Nintendo 2DS معرفی شد

FLAWL3SS

کاربر سایت
04072752137544139391.jpg

لحظاتی پیش Nintendo ورژن جدیدی از کنسول Nintendo 3DS را با نام Nintendo 2DS معرفی کرد که تنها قابلیت بازی کردن بازی های 3DS و DS را به صورت 2D دارد.
Nintendo 2DS همزمان با Pokémon X و Pokémon Y در 12 اکتبر عرضه خواهد شد.
ویژگی های 2DS به جز صفحه نمایش سه بعدی کاملا یکسان با 3DS می باشد.
با استفاده از slider بازی ها به حالت sleep رفته و همچنین روشن و خاموش کردن WiFi با استفاده سوییچ انجام می گیرد.
این کنسول همانند 3DS تاشو نخواهد بود و دارای دوربینی برای فیلمبرداری میباشد.
2DS قابلیت پخش فیلم های 3D ضبط شده توسط دوربین خود را ندارد ولی شما میتوانید SD کارت مربوطه را به 3DS خود انتقال بدهید و از تماشای 3D ویدیو ها لذت ببرید .
Nintendo 2DS به دو رنگ آبی و قرمز در دسترس خواهد بود و همانند کنسول 3DS دارای دو صفحه خواهد بود که یکی touch screen میباشد .

این کنسول 12 اکتبر به قیمت 129 دلار در آمریکای شمالی در دسترس هست.

ویدئو های معرفی کنسول:
00161886206364284998.jpg

HD

87424293676143574436.jpg

HD

45435330158698759599.jpg

HD

-=-=-

Polygon

با تشکر از Lions Gate و DOCTOR.WHO

آخرین ویرایش:
تو همین چند لحظه ای که معرفی شده به شدت بازخور منفی داشته . فقط کافیه کامت ها رو بخونین .
بازخورد منفی کیه این برای کسانی طراحی شده که قابلیت 3D کنسول چشماشون رو اذیت می‌کنه 3DS اینقدر خوبه که بازخورد منفی نداره 2DS هم فرق چندانی به جز چند مورد جزئی با 3DS ومدل XL نداره:

آخرین ویرایش:
بازخورد منفی کیه این برای کسانی طراحی شده که قابلیت 3D کنسول چشماشون رو اذیت می‌کنه 3DS اینقدر خوبه که بازخورد منفی نداره
من کجا گفتم 3Ds بازخور منفی داشته ؟ اصلا 3ds این وسط چیکارس ؟ داریم سر 2ds بحث میکنیم . حالا واسه هرچی که طراحی شده من که کامنت هارو میخونم خیلی بازخور منفی داشته .

Nintendo Announces Nintendo 2DS - NeoGAF

منظوری ندارم. میخوام بازخورد های منفی رو نشون بدم فقط.
====
Eurogamer Hands-on:
Nintendo 2DS hands-on • Hands ons • 3DS • Eurogamer.net
من بازخورد منفی نمی‌بینم مگه هرکی تو neogaf یا هر سایت دیگه‌ای هرچی میگه باید درست باشه؟نه

من کجا گفتم 3Ds بازخور منفی داشته ؟ اصلا 3ds این وسط چیکارس ؟ داریم سر 2ds بحث میکنیم . حالا واسه هرچی که طراحی شده من که کامنت هارو میخونم خیلی بازخور منفی داشته .
2DS همون 3DS مدل جدید فرق نداره به جز چند مورد. گقتم هرکی اون ور هرچی گفت قرار نیست درست باشه.

من بازخورد منفی نمی‌بینم

Oh Jesus Christ it looks like a ****ing monster.
What in god's name is that monstrosity?
WHY IS THIS A THING
There are no words...
What the actual ****? Iwata needs to be fired immediately.
what the actual hell.

edit: picture because of what the actual hell:
dafuq did i just see.
Man, it looks as tacky as those old Tiger Electronics handhelds.
This HAS to be a joke. No clam shell?
Lord have mercy. This is...different.

من می بینم.

مگه هرکی تو neogaf یا هر سایت دیگه‌ای هرچی میگه باید درست باشه؟نه
اینجا بحث "درست" بودن یا نبودن نیست. نظرات اکثریت اینطوریه. همونطور که گفتم من هیچ منظوری ندارم و برام کوچکترین ارزشی نداره که آیا کنسول نینتندو زیباست، زشته، بازخورد هاش منفیه یا مثبت. صرفا جهت اطلاع شما و نشون دادن بازخورد های منفی پست دادم.

Nintendo Announces Nintendo 2DS - NeoGAF

منظوری ندارم. میخوام بازخورد های منفی رو نشون بدم فقط.
====
Eurogamer Hands-on:
Nintendo 2DS hands-on • Hands ons • 3DS • Eurogamer.net
یک گندکاری بزرگ هست. این یه DS هست با قابلیت اجرای بازیهای 3DS که به بنظرمن میتونه مشتری رو گیج کنه. مثل Wii U و Wii :دی. بطرز مسخره‌ی شتر‌گاو‌پلنگِ مثل اجناس Fake که چین میسازه (وسایل شبیه PSP با قابلیت اجرای گیم های 8 بیتی و دریاقت موج FM رادیو :دی).

چقدر این نینتندو بی شرفه:d میبینه بازار کنسول دستی تو چنگشه هی مفت خوری میکنه:d با این اوضاع عملا رقیبی براش نمیمونه و ویتا به قسمتی از PS4 تبدیل میشه برای Portable بازی کردن بازی های کنسول خونگی زمانی که خونه نیستیم (عجب جمله ای شد):d

به نظرم این جوری که نینتندو روی کنسول دستی سرمایه گذاری کرده میخواد بیشتر بره سمت کنسول دستی و داره یواش یواش کنسول خانگی رو کنار میزاره (که به نظر من کار درستیه نه اینکه کلا کنسول خونگی رو ول کنه ولی تمرکزش رو بزاره رو کنسول دستی، عملا رقیبی نداره و میتونه شدیدا ویراژ بده اینجا):d

این نسلی که کنسول خونگیش (احتمالا) فروش قبل (Wii) رو نمیکنه، الآن فرصت داره تمام سودش رو از کنسول دستی هاش دربیاره و تمرکزش رو بزاره برای طراحی کنسول نسل بعدش که نسل بعد یه کنسول برای رکورد زنی و رقابت شدید با سونی و مایکرو بده:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or