Nintendo در سال 2007، Natal را رد کرد!

Silent Death

کاربر سایت
iwata1b.jpg

به نظر می رسد رییس شرکت نینتندو، آقای Satoru Iwata زمانی پروژه ی نتال را دیده، ولی به خاطر تاخیر بیش از حد در عکس العمل و قیمت بالای آن، از پذیرفتن آن سر باز زده است. CVG در گزارش خود، چنین گفت.

یک منبع از پایگاه شرکت نینتندو در ژاپن، در حالی که به صورت ناشناس با این سایت گفتگو می کرد، اعلام کرد که قبل از خریده شدن شرکت اسرائیلی 3DV Systems (سازنده ی این تکنولوژی) توسط مایکروسافت، این شرکت یک نمونه ی اولیه از این تکنولوژی را به Satoru Iwata نشان داده بود.

در حالی که نینتندو تحت تاثیر این تکنولوژی قرار گرفته بود، آن را نپذیرفت، چرا که Satoru Iwata احساس می کرد که این تکنولوژی برای Wii مناسب نیست.

این منبع به CVG گفت: " آقای Iwata، همیشه بر روی چیزی سرمایه گذاری می کند که مطمئن باشد طرفداران نینتندو، از آن استقبال خواهند کرد."

" کمپانی 3DV دوربینی را به ما نشان داد که حرکات را به صورت سه بعدی تشخیص می داد، و قابلیت تشخیص صدا نیز داشت - اما Iwata نگران بود که نتواند آن را به قیمت مناسب نینتندو به فروش برساند. اون همچنین نگران تاخیر در عملکرد این دستگاه، در میان بازی بود."

" در واقع - من شنیدم که Iwata مشغول توصیف نمونه ی اولیه بود، و مطمئن هستم که درباره ی نِتال صحبت می کرد. چیزی که ما در E3 دیدیم، کوچک تر از نمونه ی اولیه بود و همچنین قدرت تشخیص چهره نیز بسیار ارتقاء یافته بود. اما همان تکنولوژی ای بود که در سال 2007 به ما نشان داده شد."

" ما هنوز درباره ی قیمتی که مایکروسافت برای این دوربین در نظر گرفته و کارهایی که با آن انجام داده است، متقاعد نشده ایم."

آقای Reggie Fils-Aime در حالی که قبول نمی کند نینتندو قبلا این تکنولوژی ویژه را دیده است، در ماه June سال قبل اعلام کرد که "نینتندو با این تکنولوژی بسیار آشنا است" و اینکه "به شخصه خبرهایی از تکنولوژی های مشابه شنیده و دیده است."

اگرچه، مایکروسافت اعلام کرده که تکنولوژی پروژه ی نتال، ساخته ی داخلی این شرکت است! در حالی که خریده شدن 3DV Systems توسط مایکروسافت در June 2009 تایید شد.

انتظار می رود، پروژه ی نتال، امسال و با قیمتی در حدود £50 عرضه شود.

منبع

یادتون هست بعد از E3 08 و معرفی NXE و آواتار Don Mattric گفت ما از مدتها پیش آواتار تو نظرمون بود و همه و همه خندیدن گفتن MS اینارو از Miiـهای Nintendo کپی کرده؟!
حالا Nintendo دقیقاً یه همچین رفتاری کرد ولی چون این جمله از دهان مبارک Saturo Iwata اومده پس مقدسه و وحی منزل!!

استفاده از ناتال روی Wii يه شوخی کودکانه بيش نيست !!
ولی نينتندو ميتونست ازين تکنولوژی استقبال کنه و در کنسول نسل بعدش ازش استفاده کنه .

یکی نیست به این آقای Saturo Iwata بگه آخه مگه کسی ازت نظر خواست در این باره؟؟؟ یا اصلا مگه در این باره ازت سوال کردن که حرف میزنی.!!!!؟؟؟ واسه خودش مصاحبه راه میندازه... حالا گیریم تو هم قبول میکردی کی بت میداد ناتال رو:biggrin1:... فکر کنم بهترین حرف تو پست 14 دوست خوبمون زحمتش رو کشید.

ولی اون قسمت از صحبت هاش که از قیمت بالای این تکنولوزی صحبت کرد منو که نگران کرد حالا شما رو نمی دونم :confused::confused:
همون طور که میبینی گفته سال 2007 رد کردیم! الانم ساله 2010 هست شما این بازه ی زمانی رو در نظر بگیر ;)

Saturo Iwata بعد از نمایش Ipad از طرف Apple گفت:
با دیدن Ipad تصور کردم درام به Ipod ولی در ابعاد بزرگتر نگاه میکنم!!
وی همچنین قابلیت های 3Dـه این دستگاه را بی مصرف خواند!!
من بودم که DSi XL تولید کردم!!:)
من بودم که سال 2004 گفتم مخاطبان بازی های کامپیوتری علاقه ای به بازی کردن به صورت آنلاین ندارن و مهمتر اینکه بازی کردن به صورت آنلاین هیچ جایی در آینده ی بازی ها نخواهد داشت!!!(جالب اینکه دلیل این موضوع رو اینطور بیان کرد "چون هیچ کدوم از بازی های پرفروش در حال حاضر آنلاین نیستند!!!"
و بعد سال 2005 تو GDC گفتم هم DS و هم کنسول خانگی Nintendo(اونموقع Revolution)هر دو قابلیت های بازی آنلاین خواهند داشت!!
این حرفها تازگی نداره،هر کس با Nintendo و گذشته ی این آقا آشنا باشه متوجه میشه که این صحبتها از چه بابی میان...

کلا این اقا از گیم و این چیزا هیچی نمی فهمه ! واسه همینه که کنسول های DS و Wii جزو پرفروش ترین کنسول های دنیای گیم هستن . نینتندو هم هر چی خالی بند و ... هست رو دور هم جمع کرده ! فقط سیاتل و مایکرو !!! به دلیل سابقه درخشان در زمینه گیم و انجام کمک های فراوان و شایان به این صنعت !!

با دیدن Ipad تصور کردم درام به Ipod ولی در ابعاد بزرگتر نگاه میکنم!!
وی همچنین قابلیت های 3Dـه این دستگاه را بی مصرف خواند!!
من بودم که DSi XL تولید کردم!!
من بودم که سال 2004 گفتم مخاطبان بازی های کامپیوتری علاقه ای به بازی کردن به صورت آنلاین ندارن و مهمتر اینکه بازی کردن به صورت آنلاین هیچ جایی در آینده ی بازی ها نخواهد داشت!!!(جالب اینکه دلیل این موضوع رو اینطور بیان کرد "چون هیچ کدوم از بازی های پرفروش در حال حاضر آنلاین نیستند!!!"
و بعد سال 2005 تو GDC گفتم هم DS و هم کنسول خانگی Nintendo(اونموقع Revolution)هر دو قابلیت های بازی آنلاین خواهند داشت!!
این حرفها تازگی نداره،هر کس با Nintendo و گذشته ی این آقا آشنا باشه متوجه میشه که این صحبتها از چه بابی میان...
این آقا یکی از بهترین مدیر های جهان هستند.الان nds بیش از 120 میلیون فروش داشته و ممکنه تا پایان عمرش به بیش از 200 میلیون هم بسه.فروش wii عالی بوده... نظراتی هم می ده اغلب درست هستند.الان توی مدت مشابه به نظرت ipad بیشتر فروخته یا nds????

دوستان جوری رفتار نکنید بعدم برای خودتون شر بخرید چون نینتندو یکی از بهترن شرکت های بازی سازی هستش و هیچی از خلاقیت های این شرکت حرف های شما کم نمیکنه با وجود این که خودم هم از DSI خوشم نمیاد اما هیچ وقت به خلاقیت این شرکت شک نکردم به شما هم پیشنهاد میکنم از روی طرفداری از چیز خاصی به این شرکت بی احترامی نکنید مخصوصا به قدرت آینده نگریش.

با وجود این که خودم هم از DSI خوشم نمیاد اما هیچ وقت به خلاقیت این شرکت شک نکردم به شما هم پیشنهاد میکنم از روی طرفداری از چیز خاصی به این شرکت بی احترامی نکنید مخصوصا به قدرت آینده نگریش.
dsi یکی از مدل های ds هست حالا شما فقط از dsi خوشتون نمیاد یا کلا ار ds بدتون میاد؟!:biggrin1:
حرف شما رو کاملا قبول دارم... به دوستان پیشنهاد می کنم قبل از نظر دادن حداقل یه دفعه برید بازی مثل the world ends with you رو ds بازی کنند تا ببینند خلاقیت یعنی چی!:biggrin1:

dsi یکی از مدل های ds هست حالا شما فقط از dsi خوشتون نمیاد یا کلا ار ds بدتون میاد؟!:biggrin1:
حرف شما رو کاملا قبول دارم... به دوستان پیشنهاد می کنم قبل از نظر دادن حداقل یه دفعه برید بازی مثل the world ends with you رو ds بازی کنند تا ببینند خلاقیت یعنی چی!:biggrin1:

اشتباه من بود DS منظورم بود یکی از دوستان داشت دیدم زیاد خوشم نیومد ;) برای همین گفتم اما هیچی از خوبی هاش کم نمیکنه ;)

الان توی مدت مشابه به نظرت ipad بیشتر فروخته یا nds????
حالت که خوبه انشالله ؟ (!!!!!)
iPad هنوز عزضه نشده 58 روز دیگه عرضه میشه iPad 3G هم حدود 88 روز دیگه !
اگه منظورت iPod هست بهتر بدونی تا الان 250 میلیون iPod فروخته Apple ! همین چند روز پیش تو کنفرانسش اعلام کرد !

کلا این اقا از گیم و این چیزا هیچی نمی فهمه ! واسه همینه که کنسول های DS و Wii جزو پرفروش ترین کنسول های دنیای گیم هستن . نینتندو هم هر چی خالی بند و ... هست رو دور هم جمع کرده ! فقط سیاتل و مایکرو !!! به دلیل سابقه درخشان در زمینه گیم و انجام کمک های فراوان و شایان به این صنعت !!
دوستان جوری رفتار نکنید بعدم برای خودتون شر بخرید چون نینتندو یکی از بهترن شرکت های بازی سازی هستش و هیچی از خلاقیت های این شرکت حرف های شما کم نمیکنه با وجود این که خودم هم از DSI خوشم نمیاد اما هیچ وقت به خلاقیت این شرکت شک نکردم به شما هم پیشنهاد میکنم از روی طرفداری از چیز خاصی به این شرکت بی احترامی نکنید مخصوصا به قدرت آینده نگریش.
چه جوری رفتار نکنیم؟!
بیاین خلاقیت و "آینده نگری"Nintendo رو بررسی کنیم!
Nintendo خلاق بود که نسل پسنجم هنوز تو فاز کارتریج بود؟!N64 که الحمدالله یادتونه؟!
Nintendo خلاق بود که نسل پنجم تو اولین حضور Sony نتونست بیش از 35 میلیون N64 بفروشه در حالی که Sony بیش از 103 میلیون PS One فروخت؟!
Nintendo خلاق بود که نسل ششم نتونست حتی از Microsoftـی که تازه وارد بازار شده بود بیشتر کنسول بفروشه؟!
PS2:140M
Xbox:24.5M
GameCube:A barley some 21M

بدون شک Nintendo شرکت با سابقه ایه و خلاقیت بالایی داره ولی عضو هیئت باد بودن چیزیه که به این سادگی ها نمی شه ازش گذشت!
Nintendo اگه Motion Control رو وارد بازی های کامپیوتری کرد(واقعاً ترکیب دو یا چند تکنولوژی به وجود اومده خلاقیته؟!)خب Sony هم CD،DVD و مهمتر از همه BD رو عمومی کرد،Microsoft بازی آنلاین رو به سطح امروز رسوند.
من نمی گم این شرکت یا Iwata خلاق نیستن ولی هیچکدوم فرستاده ی خدا برای ارشاد و نشان دادن راه بهتر زندگی به مردم نیستن!!
اگه نمی دونستین(که 99.9% مطمئنم نمیدونستین)بدونین که به قول شما نماینده ی خدا روی کره ی زمین سال 2004 گفت در آینده بازی آنلاین وجود نخواهد داشت!!!:)
http://www.gamespot.com/news/6102100.html
Iwata:Customers do no want online games-June/2004

کسی میتونه توضیح بده که آیا بازی های آنلاین آینده نداشتن؟ کسی میتونه توضیح بده آیا خلاقیت اینه؟
To back up his claims, Iwata pointed to sales during the 2003 holidays. "During the year-end shopping season last year, none of the online games succeeded," he said.
این خلاقیته؟
"برای اینکه تاییدی بر ادعای خود ارائه دهد[ایواتا]به فروش تعطیلات سال 2003 اشاره کرد.در طول فصل تعطیلات پایان سال هیچ کدام از بازی های آنلاین موفق نبودند"
کسی که آینده نگره و خلاقه دلیلش اینه؟؟؟چون هیچکدوم از بازی های آنلاین در اون برهه ی خاص نتیجه نگرفتن پس آنلاین در آینده وجود نخواهد داشت؟!
حالا اینجا جالبتر میشه این چند سطری از سخنرانیه نماینده ی خدا روی زمین در GDC 05ـه:

After the lights came back up, Iwata announced that, four months after its release, the DS is going online.Starting later this year, Nintendo "will provide users with a link to other players across the country or around the world,"
Last but certainly not least, the at-times controversial executive Revolution. Confirming earlier rumors, Iwata said the device would have built-in Wi-Fi connectivity, "which will allow users around the world to connect with one another wirelessly.

کمتر از 1 سال نظرش عوض شد؟!جالبه...
من نمی گم Iwata و شرکتش خلاق یا هر چیزی اسمشو میذارین نیستن ولی این اظهار نظرهای بچه گانه از نماینده ی خدا بعیده...
"فقط حزب باد!!!"

حالا یه شرکت زودتر از مایکرو اومده این تکنولوژی رو دیده.خوشش نیومده یا قیمتش مناسب نبوده.مهم اینکه که اونا زودتر از همه این ایده تو مخشون بوده و طبیعتا رفتن دنبالش.
اون موقع ها هم گرون بوده.یادتون باشه که چندوقت پیش تو یه خبر یا شایعه گفتن یکی از پردازنده های Natal حذف میشه و از پردازنده کنسول برای اون پردازش استفاده میشه.
حالا این خبر چرا به دوستان اینقدر بر میخوره خدا داند.یه نگاه به لیست IP های محبوب نینتندو بندازید.حالا به فرض اگر اگر اگر نسل بعد نینتندو قوی ترین کنسول رو بزنه بازم حرفی برای گفتن دارید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or