiFi رو به کل ازش حذف کرد.نینتندو هم تقریبا می شه گفت همین کار رو کرده.
حالت power saving هم نداره,وزنش 260 گرم هست,فقط هم از طریق هدست می شه صدای Stereoشنید., نیم ساعت بیشتر از مدل معمولی و کمتر از مدل XL هم شارژ نگه می داره.
اگه ارزون تر بود شاید میخریدم . اما به نظرم 130 دلار زیاد 100 تا کافی بود !
40 دلار از مدل اصلی ارزون تر هست.
قشنگی بازی کردن داخل 3ds همون 3d مانند بودن بازیهاش هست
البته این قابلیت 3D مشکل بزرگی توی 3DS داره,یکم کافی هست تا دستگاه جا به جا بشه,به کل دوتایی می شه.
این رو بیشتر برای کسایی زدن که نمی تونستن در حالت 3D بازی کنن,یعنی افراد زیر 8 سال و کسایی که توانایی مالی کمتری دارند.

آخرین ویرایش:
بازخورد منفی کیه این برای کسانی طراحی شده که قابلیت 3D کنسول چشماشون رو اذیت می‌کنه 3DS اینقدر خوبه که بازخورد منفی نداره 2DS هم فرق چندانی به جز چند مورد جزئی با 3DS ومدل XL نداره:
قابلیته 3D رو میشه تو 3DS خاموش کرد
کلا به نظر منم این 2DS معقول نمیاد

بهترین کاری که می تونه بکنه این هست که با طرح یکی از بازی ها باشه.:d
به نوعی شبیه به GAMEBOY هست.:-"
این کار رو سونی با مدل جدید PSP کرد که WiFi رو به کل ازش حذف کرد.نینتندو هم تقریبا می شه گفت همین کار رو کرده.
حالت power saving هم نداره,وزنش 260 گرم هست,فقط هم از طریق هدست می شه صدای Stereoشنید., نیم ساعت بیشتر از مدل معمولی و کمتر از مدل XL هم شارژ نگه می داره.

40 دلار از مدل اصلی ارزون تر هست.

البته این قابلیت 3D مشکل بزرگی توی 3DS داره,یکم کافی هست تا دستگاه جا به جا بشه,به کل دوتایی می شه.
این رو بیشتر برای کسایی زدن که نمی تونستن در حالت 3D بازی کنن,یعنی افراد زیر 8 سال و کسایی که توانایی مالی کمتری دارند.
به جون خودت من 28 سالمه و با 3d مشکل دارم بدجوری چشمم رو اذیت میکنه و بیشتر مواقع کاملا خاموشش میکنم. اما روی HV خیلی باحال میشه با درجه کم بازی میکنم البته با مشقت بسیار:d

به جون خودت من 28 سالمه و با 3d مشکل دارم بدجوری چشمم رو اذیت میکنه و بیشتر مواقع کاملا خاموشش میکنم. اما روی HV خیلی باحال میشه با درجه کم بازی میکنم البته با مشقت بسیار:d
نه اخه,کلا حالت 3D برای افراد بین این رده سنی مضر هست.:dیعنی این ها نباید استفاده کنن,حالا هر چقدر چشمشون هم سالم باشه و مشکلی نداشته باشه.
اما افراد بالا این محدوده مجاز هستند که استفاده کنند:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or