Nintendo پیش بینی فروش 9 ملیونی Wii U را به 2.8 ملیون تغییر داد

Triangels

플레이 스테이션 팬
کاربر سایت

Nintendo امروز اعلام کرد دیگر تا پایان ساله مالی امسال انتظار فروش 9 ملیونی Wii U رو نخواهد داشت. این باعث ضربه هنگفتی به سهام این کمپانی نیز امروز صبح شد .
مدیر Nintendo اقای Satoru Iwata ضمن اینکه تاکید داشت از پست خوده صرفه نظر نخواهد داد اعلام کرد این کمپانی تنها انتظار دارد Wii U تا پایان ماه مارچ امسال فقط 2.8 ملیون کنسول به فروش برساند و این در حالی بود که پیشتر Nintendo اعلام کرده بود تا پایان همین ماه انتظار فروش 9 ملیونی Wii U را داشته است . همچنین این تصمیم بر روی فروش 3Ds کنسول دستی این شرکت بی تاثیر نبوده و اعلام شده نیز به جای 18 ملیون کنسول حالا 13.5 ملیون کنسول انتظار میرود که به فروش برسد. قبل از اعلام این تصمیم گیری Nintendo انتظار درامده 55 بیلیون ین را تا پایانه امسال داشته است اما انتظار میرود با تغییر انتظارهای این شرکت از فروش کنسولهای خود شاهد 25 بیلیون ین سوده کمتر این کمپانی در ساله جاری باشیم.

Iwata میگوید :
هرچند که ما باندلهای خوبی با قیمت کمتر برای Wii U در بازارهای غربی عرضه کرده ایم اما همچنان این روشها بی تاثیر بوده است و فروش Wii U راضی کننده نبوده است و افت داشته است. به تور دقیقتر اگر بخواهم توضیح بدهم فروشهای ما در بازاریهای اروپایی و امریکایی در ماه های پیشین بسیار کمتر از حده انتظارات ما بوده است و فروشه هر دوی کنسولهای ما با انچه در نظر داشته ایم فاصله بسیار زیادی دارند. به علاوه به این دلایل ما اصلا انتظار نداشتیم که در اغازه ساله مالی امسال بتونیم Wii U را در بازارهای اروپایی و امریکایی به خوبی به فروش برسانیم پس تصمیم گرفتیم حده انتظارات خودمون رو پایین بیاریم.

تصمیم بر مبنای پایین اوردن حده انتظارات Wii U خیلی غیر منتظره هم نبوده است چراکه پیشتر Nintendo اعلام کرده بود انها انتظاره فروش 9 ملیونی این کنسول را داشته اند. اکتبر ساله گذشته Nintendo اعلام کرد Wii u در طی 6 ماه چیزی کمتر از 500 هزار کنسول فروخته بوده است و این بدین معنا بود که اگر Nintendo بخواهد به انچه انتظار داشته است برسد این کنسول تا پایانه December بایستی ماهی 2 ملیون کنسول به فروش میرسانده است که با عرضه کنسولهای نسله جدید چنین چیزی به دور از انتظار بود.

دیگر خبری که بسیار غیر منتظره بوده است فروش پایین 3ds نسبت به حده انتظاراته Nintendo بوده است . پیشتر 3DS فروش بسیار خوبی را در امریکا داشته هست و همچنین در کشور انگلیس فروشه 3DS بسیار قوی بوده است . Iwata نیز اعلام کرده بود 3DS اولین کنسوله انها بوده است که از ساله 2000 به بعد 4 ملیون در کشور JApan به فروش رسانده بود است اما به نظر میرسد همه این فروشها انچندان هم باید برای Nintendo راضی کننده نبوده است.

Iwata میگوید :
فروشه Nintendo 3DS به حده انتظاره ما در کشورهای غربی نرسیده است. ما انتظار داشتیم در فصله پایانی ساله گزشته رشده فروشه 3DS را شاهد باشیم که این رخ نداد . بر فرضه مثال در بازارهای امریکا 3DS یکی از پرفروشترین کنسولهای ساله پیشین بود اما فروشه 3DS باز هم پایینتر از حده انتظاراته ما برای اغازه ساله مالی بوده است.

در ادامه این خبر قیمت سهام Nintendo امروز به 14.89 دلار کاهش یافت. این کاهش 17.09% بسیار زیاد بوده است چراکه تنها یک روز پیش سهام این شرکت به قیمت 17.96 دلار به فروش میرسید و نیز هفته گذشته سهام این شرکت 19 دلار بوده است که این رقم بالاترین رقم این شرکت از زمانه نیمه دومه ساله 2012 بوده است.

خبر گزاری رویترز دیروز نیز گفت : دیروز صبح Iwata در ملاقاتی با سهام داران در Osaka نیز به دلیله عملکرده ضعیفه Nintendo پوزش خواست و علاوه بر تاکی داشت که از پست خود صرفه نظر نخواهد داد.

منابع :
1. Nintendo Stock Takes Major Hit Following Sales Forecast Adjustment - IGN
2. Nintendo Cuts Wii U Sales Forecast From 9 Million to 2.8 Million - IGN
3. Nintendo Cuts Wii U Sales Forecast From 9 Million to 2.8 Million - IGN

ایواتا دیگه اخرین فرصتش هست امسال,اگر امسال نتونه وضع Wii U رو حداقل رضایت بخش بکنه,به احتمال زیاد یک پست دیگه بهش می دن.
با توجه به سابقه ایواتا,بعیده که نتونه وضع شرکت رو بهتر کنه.
فقط باید Wii U رو با تبلیغ های درست و حسابی,و معرفی مرتب بازی های بزرگ محبوب کنه.
دقیقا در چه سطحی انتظار داری نینتندو Wii U رو برگردونه؟ در سطح Wii یا مثلا در سطح رقابت با PS4/X1؟ میدونی که Wii U داره بدتر از گیم کیوب میفروشه و برعکس گیم کیوب حتی سودده هم نیست دیگه؟
فرض کنیم نینتندو میره رو Panic Mode و مثلا متروید و استار فاکس و کلی IP قدیمی رو زنده می کنه. تا وقتی اینستال بیس کنسول فوق العاده پایینه، بازی ها رو کیا میخوان بخرن؟ موضوع اینه که بازی های نینتندو دیگه روی کنسول های خانگی نینتندو نمی فروشن.* این سیاست "یه بازی میتونه کنسول رو نجات بده" که ایواتا شدیدا بهش علاقه داره غلطه و 3D World کاملا این موضوع رو ثابت کرده.
الان وی یو تو یه loop گیر افتاده. ===> بازی جدید و کافی** نداریم که کنسول هامون رو باهاشون بفروشیم ===> اینستال بیس کافی روی کنسول مون نداریم که با بازی هامون بخوایم نجاتش بدیم!

نینتندو میتونه وی یو رو از وضعیت "کمتر از گیم کیوب بودن" نجات بده. مثلا شخصا منتظر remodel ارزون توی E3 امسال هستم. مثلا Wii U slim شاید. ارزون تر، کوچیک تر. اما یادمون باشه حتی قیمت 99 دلاری هم نتونست گیم کیوب رو نجات بده. تازه گیم کیوب EA رو هم داشت.

یه مشکل دیگه در مورد وی یو اینه که اگه نینتندو نگهش داره و تا مثلا 2016/2017 به ساخت و ساپورتش ادامه بده، ضرره. اگه بی خیالش بشه و مثلا 2015 ساختش رو متوقف کنه و بره دنبال کنسول خانگی جدید، بازم هزینه R&D و هزار تا موارد مربوط به ساخت یه کنسول جدید بسیار زیاده و این دقیقا همون کاریه که سگا قبل از دریم کست انجام داد. یعنی ریلیز دو تا کنسول نزدیک به هم. که همه میدونیم نتیجه ش چی شد.

کلا اینکه نینتندو وضعیتش و سیاستش از این به بعد تغییر میکنه کاملا مشخصه. این که ایواتا اینقد صریح میاد حرف از تغییر میزنه کاملا واضحش میکنه. پیش بینی این که نینتندو از این به بعد به کدوم مسیر میره با توجه به سیاست های عجیب و غریبش، سخته. اما هرچی هست، تغییره. چیزی که نینتدو الان خیلی بهش احتیاج داره.

*= یه چیزی که دوستان بهش توجه نمی کنند اینه که IP های نینتندو روی Wii فروخت، چون Wii واسطه کژوال ها، اینستال بیس فوق العاده ای داشت. وگرنه ملت خیلی وقت پیش با گیم کیوب و N64 ثابت کرده بودن دیگه IP های نینتندو رو روی کنسول های خانگی نمی خرن.
**= طبعا منظورم از بازی های جدید بازی های ثرد پارتی هم هست. اگه قرار بود بازی های فرست پارتی برای وی یو کاری انجام بدن (که به جز بالا بردن فروش برای یکی دو هفته کاری نکردن) تا حالا انجام میدادن.

تا اوجایی که یادم میاد ،ورشکستگی نینتندو رو من پیش بینی کرده بودم!!! تازه به خاطرش یک ماه هم بن شدم!!!.این هم تاپیکش
http://forum.bazicenter.com/thread79174/

واقعا فکر کردید این شرکت ورشکست میشه به این زودی ها ؟

ببخشید دقت کردید که اگرچه ارزش سهامش اومد پایین فعلا اما دقت دارید که مثلا price سهامش فقط حدود 13 درصد کمتر از price سونی هست

سونی کمپانی هست که هم موبایل و هم تبلت و هم تلویزیون و هم نوتبوک و هم هدفون و ... داره

فکر نکنم قرار باشه همچین چیزی به این زودی ها

واقعا فکر کردید این شرکت ورشکست میشه به این زودی ها ؟

ببخشید دقت کردید که اگرچه ارزش سهامش اومد پایین فعلا اما دقت دارید که مثلا price سهامش فقط حدود 13 درصد کمتر از price سونی هست

سونی کمپانی هست که هم موبایل و هم تبلت و هم تلویزیون و هم نوتبوک و هم هدفون و ... داره

فکر نکنم قرار باشه همچین چیزی
شب دراز است و قلندر بیدار .نینتدو یک شرکت است که باید به سهامداراش سود پرداخت کنه .و این پول هم فقط از فروش کنسول و بازی به دست میاد .چرا که همون طوری که خودتون گفتید نینتدو فقط در بازار کنسول حظور دارد .و در صورتی که بخواد همین رویه کنسول ضعیف ساختن رو ادامه بده با وجود غول هایی مثل سونی و ماکروسافت شکست خواهد خورد.در عین حالی که باید بگم که ور شکستگی نینتندو خواسته من نیست و اگر قیمت کنسول در ایران اینقدر سر سام اور نبود ،دوست داشتم کنسول های نینتدو رو هم امتحان کنم

دقیقا در چه سطحی انتظار داری نینتندو Wii U رو برگردونه؟ در سطح Wii یا مثلا در سطح رقابت با PS4/X1؟ میدونی که Wii U داره بدتر از گیم کیوب میفروشه و برعکس گیم کیوب حتی سودده هم نیست دیگه؟
فرض کنیم نینتندو میره رو Panic Mode و مثلا متروید و استار فاکس و کلی IP قدیمی رو زنده می کنه. تا وقتی اینستال بیس کنسول فوق العاده پایینه، بازی ها رو کیا میخوان بخرن؟ موضوع اینه که بازی های نینتندو دیگه روی کنسول های خانگی نینتندو نمی فروشن.* این سیاست "یه بازی میتونه کنسول رو نجات بده" که ایواتا شدیدا بهش علاقه داره غلطه و 3D World کاملا این موضوع رو ثابت کرده.
الان وی یو تو یه loop گیر افتاده. ===> بازی جدید و کافی** نداریم که کنسول هامون رو باهاشون بفروشیم ===> اینستال بیس کافی روی کنسول مون نداریم که با بازی هامون بخوایم نجاتش بدیم!

نینتندو میتونه وی یو رو از وضعیت "کمتر از گیم کیوب بودن" نجات بده. مثلا شخصا منتظر remodel ارزون توی E3 امسال هستم. مثلا Wii U slim شاید. ارزون تر، کوچیک تر. اما یادمون باشه حتی قیمت 99 دلاری هم نتونست گیم کیوب رو نجات بده. تازه گیم کیوب EA رو هم داشت.

یه مشکل دیگه در مورد وی یو اینه که اگه نینتندو نگهش داره و تا مثلا 2016/2017 به ساخت و ساپورتش ادامه بده، ضرره. اگه بی خیالش بشه و مثلا 2015 ساختش رو متوقف کنه و بره دنبال کنسول خانگی جدید، بازم هزینه R&D و هزار تا موارد مربوط به ساخت یه کنسول جدید بسیار زیاده و این دقیقا همون کاریه که سگا قبل از دریم کست انجام داد. یعنی ریلیز دو تا کنسول نزدیک به هم. که همه میدونیم نتیجه ش چی شد.

کلا اینکه نینتندو وضعیتش و سیاستش از این به بعد تغییر میکنه کاملا مشخصه. این که ایواتا اینقد صریح میاد حرف از تغییر میزنه کاملا واضحش میکنه. پیش بینی این که نینتندو از این به بعد به کدوم مسیر میره با توجه به سیاست های عجیب و غریبش، سخته. اما هرچی هست، تغییره. چیزی که نینتدو الان خیلی بهش احتیاج داره.

*= یه چیزی که دوستان بهش توجه نمی کنند اینه که IP های نینتندو روی Wii فروخت، چون Wii واسطه کژوال ها، اینستال بیس فوق العاده ای داشت. وگرنه ملت خیلی وقت پیش با گیم کیوب و N64 ثابت کرده بودن دیگه IP های نینتندو رو روی کنسول های خانگی نمی خرن.
**= طبعا منظورم از بازی های جدید بازی های ثرد پارتی هم هست. اگه قرار بود بازی های فرست پارتی برای وی یو کاری انجام بدن (که به جز بالا بردن فروش برای یکی دو هفته کاری نکردن) تا حالا انجام میدادن.
من هم می گم فقط سود بده,نه موفقیت wii و نه به بدی گیم کیوب
حالا این که می گی اینستال بیس کم هست برای فروش بازی هم درست,اما اگر واقعا ملت رو برای یک بازی بدجوری منتظر بذارن.هم در زمان عرضه اون بازی ملت Wii U رو می خرن,هم این که اون چند میلیونی هم که دستگاه رو دارن می رن بازی رو می خرن.نینتندو سال پیش تونست نظر منتقدان رو بدست بیاره و خیلی از سایت ها و مجلات گفتند که Wii U یک کنسول خوب برای 2013 هست.از INDIE ساپورت کرد و نتیجش هم داریم می بینیم.انحصاری های TOP هم عرضه کرد.اما مشکل Wii U بیشتر یک سری مسائل مثل عدم شناخت کافی مردم,عدم حمایت خوب از سوی سازندگان و از این قبیل مسائل هست.
تا پایان 2014 هم می تونه,بیشتر مردم رو با Wii U اشنا کنه,به شرطی که واقعا سعی کنند.
این که کنسول جدید هم بده باز به دلایلی که گفتی بعید هست.
نکته دیگه هم در مورد ثردپارتی ها این هست که اکثرشون روز عرضه یادشون می اومد نسخه Wii U هم وجود داره و شاید یک عکس یا تریلر از این نسخه بدن بیرون
خب ملت هم شاید فکر کنن,چرا برم نسخه Wii U رو بگیرم
نینتندو اگر یک برنامه منظم برای تاریخ عرضه انحصاری هاش درست کنه و هر ماه بازی هایی که قراره بیاد رو توی یک برنامه شبیه به نینتندو دایرکت(اما خیلی محبوب تر) و وسیع تر نشون بده,فروش بازی ها بهتر خواهد بود و هفته های بیشتر در لیست پرفروش ترین ها قرار می گیره.

شب دراز است و قلندر بیدار .نینتدو یک شرکت است که باید به سهامداراش سود پرداخت کنه .و این پول هم فقط از فروش کنسول و بازی به دست میاد .چرا که همون طوری که خودتون گفتید نینتدو فقط در بازار کنسول حظور دارد .و در صورتی که بخواد همین رویه کنسول ضعیف ساختن رو ادامه بده با وجود غول هایی مثل سونی و ماکروسافت شکست خواهد خورد.در عین حالی که باید بگم که ور شکستگی نینتندو خواسته من نیست و اگر قیمت کنسول در ایران اینقدر سر سام اور نبود ،دوست داشتم کنسول های نینتدو رو هم امتحان کنم

بالاخره اوضاع همینطوری نمیمونه به نظرم و در ضمن شما دقت کن به اینکه سونی با اون همه وسایل دیگه price سهامش فقط حدود 13 درصد از نینتندو بیشتره

به نظر شما سونی در وضع خیلی خوبی هست ؟ هیچ خطری در پیش نداره ؟

فکر نکنم اینطور باشه

اره شاید به اون دوتا نرسه،اما حداقل می تونه سود قابل قبولی رو بده.

- - -ویرایش - - -

می شه منظورتون رو از پورت بازی های دیگه بگید?:-/
تو این نسل نینتی سعی کرد بازیای کنسولای دیگه رو هم به کنسولش بیاره که من خوشم نیومد و اون خاص بودن بازیای وی رو دیگه نداره!

- - -ویرایش - - -

باو نینتی حالا حالا ها ورشکست نمیشه!تا وقتی POKEMON داره و MARIO عمرا ورشکست نمیشه!

تو این نسل نینتی سعی کرد بازیای کنسولای دیگه رو هم به کنسولش بیاره که من خوشم نیومد و اون خاص بودن بازیای وی رو دیگه نداره!
به هر حال هر بازی که نینتندو کاری کرده که روی کنسول هاش بیان به نفع همه هست.خاص بودن با اومدن چندتا بازی برای یک کنسول دست نمی ره.
==========
@ saman008
اولا که نینتندو اگر به مرز این رسید که ورشکست بشه,مثل بقیه شرکت ها می تونه ساختمان هاش رو بفروشه و عده ای از کارمندانش رو اخراج کنه.
بعد هم که 3DS همچنان فروش فوق العاده ای داره,با این که Wii U داره ضرر می ده.
اگر هم ورشکست شد,من جلوی همه قول می دم برات یک بازی به دلخواه خودت بخرم.
در اخر هم این که کنسول های نینتندو گرون هست دلایل دیگه ای داره که اینجا جای بحث کردن در این مورد نیست.

به هر حال هر بازی که نینتندو کاری کرده که روی کنسول هاش بیان به نفع همه هست.خاص بودن با اومدن چندتا بازی برای یک کنسول دست نمی ره.
==========
@ saman008
اولا که نینتندو اگر به مرز این رسید که ورشکست بشه,مثل بقیه شرکت ها می تونه ساختمان هاش رو بفروشه و عده ای از کارمندانش رو اخراج کنه.
بعد هم که 3DS همچنان فروش فوق العاده ای داره,با این که Wii U داره ضرر می ده.
اگر هم ورشکست شد,من جلوی همه قول می دم برات یک بازی به دلخواه خودت بخرم.
در اخر هم این که کنسول های نینتندو گرون هست دلایل دیگه ای داره که اینجا جای بحث کردن در این مورد نیست.
اگر نینتدو کارکنانش رو اخراج کنه ،اونها جذب استدیو های رقیب میشن و بازی های نینتدو اصالتشونو از دست می دن و همون افرادی هم که طرفدارش بودن رو از دست میده .و این یک چرخه ناقص است که امیدوارم نینتندو با اراعه یک کنسول جدید در سال 2014 دچار این سرنوشت نشه

من هم می گم فقط سود بده,نه موفقیت wii و نه به بدی گیم کیوب

اولین راه (نمی گم تنها راه) برای سود دهی اینه که هزینه ساخت کنسول رو کمتر از قیمت نهایی کنن، درسته؟ خب اینجا هم مشکل وجود داره. گیم پد هزینه زیادی میبره و با حذف کردنش میشه هزینه ساخت رو خیلی کمتر کرد. اما با حذفش یکی از مهمترین دلایل وجودی وی یو (کنترلر جدید) هم حذف میشه! در ضمن خیلی از بازی ها رو نمیشه بدون گیم پد بازی کرد (مثلا زامبی یو)
رسیدن به سود دهی غیر ممکن نیست، اما سخته. بهترین راه همون عرضه remodel ارزون هست که گفتم. که البته شاید خیلی دیر باشه و موقع عرضه اش کار از کار برای وی یو گذشته باشه.
نینتندو سال پیش تونست نظر منتقدان رو بدست بیاره و خیلی از سایت ها و مجلات گفتند که Wii U یک کنسول خوب برای 2013 هست.
عزیز من اگه فروش به نمره و سایت و منتقد بود که Clover رو به خاطر Okami درشو تخته نمی کردن :دی مخاطب عام رو در نظر بگیر که نمی دونه اصلا وی یو وجود داره!
از INDIE ساپورت کرد و نتیجش هم داریم می بینیم
کدوم نتیجه دقیقا؟ فروشش بهتر شده؟ چون من چیز خاصی به جز اون دو هفته تعطیلات نمی بینم! بعدش روز از نو روزی از نو.
نکته دیگه هم در مورد ثردپارتی ها این هست که اکثرشون روز عرضه یادشون می اومد نسخه Wii U هم وجود داره و شاید یک عکس یا تریلر از این نسخه بدن بیرون
فروش بد وی یو باعث شد بی خیال این نسخه ها بشن. یعنی میدونستن کلا هیچ امیدی به فروش نسخه وی یو بازیشون نیست و برای همین بی خیال نسخه وی یو شدن و بعدش هم کلا وی یو رو رها کردن.
نینتندو اگر یک برنامه منظم برای تاریخ عرضه انحصاری هاش درست کنه و هر ماه بازی هایی که قراره بیاد رو توی یک برنامه شبیه به نینتندو دایرکت(اما خیلی محبوب تر) و وسیع تر نشون بده,فروش بازی ها بهتر خواهد بود و هفته های بیشتر در لیست پرفروش ترین ها قرار می گیره.
قضیه مارکتینگ نینتندو خیلی وخیم تر از چیزیه که با نینتندو دایرکت حل بشه. چیزایی مثل نام گذاری بد و... که خودت میدونی.

به هر حال دوران، دوران جالبیه. :دی تغییرات وسیع توی یه کمپانی صاحب کنسول چیزی نیست که هر نسل اتفاق بیفته و قطعا دیدنش جالب و خاطره انگیر میشه :دی

عزیز من اگه فروش به نمره و سایت و منتقد بود که Clover رو به خاطر Okami درشو تخته نمی کردن :biggrin1: مخاطب عام رو در نظر بگیر که نمی دونه اصلا وی یو وجود داره!
به هر حال می خواستم از این حرف به این برسم که سایت های معتبر زیادی گزینه ی مناسبی رو برای سال پیش می دونستند.:d
کدوم نتیجه دقیقا؟ فروشش بهتر شده؟ چون من چیز خاصی به جز اون دو هفته تعطیلات نمی بینم! بعدش روز از نو روزی از نو.
منظورم از ساپورت indie,دادن کیت به بازی ساز ها و حمایتشون هست.که خداروشکر,سازندگان indie خیلی علاقه مند شدن:d
فروش بد وی یو باعث شد بی خیال این نسخه ها بشن. یعنی میدونستن کلا هیچ امیدی به فروش نسخه وی یو بازیشون نیست و برای همین بی خیال نسخه وی یو شدن و بعدش هم کلا وی یو رو رها کردن.
دیگه یک عکس چیز خاصی نیست که بهشون ضرر بزنه:|ماشالله دروغ هم خوب می گن,میان می گن ما تلاش کردیم فریم رو ثابت نگه داریم و خیلی تلاش کردیم.
پس فردا DF می گه فریم ریت وضعیتش بده:|
قضیه مارکتینگ نینتندو خیلی وخیم تر از چیزیه که با نینتندو دایرکت حل بشه. چیزایی مثل نام گذاری بد و... که خودت میدونی.
من هم نگفتم نینتندو دایرکت,یک چیزی شبیه به اون اما با مشخصاتی که گفتم.
اگر نینتدو کارکنانش رو اخراج کنه ،اونها جذب استدیو های رقیب میشن و بازی های نینتدو اصالتشونو از دست می دن و همون افرادی هم که طرفدارش بودن رو از دست میده .و این یک چرخه ناقص است که امیدوارم نینتندو با اراعه یک کنسول جدید در سال 2014 دچار این سرنوشت نشه
این که اگر همچین وضعیتی پیش بیاد,قرار نیست حتما کارکنان بخش خاصی اخراج بشند.بعد هم اون اصالت بازی ها,تا وقتی که ناظرها و افراد با تجربه باشند در استدیو ها پیش نمیاد.
کنسول جدید هم بخواد 2014 بده که به کل غیر ممکن هست.
نینتندو اگر کل هزینه کارهای یک کنسول جدید رو برای Wii U خرج کنه,احتمال ضررش کمتره.

نه ديگه آمدي و نسازي :d يه عنوان نينتندو مثلاً MarioKart در بدترين نسخه (از نظر فروش-كه از قضا نسخه گيم بوي هم بوده) 5.47 نسخه فروخته الان خيلي از عناوين AAA نسل قبل كمتر از اين مقدار فروختن حالا اين دليل ميشه كه بگيم تاريخ مصرف اين بازيها گذشته؟

غير از اين اگر نسخه اول و سوم بازي Pikmin رو مقايسه كنيم نتيجه جالبي داره (هر دو بازي در اوايل دوره كنسول مربوطه منتشر شدن)

(2001) Pikmin – First week: 90,000
(2013) Pikmin 3 – First week: 92,720

خب اينجا هم فروش روي WiiU بدتر كه نشده بهتر هم شده. خب زيادي از نينتندو حمايت كردم يكم هم انتقاد كنم :d، به نظر من نينتندو و سوني يك مشكل مشترك دارن. هر دو در يك بازار فوق العاده ظاهر ميشن (سوني توي كنسولهاي خانگي و نينتندو تو كنسولهاي دستي ) اما نوبت به بازار دوم كه ميشه هر دو كمپاني يكم كم كاري ميكنن (البته نينتندو از نظر نرم افزاري برنامه هاي خوبي براي U داره) حالا حي قصه بخورن كه چرا اينجا خوبه اونجا بد!
تنها راه هم اين هست كه يا هر دو بازار رو به يك اندازه جدي بگيرن يا فقط روي بازاري كه برتري دارن تمركز كنن از خير (شر) دومي بگذرن.

نه ديگه آمدي و نسازي :d يه عنوان نينتندو مثلاً MarioKart در بدترين نسخه (از نظر فروش-كه از قضا نسخه گيم بوي هم بوده) 5.47 نسخه فروخته الان خيلي از عناوين AAA نسل قبل كمتر از اين مقدار فروختن حالا اين دليل ميشه كه بگيم تاريخ مصرف اين بازيها گذشته؟

غير از اين اگر نسخه اول و سوم بازي Pikmin رو مقايسه كنيم نتيجه جالبي داره (هر دو بازي در اوايل دوره كنسول مربوطه منتشر شدن)

(2001) Pikmin – First week: 90,000
(2013) Pikmin 3 – First week: 92,720

ای کاش Mario Sunshine رو با Galaxy مقابسه می کردی. :دی یا مثلا Wind Waker رو با Twilight Princess :دی چون دقیقا اسم دوتا IP رو آوردی که یکیش همیشه پر فروش بوده و یکی همیشه بد میفروخته (بدون توجه به سخت افزاری که روش بوده.) فکر کنم من زیادی generalize کردم تو اون جمله. مسلما وقتی فروش کلی و lifetime رو در نظر بگیریم رقم بالایه. رقم فروش انچاردتد هم اینطوری بالاست، اما انچارتد هیچوقت به عنوان یه انحصاری که عده کثیری از مردم به خاطرش کنسول بخرن به حساب نمی اومده. مهم اون فروشیه که بازی توی لحظه و مثلا بعد از دو سه ما از عرضه داره. به طور مثال:

بازی X هنگام عرضه بسیار بد میفروشه اما فروشش بعد از دو-سه سال و کلی کاهش قیمت و هزار تا تخفیف میشه 4 میلیون نسخه.
بازی Y خیلی خوب میفروشه و فروشش بعد از یک سال میشه 4 میلیون نسخه.

آیا این دوتا بازی در یک سطح موفقیت هستن؟ آیا اصلا بازی اول موفق شده؟ شما میاین فروش نهایی هر دو رو مقایسه می کنین، اما اینو در نظر نمی گیرین که این دو تا بازی در چه شرایطی به فروش رفتن.

تا اوجایی که یادم میاد ،ورشکستگی نینتندو رو من پیش بینی کرده بودم!!! تازه به خاطرش یک ماه هم بن شدم!!!.این هم تاپیکش

آخی بدبخت نینتندو رو نگاه کنید که اصلا حتی یک بازیش هم توی بازی های پر فروش بازار نیست و داره ورشکست میشه :(
آخرین آمار ژاپن رو در زیر قرار دادم تا ببینیم این نینتندو با این فروش چجوری میخواد ورشکست بشه نینتندو تا 2014 کم کم وضع کنسولش رو بهبود میده اینو مطمئنم

آمار این هفته ژاپن:

Code:
01./00. [3DS] Kirby Triple Deluxe <ACT> (Nintendo) {2014.01.11} (¥4.800) - 214.208 / NEW 
02./01. [3DS] PazuDora Z: Puzzle & Dragons Z <RPG> (GungHo  Online Entertainment) {2013.12.12} (¥4.400) - 52.880 / 1.216.421 (-67%)
03./02. [3DS] Pokemon X / Y # <RPG> (Pokemon Co.) {2013.10.12} (¥4.800) - 34.179 / 3.870.125 (-69%)
04./03. [3DS] The Legend of Zelda: A Link Between Worlds # <ADV>  (Nintendo) {2013.12.26} (¥4.800) - 26.286 / 323.502 (-64%)
05./04. [3DS] Monster Hunter 4 # <ACT> (Capcom) {2013.09.14} (¥5.990) - 19.497 / 3.179.551 (-61%)
06./06. [PS3] Final Fantasy X/X-2 HD Remaster <RPG> (Square Enix) {2013.12.26} (¥7.140) - 16.286 / 241.733 (-59%)
07./19. [3DS] Youkai Watch <RPG> (Level 5) {2013.07.11} (¥4.800) - 14.195 / 308.946 (-23%)
08./09. [3DS] Battle For Money Sentouchuu: Densetsu no Shinobi no  Survival Battle! <ACT> (Bandai Namco Games) {2013.10.17} (¥4.980) -  13.665 / 224.869 (-56%)
09./05. [WIU] Super Mario 3D World <ACT> (Nintendo) {2013.11.21} (¥5.985) - 13.079 / 452.521 (-72%)
10./07. [PSV] Final Fantasy X/X-2 HD Remaster: Twin Pack # <RPG>  (Square Enix) {2013.12.26} (¥7.140) - 12.237 / 194.407 (-63%)
11./08. [3DS] Animal Crossing: New Leaf # <ETC> (Nintendo) {2012.11.08} (¥4.800) - 10.929 / 3.641.321 (-66%)
12./30. [3DS] Attack on Titan: The Last Wings of Mankind <ACT> (Spike Chunsoft) {2013.12.05} (¥6.090) - 9.310 / 202.029 
13./22. [PS3] Grand Theft Auto V <ACT> (Take-Two Interactive Japan) {2013.10.10} (¥7.770) - 9.299 / 674.835 
14./10. [PS3] New Dynasty Warriors: Gundam <ACT> (Bandai Namco Games) {2013.12.19} (¥7.980) - 9.266 / 201.529 (-68%)
15./13. [3DS] Inazuma Eleven Go Galaxy: Big Bang / Supernova <RPG>  (Level 5) {2013.12.05} (¥5.500) - 7.369 / 216.964 (-69%)
16./11. [3DS] Friend Collection: New Life # <ETC> (Nintendo) {2013.04.18} (¥4.800) - 7.323 / 1.645.697 (-72%)
17./12. [3DS] Mario Kart 7 <RCE> (Nintendo) {2011.12.01} (¥4.800) - 7.276 / 2.258.319 (-70%)
18./21. [PSV] New Dynasty Warriors: Gundam <ACT> (Bandai Namco Games) {2013.12.19} (¥6.980) - 6.948 / 97.882 
19./25. [PS3] World Soccer Winning Eleven 2014 <SPT> (Konami) {2013.11.14} (¥7.980) - 6.948 / 291.010 
20./24. [PS3] Gran Turismo 6 # <RCE> (Sony Computer Entertainment) {2013.12.05} (¥6.980) - 6.099 / 297.352

Code:
----------------------------------------------------------------------------------------
|System | This Week  | Last Week  | Last Year  |     YTD    |  Last YTD  |     LTD     |
----------------------------------------------------------------------------------------
| 3DS # |     60.154 |    176.555 |     92.661 |    236.709 |    371.920 |  14.898.629 |
| PSV # |     32.016 |     75.400 |     11.088 |    107.416 |     44.397 |   2.462.773 |
|  PS3  |     14.845 |     40.085 |     22.991 |     54.930 |     87.343 |   9.764.604 |
|  WIU  |     14.020 |     51.271 |     20.715 |     65.291 |     87.798 |   1.590.721 |
| PSP # |      4.758 |     13.283 |     17.069 |     18.041 |     71.942 |  20.086.450 |
|  360  |        281 |        447 |        921 |        728 |      2.814 |   1.640.044 |
|  ALL  |    126.074 |    357.041 |    167.318 |    483.115 |    673.719 |  50.443.221 |
| PSVTV |      2.522 |      5.313 |            |      7.835 |            |      84.079 |
|  PSV  |     29.494 |     70.087 |     11.088 |     99.581 |     44.397 |   2.378.694 |
| 3DSLL |     40.038 |    114.156 |     56.377 |    154.194 |    212.561 |   5.580.080 |
|  3DS  |     20.116 |     62.399 |     36.284 |     82.515 |    159.359 |   9.318.549 |
|  PSP  |      4.758 |     13.283 |     17.069 |     18.041 |     71.942 |  19.910.463 |
تعطیلات تموم شده و همه چیز در حال بازگشت به وضع عادی خودشه.

استاد شما باز از اون نظر هاى حرفه ايتون دادين ؟ :| مطمءن باش نينتندو به راحتى ها ورشكست نميشه .. اينقدر از Wii و 3DS و و بازى هاش سود كرده كه حالا حالا ورشكست نشه ... من نميدونم چرا بعضيا قط به فروش يك چيز نگاه ميكنن ....
--------
ديدين گفتم الانه كه باز يك نفر پيدا ميشه كه ميگه نينتندو داره ورشكست ميشه ؟ :| لطفا قبل همچين نظر هايى يكم فكر كنين بعد كامنت بزارين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or