Nintendo پیش بینی فروش 9 ملیونی Wii U را به 2.8 ملیون تغییر داد

Triangels

플레이 스테이션 팬
کاربر سایت

Nintendo امروز اعلام کرد دیگر تا پایان ساله مالی امسال انتظار فروش 9 ملیونی Wii U رو نخواهد داشت. این باعث ضربه هنگفتی به سهام این کمپانی نیز امروز صبح شد .
مدیر Nintendo اقای Satoru Iwata ضمن اینکه تاکید داشت از پست خوده صرفه نظر نخواهد داد اعلام کرد این کمپانی تنها انتظار دارد Wii U تا پایان ماه مارچ امسال فقط 2.8 ملیون کنسول به فروش برساند و این در حالی بود که پیشتر Nintendo اعلام کرده بود تا پایان همین ماه انتظار فروش 9 ملیونی Wii U را داشته است . همچنین این تصمیم بر روی فروش 3Ds کنسول دستی این شرکت بی تاثیر نبوده و اعلام شده نیز به جای 18 ملیون کنسول حالا 13.5 ملیون کنسول انتظار میرود که به فروش برسد. قبل از اعلام این تصمیم گیری Nintendo انتظار درامده 55 بیلیون ین را تا پایانه امسال داشته است اما انتظار میرود با تغییر انتظارهای این شرکت از فروش کنسولهای خود شاهد 25 بیلیون ین سوده کمتر این کمپانی در ساله جاری باشیم.

Iwata میگوید :
هرچند که ما باندلهای خوبی با قیمت کمتر برای Wii U در بازارهای غربی عرضه کرده ایم اما همچنان این روشها بی تاثیر بوده است و فروش Wii U راضی کننده نبوده است و افت داشته است. به تور دقیقتر اگر بخواهم توضیح بدهم فروشهای ما در بازاریهای اروپایی و امریکایی در ماه های پیشین بسیار کمتر از حده انتظارات ما بوده است و فروشه هر دوی کنسولهای ما با انچه در نظر داشته ایم فاصله بسیار زیادی دارند. به علاوه به این دلایل ما اصلا انتظار نداشتیم که در اغازه ساله مالی امسال بتونیم Wii U را در بازارهای اروپایی و امریکایی به خوبی به فروش برسانیم پس تصمیم گرفتیم حده انتظارات خودمون رو پایین بیاریم.

تصمیم بر مبنای پایین اوردن حده انتظارات Wii U خیلی غیر منتظره هم نبوده است چراکه پیشتر Nintendo اعلام کرده بود انها انتظاره فروش 9 ملیونی این کنسول را داشته اند. اکتبر ساله گذشته Nintendo اعلام کرد Wii u در طی 6 ماه چیزی کمتر از 500 هزار کنسول فروخته بوده است و این بدین معنا بود که اگر Nintendo بخواهد به انچه انتظار داشته است برسد این کنسول تا پایانه December بایستی ماهی 2 ملیون کنسول به فروش میرسانده است که با عرضه کنسولهای نسله جدید چنین چیزی به دور از انتظار بود.

دیگر خبری که بسیار غیر منتظره بوده است فروش پایین 3ds نسبت به حده انتظاراته Nintendo بوده است . پیشتر 3DS فروش بسیار خوبی را در امریکا داشته هست و همچنین در کشور انگلیس فروشه 3DS بسیار قوی بوده است . Iwata نیز اعلام کرده بود 3DS اولین کنسوله انها بوده است که از ساله 2000 به بعد 4 ملیون در کشور JApan به فروش رسانده بود است اما به نظر میرسد همه این فروشها انچندان هم باید برای Nintendo راضی کننده نبوده است.

Iwata میگوید :
فروشه Nintendo 3DS به حده انتظاره ما در کشورهای غربی نرسیده است. ما انتظار داشتیم در فصله پایانی ساله گزشته رشده فروشه 3DS را شاهد باشیم که این رخ نداد . بر فرضه مثال در بازارهای امریکا 3DS یکی از پرفروشترین کنسولهای ساله پیشین بود اما فروشه 3DS باز هم پایینتر از حده انتظاراته ما برای اغازه ساله مالی بوده است.

در ادامه این خبر قیمت سهام Nintendo امروز به 14.89 دلار کاهش یافت. این کاهش 17.09% بسیار زیاد بوده است چراکه تنها یک روز پیش سهام این شرکت به قیمت 17.96 دلار به فروش میرسید و نیز هفته گذشته سهام این شرکت 19 دلار بوده است که این رقم بالاترین رقم این شرکت از زمانه نیمه دومه ساله 2012 بوده است.

خبر گزاری رویترز دیروز نیز گفت : دیروز صبح Iwata در ملاقاتی با سهام داران در Osaka نیز به دلیله عملکرده ضعیفه Nintendo پوزش خواست و علاوه بر تاکی داشت که از پست خود صرفه نظر نخواهد داد.

منابع :
1. Nintendo Stock Takes Major Hit Following Sales Forecast Adjustment - IGN
2. Nintendo Cuts Wii U Sales Forecast From 9 Million to 2.8 Million - IGN
3. Nintendo Cuts Wii U Sales Forecast From 9 Million to 2.8 Million - IGN

خدایی میخواستم بعد از 4 یه دونه wii u بخرما ولی نا امید شدم خدایی خسته شده بودم از بازی ها FPS و این WII U فکر کنم خیلی بهم حال میداد
فکر کنم باید وایسم برا کنسول بعدیش

سر چه موضوعی wiiu کارش تموم شده ؟ سخت افزار ؟ اینجوری بود که 3ds بعد از عرضه ی ویتا میمرد
مشکل wiiu فقط یک چیزه و اون اینه که سیستم سلر ها هنوز از راه نرسیدن و تازه فقط ماریو اومده معلوم نیست نینتندو چی کار میخواد بکنه اما رجی قول داده 2014 کلی بازی داریم برای عرضه

سیستم سلر ها تا یه حدی می تونن ضعف سخت افزاری رو جبران کنن... بالاخره شما به عنوان کسی که wii u داره مشتاق اینی که کنسول برگرده ولی واقعیت اینه که اگر یه نگاه به سایت های نقد و بررسی هم بندازیم ، پیشبینی هایی که واس wii u میشه به هیچ عنوان خوب نیست. با عرضه ی ps4 و x1 هم برگردوندن فروش wii u یه چیزی نزدیک به غیر ممکن میشه. من نمیگم نینتندو ورشکست میکنه، همچین چیزی با توجه به عظمت این شرکت و همچنین سود واقعا خوبش از کنسول های دستی ، غیر ممکنه. اما wii u بعیده یه کنسول موفق باشه.

در مورد فروش 3ds هم باید گفت بازاری که این کنسول به خودش اختصاص داده بازار بازی های گیم پلیر محور و عمدتا نوستالژیک هست که با تغییرات کوچیک توی گیم پلی و ساختار پشت هم عرضه میشن و به لطف فن بیس قوی طرفدار داره. در واقع اگه بازی ها رو به سه دسته تقسیم کنیم 3ds جزو low tier هست (برداشت بد نکنید از کلمه low، منظور منفی ندارم) vita خواست روی بازار میانه تمرکز کنه ولی وجود tablet و گوشی های موبایل عملا این کنسول رو له کردن. به نظر من وضعی که 3ds و vita دارن رو ، wii u و ps4 ندارن.

نینتندو اول باید بذاره نسل تموم بشه و با سونی و مایکرو کنسولش رو بده بیرون
بعد هم هر شرکتی بخواد توی این بازار حرفی برای گفتن داشته باشه,باید کاری کنه که مخاطب جذب بشه

همین الان شایعات و صحبت هایی سر کنسول جدیدی که نینتندو قراره به عنوان کنسول بعدی بره بیرون هست، نینتندو فیوژن. که البته هنوز در حد شایعه هست ولی به هر حال داره توی اینترنت می گرده و هیچ بعید نیست که درست باشه. مسئله ای که هست نینتندو حتی اگر به این زودی ها هم کنسول جدید رو نده ، نمی تونه تا پایان این نسل صبر کنه.

همین الان شایعات و صحبت هایی سر کنسول جدیدی که نینتندو قراره به عنوان کنسول بعدی بره بیرون هست، نینتندو فیوژن. که البته هنوز در حد شایعه هست ولی به هر حال داره توی اینترنت می گرده و هیچ بعید نیست که درست باشه. مسئله ای که هست نینتندو حتی اگر به این زودی ها هم کنسول جدید رو نده ، نمی تونه تا پایان این نسل صبر کنه.
اتفاقا کاملا هم بعیده که درست باشه,شما توی تاپیکش اگر نظرات دوستان رو بخونی می بینی که این امر بعید هست.
شما اون مشخصاتی که لیک شده رو نگاه کنید,همون قیمتش به تنهایی می تونه دردسر ساز باشه.
نینتندو هم می تونه تا پایان نسل صبر کنه و کنسول جدید بده,چون توی بالاخره باید تحقیقاتی انجام بشه و بازی ها هم اماده بشه,تا اون موقع هم عمر کنسول هاش تموم شده.

اتفاقا کاملا هم بعیده که درست باشه,شما توی تاپیکش اگر نظرات دوستان رو بخونی می بینی که این امر بعید هست.
شما اون مشخصاتی که لیک شده رو نگاه کنید,همون قیمتش به تنهایی می تونه دردسر ساز باشه.
نینتندو هم می تونه تا پایان نسل صبر کنه و کنسول جدید بده,چون توی بالاخره باید تحقیقاتی انجام بشه و بازی ها هم اماده بشه,تا اون موقع هم عمر کنسول هاش تموم شده.

spec فیوژن رو که الان نگاه کردم دیدم 99 درصد فیک هست! :d
ولی به همه ی این حرفا بازم بعید می دونم wii u بخواد تا پایان نسل صبر کنه، اول از همه اینکه زودتر نسل جدید رو داد پس منطقیه بخواد زودتر هم تمومش کنه. ثانیا من بازم بعید می دونم هر چقدر هم سیستم سلر بده بیرون بتونه کنسول رو به یه کنسول واقعا محبوب تبدیل کنه.

به نظر من حضور نینتندو تو بازار سخت افراز غیر ضروریه ؟ مثلا چی میشه نینتندو اون بازی هارو واسه دیگه کنسولا بسازه ؟

هیچی به نظرت چی میشه بازیهای پر فروشش میشه یک چیزی مثل سونیک سگا بی کیفیت و فروش پایین
اتفاقا نینتندو باید تو بازار سخت افزار بمونه
بالاخره سر دم دار نو آوری کنسول ها شرکت نینتندو هستش

spec فیوژن رو که الان نگاه کردم دیدم 99 درصد فیک هست! :d
ولی به همه ی این حرفا بازم بعید می دونم wii u بخواد تا پایان نسل صبر کنه، اول از همه اینکه زودتر نسل جدید رو داد پس منطقیه بخواد زودتر هم تمومش کنه. ثانیا من بازم بعید می دونم هر چقدر هم سیستم سلر بده بیرون بتونه کنسول رو به یه کنسول واقعا محبوب تبدیل کنه.
خب معلومه عمرش حدایل یک سال کمتر از کنسول های دیگه هست.
ریتیلرهای uk هم گفتن قیمت کم و mario kart 8 می تونه فروش wiiu رو بهتر کنه.

نینتندو میخواد رسما بترکونه ! شاید که یعنی به احتمال زیاد با منتشر شدن این بازی وضعیت کلا از این رو به اون رو میشه !
watnzelda.jpg

گیم اینفورمر
به تازگی یه مقاله قرار داده به عنوان: ؟Where Are These Games Now یکی از این بازی های در این لیست The Legend of Zelda Wii U نام داره و گفته که اولین بار این بازی رو در E3 2011 با نشان دادن چند تصویر تکنیکی و تک دمو معرفی کردن..پیش بینی کردن که این بازی باید در تعطیلات 2014 عرضه بشه..ولی خب هیچ کس از نیتنتدو خبر نداره که کی میخواد عرضه ـش بکنه.به احتمال زیاد امسال در E3 شاهد نمایشی از این بازی خواهیم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or