Nintedo: تعداد بازی های ماریو در بازار مناسب است.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは

آیا هنوز فکر می کنید که نینتدوبه ماریو، نشانه تجارتی در مقایسه با مسترچیف و یا کریتوس، زیاد توجه می کند و دارد شوق و اشتیاق را ازین برند می گیرد؟

WiiU_SuperMario_scrn02_E31.jpg

Charlie Scibetta کارگردان ارتباطات شرکت نینتدو اینطور فکر نمی کند. او می گوید که تا زمانی که هر بازی منتشر شده نوآوری های جدیدی داشته باشد، برند همیشه تازه، جدید و سرپا خواهد ماند.

" ما فکر می کنیم که تعداد بازی های ماریو با توجه به درخواست طرفداران و تصور سازندگان در مورد آینده این برند، مناسب است. در واقع تا زمانی که نوآوری و ابتکار در گیمپلی بازی وجود دارد و هر روز ویژگی های جدیدی به این IP اضافه شود و مردم از آن لذت ببرند، مابه ساختنش ادامه می دهیم."

وقتی که ما از او پرسیدیم که چرا IP های جدید نسبت به بازیهای ساخته شده کمتر است، او جواب داد:

بازی هایی که در حال ساخته شدن هستند را می توان IP های جدید هم صدا کرد، چون گیمپلی آنها جدید است و مردم از آن حمایت می کنند.

Source

ماریو واقعا یک افسانه هست واسه خودش؛ منکرش نمیشیم.
اما دیگه چقدر می خوان بهش نوآوری اضافه کنند ؟؟ با به وجود آوردن IP های جدید می تونند نوآوری هاشون رو چندین برابر کنند.
با تمام احترامی که به ماریو و فن هاش دارم, اما دیگه یه جورایی واسم یه IP قدیمی شده. هر چند بازم نوآوری بدند...

داش ماکان ما قبولت داریم اما یک نگاه به جمله ی اولت بنداز وقتی میگی اون ها حالشون بد نمیشه یعنی چی ؟ یعنی حال من بد شده دیگه !
:d
ماریو یک بازی ای هست که حس نوستالژیک داره و بحثش با تمام بازی های دیگه جداست
به طور مثال ماریو کارت از نسخهی SNES بلکه قدیم تر شروع شده اما میبینی که در کنسول wii حدود 29 میلیون نسخه میفروشه این یعنی بازی داره روند خوبی رو طی میکنه
کدوم انحصاری تا الان اینقدر فروخته ؟

نه من واقعا شوخی کردم! اصلا منظورم به اینکه ماریو بده نیست! چون نگفته احمقانه هست این حرف! منظورم تکراری بودنشه.

ولی هنوز سر حرفم هستم! نینتندو ماریوهایی میسازه که از نظر سبک حساب کنیم بازی هایی محدودی مثل Sonic یا Crash 3 و J&D افتخارشون اینه که تونستن بهش نزدیک بشن! الان مثلا ملاک خوب بودن یه بازی تو این سبک میزان شباهتش به ماریو هست!:دی یا زلدا! مخاطب هم دارن و تنها IP هایی هم هستن که هم هر سال میان، هم میانگینشون پیغمبره و صغیر و کبیر میگن حرف نداره و هم مثل چی میفروشه. اما همه اینا باعث نمیشه نینتندو بدلیل موفقیت ماریو بیخیال خلق IP جدید بشه! نه اینکه اینکارو نمیکنه، نه! اما واقعا تعداد IP هایی که نینتندو تو این همه سال و در طول این چند نسل ساخته قابل قبوله؟

البته من این رو یه موضوع بد نمیدونم که الان بهش بخوام گیر بدم! از اول تا آخرش نظر شخصیم هست! میگم چرا این همه استعداد و این درک بالایی که نینتندو از مقوله گیم دارن و کسی هم جرات منکر شدنش رو نداره (:دی) رو صرف تجربه های جدید نمیکنن! باور بفرمایید بهتره اینجوری!

در ضمن من به سایه رفتن حضرت Star Fox رو هم تقصیر همین جناب ماریو میدونم!:دی

کل دوران دبیرستان به عشق SF عکس دسکتاپ کامپیوتر من این بود!:دی

a1756fd0c741.jpg

نه من واقعا شوخی کردم! اصلا منظورم به اینکه ماریو بده نیست! چون نگفته احمقانه هست این حرف! منظورم تکراری بودنشه.

ولی هنوز سر حرفم هستم! نینتندو ماریوهایی میسازه که از نظر سبک حساب کنیم بازی هایی محدودی مثل Sonic یا Crash 3 و J&D افتخارشون اینه که تونستن بهش نزدیک بشن! الان مثلا ملاک خوب بودن یه بازی تو این سبک میزان شباهتش به ماریو هست!:دی یا زلدا! مخاطب هم دارن و تنها IP هایی هم هستن که هم هر سال میان، هم میانگینشون پیغمبره و صغیر و کبیر میگن حرف نداره و هم مثل چی میفروشه. اما همه اینا باعث نمیشه نینتندو بدلیل موفقیت ماریو بیخیال خلق IP جدید بشه! نه اینکه اینکارو نمیکنه، نه! اما واقعا تعداد IP هایی که نینتندو تو این همه سال و در طول این چند نسل ساخته قابل قبوله؟

البته من این رو یه موضوع بد نمیدونم که الان بهش بخوام گیر بدم! از اول تا آخرش نظر شخصیم هست! میگم چرا این همه استعداد و این درک بالایی که نینتندو از مقوله گیم دارن و کسی هم جرات منکر شدنش رو نداره (:دی) رو صرف تجربه های جدید نمیکنن! باور بفرمایید بهتره اینجوری!

در ضمن من به سایه رفتن حضرت Star Fox رو هم تقصیر همین جناب ماریو میدونم!:دی

کل دوران دبیرستان به عشق SF عکس دسکتاپ کامپیوتر من این بود!:دی

a1756fd0c741.jpg

اره منم موافق ساخت بازی جدید هستم راستی فکر کنم این سری به خواستت برسی چون نینتندو یک بازی استار فاکس طبق شایعه ها در دست ساخت داره
همچنین آی پی های جدید

بسیار هم عالی!:دی من بخاطر این Armikrog و بازی هایی که قراره بیاد در حال خرید Wii U هستم، پس چه بهتر و SF هم بازی میکنیم! اتفاقا SF با دسته Wii U یه چیز عجیبی میتونه بشه!:دی

اگه این ماریو و زلدا رو از نینتندو بگیرید دیگه چیزی ازش باقی نمیمونه که:d
Donkey Kong
Pikmin
Pokemon
Star Fox
Metroid :x
Kirby
لازمه بازم بگم؟
کلا نینتندو میدونه چجوری بازی سالانه بده. مثلا به Super Mario Galaxy و SMG 2 نیگا کنین. درسته جفتشون پلتفرمر هستن ولی کلا با هم متفاوتن. مهم اینه که بتونی خلاقیت به خرج بدی. مثلا نشه CoD یا AC که با اینکه هر تیم 2-3 سال وقت برای هر قسمتش میزاره همون عنوان میلک شده ی قبلی رو بده دستت به این عنوان که گیم پلیش عالی و لازم به دست زدن نداره.

بحث استار فاکس شد کامیا باز گفته می خوام بسازمش نینتندوهم وقتی بازی رو ریمیک می کنه یعنی خبری هست:d
ولی نینتندو باید ip جدید بزنه قبلا میماتو گفته بود می خوام شوتر بزنم که فکر کنم نینتندو نذاشت
نینتندو شوتر بزنه با خون ملت پارتی می گیرن:bighug:

اما همه اینا باعث نمیشه نینتندو بدلیل موفقیت ماریو بیخیال خلق IP جدید بشه! نه اینکه اینکارو نمیکنه، نه! اما واقعا تعداد IP هایی که نینتندو تو این همه سال و در طول این چند نسل ساخته قابل قبوله؟
کاملا حرفت درسته. نینتندو دیگه ریسک رو گذاشته کنار و این بده و توی طولانی مدت باعث مرگ تدریجیش میشه. درسته که Mario و Zelda و Metroid و ... بازی های عالی هستن ولی باید روی IP های جدید هم سرمایه گذاری بکنه و خلاقیت به خرج بده. مشکل همین فروش بالاست که جرات ریسک رو از کمپانی میگیره. میترسن این فروشش بالا و تضمین شده شون به خطر بیافته. امیدوارم بر اساس حرفشون هم روی چند تا IP کژوال دیگه و همین طور چند تا IP انحصاری هاردکور درست و حسابی سرمایه گذاری کنن که توی جنگ کنسول ها بازنده نشن.

آخرین ویرایش:
بسیار هم عالی!:دی من بخاطر این Armikrog و بازی هایی که قراره بیاد در حال خرید Wii U هستم، پس چه بهتر و SF هم بازی میکنیم! اتفاقا SF با دسته Wii U یه چیز عجیبی میتونه بشه!:دی
آشنا نداشتی برای خریدش من در خدمتت هستم
راستی چه شود armikrog :bighug:

قبلا میماتو گفته بود می خوام شوتر بزنم که فکر کنم نینتندو نذاشت. نینتندو شوتر بزنه با خون ملت پارتی می گیرن:bighug:
یعنی اگه Metroid جدید باشه خودم اولین نفر این ملتی هستم که قرار خون پارتی بگیرن. نامردا کلا ول کردن سری رو. سری که بیش تر از Halo قدمت داره و اوایل مایکروسافت میخواست یه کلون برای رقابت با اون بسازه (که البته بانجی کاری کرد که کلا بازی ها قابل مقایسه با هم نباشن و هر کدوم شاهکاری غیر قابل مقایسه با بازی دیگه ای باشن). البته درسته که از IP جدید استقبال میشه ولی بیشتر از اون از Metroid جدید استقبال میشه اونم با کارگردانی میاموتو. Holy Mother of Miyamoto

چرا بعضی های اینجوری اند.تا یه تاپیک خبر در مورد ماریو وا میشه میگن«نینتندو بی ماریو و زلدا چی ازش میموند؟»خوشتون میاد ترول کنید ها!!!
من سرویس Live و 343 رو از مایکرو و ND و سانتا مونیکا رو از سونی بگیرم چی ازشون میمونه؟معادلش برای نینتندو هم میمونه! پس این سوال های مسخره رو مطرح نکتید لطفاً

وقتی طرف یه DS هم نداشته (حاضرم قسم بخورم نه هیچی کنسول نینتندو جز میکرو داشتن و نه کنفرانس های نینتندو رو اونم حتی یه دونه شو زحمت نکشیدن ببینن) نتیجه ش می شه همین حرفا که نینتندو فقط ماریو و زلدا داره.
آخه همین ماریو و زلدا ماریو که خودش به کلی بازی تو سبک های مختلف تقسیم می شه، ماریو کارت (ریسینگ) داریم، سوپر اسمش بروس (فایتینگ)، ماریو پارتی، ماریو گلکسی و...
از اونور زلدا علاوه به سری اصلیش یه سری سل شید هم داره که برای DS و الان Wii U (ویند واکر اچ دی رو می گم) اومدن و جفتشونم عالین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or