Nintendo: فروش PS4 و Wii U تقریبا برابر خواهد بود و Xbox سوم می شود

Mr. Worldwide

کاربر سایت
reggie-wii-u.jpg

Reggie Fils-Aime رئیس Nintendo آمریکا طی مصاحبه ای گفت Wii U ممکن است حریفان را کنار بزند ولی فروش برابر خواهد بود.

یک راز کثیف کوچک این است که, اگر شما به تعداد واحدهای فروخته شده کنسول های Nintendo و سونی یعنی PS4 و Wii U نگاهی کنید می بیند که آنان به هم نزدیک هستند و Xbox در رتبه سوم قرار می گیرد, من فکر می کنم که ما در حال یک مسابقه اسب سواری 3 نفره در این چرخه هستیم.

ما می توانیم آنان را در این ماه پشت سر بگذاریم شما می دانید و بسیار جالب است دیدن آمار NPD در ماه ژوئن."

او همچنین درمورد عرضه زودهنگام Wii U و کم بود بازی در اوایل عرضه این کنسول را این طور گفت:"

نکته جالب توجه این است که وقتی ما تاریخ عرضه و جزئیات ان را بیان کردیم انتظار این را داشتیم که بازیهایمان مانند Wii شتنFit U,” “Pikmin,” و “The Wonderful 101” مدتی بعد از لانچ کنسول عرضه شوند. و بخاطر نگه داشتن کیفیت بازی هایمان در ماه های ابتدائی لانچ کنسول یعنی مارس و فوریه دچار کمبود نرم افزار شدیم."

منبع:
1
2
3

آخرین ویرایش:
مطمئننا بهتر میشه با بازیهای که معرفی کرد

اما به نظرم فروش wii u از ps4 کمتر میشه و در جایگاه دوم کنسولهای خانگی قرار میگیره (نظر منه )

هنوز که هیچی معلوم نیست ... سونی خیلی متکی شده به استودیو های 1st party و این استودیو هاش هم واقعا دارن کند عمل میکنن ... از طرفی هم نینتندو و هم مایکروسافت دارن سرمایه گزاری خوبی روی 3rd party ها میکنن و به کمیت انحصاری هاشون خیلی کمک کرده و خیلی زیاد به چشم میان .... سونی تا سال دیگه هم همینطوری باشه ... عقب میفته ....

مطمئننا بهتر میشه با بازیهای که معرفی کرد

اما به نظرم فروش wii u از ps4 کمتر میشه و در جایگاه دوم کنسولهای خانگی قرار میگیره (نظر منه )

خوشم میاد که XB1 رو اصلا آدم حساب نکردی! :)) درستشم همینه! اصلا آمریکایی ها نیباید ادعایی داشته باشن در برابر ژاپنی ها! :>

در ضمن هنوز زوده! من که فک میکنم Wii U حتی PS4 رو هم پشت سر میزاره با این E3 هـ محشرش!

--------------------------------------

هر کی با هر کدوم از حرفای من مشکل داره زود بگه که احتمالا من برم هفته بعد میام و اون موقع حوصله جواب دادنشو ندارم (:|

کلا عاقبت فروش Wii U بستگی داره به ساپورت تردپارتی ها,نینتندو جدیدا داره یک کاری هایی در این زمینه می کنه که اگر عملی بشه,فروش Wii U حالا نه در حد PS4 و X1 اما نزدیکش می تونه بشه.

بنظر من تنها راه صعود فروشش اینه که کیت هک کنسولو در اختیار توسعه دهنده ها قرار بده .. :d که تا الانم کارای جالبی کردن . قیمتو که تغییر نمیده حداقل هک بشه حالششو ببریم

ببخشید نظر بهتر ارسال کنم در مورد فروش وی یو :
تو ژاپن در کنسولهای خانگی به نظرم به احتمال زیاد اول میشه یا نهایتا دوم اما نظر روی اول هست و بعد وی یو به نظرم ۴ هست دوم در ژاپن

از نظر جهانی نظر خاصی ندارم فعلا

اما کلا به نظرم نینتندو فروشش وی یوش از قبل بهتر میشه
ممنون

ببخشید نظر بهتر ارسال کنم در مورد فروش وی یو :
تو ژاپن در کنسولهای خانگی به نظرم به احتمال زیاد اول میشه یا نهایتا دوم اما نظر روی اول هست و بعد وی یو به نظرم ۴ هست دوم در ژاپن

از نظر جهانی نظر خاصی ندارم فعلا

اما کلا به نظرم نینتندو فروشش وی یوش از قبل بهتر میشه
ممنون

بله به نظر من هم Wii U توی ژاپن بیشتر از PS4 فروش خواهد داشت! چون یک سری چیزای خاص که ژاپنیا دوس دارن (دقیقا نمیدونم چیا :-" :d) داره! منظورم بازی نیستا منظورم امکاناته!

بله مطمئنا فروشش بهتر از قبل میشه و این باعث میشه Wii U دوباره نظر Third-party developer ها رو جلب کنه!

- - -ویرایش - - -

راستی الآن اگه کسی E3 هـ نینتندو رو ندیده باشه فکر میکنه ما داریم رویا پردازی میکنیم :))

-----------------

پس لطفا دوستان قبل از خندیدن به ما (:d) برید E3 هـ نینتندو رو ببینید!

اگر فرست پارتی هاش بترکونند مثل نسل قبل سونی مطمئنا موفقیتش دور از انتظار نیست... فن بیس نینتندو کنسول برای انحصاری میخره نه ترد پارتی ماشالا تو امریکا اروپا کم فن نداره... بهترین کنسول برای کودکان wii u بدون شک... ما که سن فلان شدیمم فنشیم:d

بعید به نظر میاد....البته زلدای جدید تعیین کننده است...:دی
زلدا رو دست کم نگیرید!!چیز عجیبیه این ip که با دنیا بازی می کنه...کلّی میگم اگه این زلدا بترکونه کلّاً وضعیت Wii U چپکی میشه....خودتون می بینید حالا :دی

بعید به نظر میاد....البته زلدای جدید تعیین کننده است...:دیزلدا رو دست کم نگیرید!!چیز عجیبیه این ip که با دنیا بازی می کنه...کلّی میگم اگه این زلدا بترکونه کلّاً وضعیت Wii U چپکی میشه....خودتون می بینید حالا :دی
اصلا هم بعید نیست‏!‏ وقتی Mario Kart 8 اونجوری ترکوند، مطمئنا Super Smash Bros. & Zelda کلا نجات میدن Wii U رو :‏>‏

هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
عجب اعتماد به نفسی داره یارو :d یکی نیست بگه یک ساله کنسولتون عرضه شده که فروشتون برابره(تازه برابر هم نیست به احتمال زیاد)
با اون دسته Stupid looking شون....

واقعا نمیدونم چرا این ملت نسبت به نینتندو این دید رو دارن البته میدونم به خاطر نسل هفتمه ولی چیزی که هست نینتندو کلی انحصاری تاپ داره که هر کدومش یک system seller فوق العاده حساب میشه
نمونه اش mario kart 8 یا super smash bros
توی E3 هم که نینتندو ترکوند حتی ign هم بیشترین نمره رو توی کنفرانس ها بهش داده
پس خواهشا موجبات خنده رو فراهم نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or