Nintedo: تعداد بازی های ماریو در بازار مناسب است.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは

آیا هنوز فکر می کنید که نینتدوبه ماریو، نشانه تجارتی در مقایسه با مسترچیف و یا کریتوس، زیاد توجه می کند و دارد شوق و اشتیاق را ازین برند می گیرد؟

WiiU_SuperMario_scrn02_E31.jpg

Charlie Scibetta کارگردان ارتباطات شرکت نینتدو اینطور فکر نمی کند. او می گوید که تا زمانی که هر بازی منتشر شده نوآوری های جدیدی داشته باشد، برند همیشه تازه، جدید و سرپا خواهد ماند.

" ما فکر می کنیم که تعداد بازی های ماریو با توجه به درخواست طرفداران و تصور سازندگان در مورد آینده این برند، مناسب است. در واقع تا زمانی که نوآوری و ابتکار در گیمپلی بازی وجود دارد و هر روز ویژگی های جدیدی به این IP اضافه شود و مردم از آن لذت ببرند، مابه ساختنش ادامه می دهیم."

وقتی که ما از او پرسیدیم که چرا IP های جدید نسبت به بازیهای ساخته شده کمتر است، او جواب داد:

بازی هایی که در حال ساخته شدن هستند را می توان IP های جدید هم صدا کرد، چون گیمپلی آنها جدید است و مردم از آن حمایت می کنند.

Source

منم خواستم بگم کیفیت Halo هم بالاست.:)
آخه دقیقا هیلو چه ربطی به این تاپیک داره؟ مثلا خدایی نکرده گفت کیفیتش پایینه؟ (کسی میگفت خودم میزدم دو شقه اش میکردم:d) ولی این ترول بازی ها چیه میان توی تاپیک های نینتندو در میارین؟

آخه دقیقا هیلو چه ربطی به این تاپیک داره؟ مثلا خدایی نکرده گفت کیفیتش پایینه؟ (کسی میگفت خودم میزدم دو شقه اش میکردم:d) ولی این ترول بازی ها چیه میان توی تاپیک های نینتندو در میارین؟
اگر TLOS به این تاپیک ربط داره پس هیلو هم داره.

بارها شده نینتندو و سونی فن بوی ها اومدن تو تاپیک های مربوط به مایکروسافت مظلوم هر چیزی که خواستند گفتند حالا ما هم اومدیم یه کوچولو نظر دادیم تو تاپیک مربوط به نینتندو:d

بارها شده نینتندو و سونی فن بوی ها اومدن تو تاپیک های مربوط به مایکروسافت مظلوم هر چیزی که خواستند گفتند حالا ما هم اومدیم یه کوچولو نظر دادیم تو تاپیک مربوط به نینتندو:d
یکی یه چیزی در مورد تکراری بودن ماریو گفت.آقای اترگلی هم فکر کردن داره به ماریوی کبیر اهانت می کنه.اومد تو یه حرکت جلو چشماش برای اینکه دیگه از این کارها نکنه(بنده خدا مثل من عصبی بود)Tlou رو ناک اوت کرد حالا یهو این وسط شما می پرید می گید متای هیلو 97 ـه:|
واسه همینه میگیم شما دارید اسپم بی مورد میدید

آخه این سایت چند تا نینتندو فن داره که بخوان مایکروسافت رو ترول کنن. اگه من هم جزوشون حساب بشم میشیم دو نفر:d جدا 10-12 نفر بیشتر نیستن. تازه مگه فن مایکرو نیستی؟ چرا گیر دادی به TLoU؟ بعدشم چه اینا چه ربطی داره به متای هیلو؟ این یا تروله یا اسپمه. انتخاب با خودته!:d

حالا كه دعوا به خيري و خوشي تمام شد يك نكته فني رو متذكر ميشم، آيا مي دانستيد EAD Tokyo دو تيم داره و SM3DW توسط تيم دوم ساخته ميشه و تيم اول روي يك ip جديد كار ميكنه :d.

نبینم کسی به ماریو چپ نگا کنه! میدونین بچه ها فرق ماریو چیه با بقیه ip ها؟ هنوزم همون حس و حال بازی کردن سابقو بهت میدن(قابل توجه کسایی که میگن دیگه گیم بهمون حال نمیده و اینا) معنای واقعی Entertainment
باور کنین لذتی که تو بازی کردن یه ماریو هست تو هیچ کدوم از عنواینی مثه UC یا Tlou یا Bioshock نیس

جدی ؟ یعنی چی میتونه باشه

احتمالاً همون عنواني كه مياموتو قراره بسازه شايدم به قول دوست عزيز (onlysonic)

اینطوری که نینتندو داره IP جدید را برای ما Spell می کنه به احتمال 70% ادامه یکی ازIP های موفق قدیمی به همراه نوآور های خفنه و HD

من مطالب قبلی که دوستان نوشتن رو نخوندم و فقط این رو می خوام بگم که نینتندو داره یه کاری می کنی که ماریو نابود بشه . الان هربازی ای که برای وی یو میاد یه سرش ماریوست . یعنی این شرکت نمیتونه چند تا آی پی جدید بسازه .

ساخته نشدن آیپی جدید برای نینتندو همش تقصیر میاموتو هست:d
تو یه مصاحبه با کوتاکو فکر کنم،ازش پرسید چرا نینتندو آیپی جدید نمیزنه گفت تعریف من واسه آیپی جدید پیچیدست.گیم پلی باید کلاً متحول بشه،کاراکتر صد در صد جدید باشه،فضای بازی هم کاملاً یونیک باشه!
شما Kirby epic Yarn رو نگاه کنید.هیچ چیش شبیه کربی نیست،اصلاً قدرت کربی که کل گیم پلی مربوط به اونه حذف شده ولی آیپی جدید نشده.
فکر کنم اگه دست میاموتو بود به TLoU هم میگفت Uncharted : apocalypse !!:d
تو یه مصاحبه دیگه هم ازش پرسیده بودند به نظر خودت رییس خوبی هستی یا نه گفته بود نه!چون 80-90 درصد ایده هایی که کارمند ها بهم میدن رو رد می کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or