Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
nero_devilhunter
میشه چه دگمه ای ؟
این هم از اون سئوال هاست :دی. وقتی میخوای اسلحه رو انتخاب کنی اون پائین نوشته "تکنیک" یه چی تو همین مایه ها(:دی ). بری اون تو تمام Combo های مربوط به اون اسلحه رو مینویسه. هر چقدر بری پائین تر فنون قوی تریپیدا میکنی.

پ.ن. پرفسور Cloud Strife اریا درست میگه. در اصل ریچُل گفته میشه ;).
دانشمند فريدون!! من تلفظ فارسيش رو گفتم....
اینجا میگی راشل یه جا دیگه میگی لایسنس :biggrin1:. یه وقت قبول نکنی اشتباهت رو ها.. فقط جاخالی بده :biggrin1:.

آخرین ویرایش:
این هم از اون سئوال هاست :دی. وقتی میخوای اسلحه رو انتخاب کنی اون پائین نوشته "تکنیک" یه چی تو همین مایه ها(:دی ). بری اون تو تمام Combo های مربوط به اون اسلحه رو مینویسه. هر چقدر بری پائین تر فنون قوی تریپیدا میکنی.

پ.ن. پرفسور Cloud Strife اریا درست میگه. در اصل ریچُل گفته میشه ;).
دانشمند فريدون!! من تلفظ فارسيش رو گفتم....

اقا چپتر 6 گیر کردم تو همه جای نقشه رفتم بعد نمیدونم باید چیکار کنم لطفا به ترتیب بگید باید چیکار کنم و کجای نقشه برم :evil::evil::evil::evil::evil:........
پس اینهمه ادم که بازیو تموم کردن کجان ؟:evil:
نیما و فرویدون کجان که مارو راهنمایی کنن :evil:

سلام دوستان

اگه اشتباه نکنم تو چپتر 16 بعد از کشتن اون اژدها که از مواد مذاب میاد بیرون بدش از در پشتش که میرم.از یه قار که توشم پر خفاش رد میشم.بد به ی اتاق میرسم که هیچ دری نداره سقف خیلی بلندیم داره نمیدنم باید چیکا کنم
یه راهی نشون بدین;)

سلام

اگه اشتباه نکنم تو چپتر 16 بعد از کشتن اون اژدها که از مواد مذاب میاد بیرون بعدش از در پشتش که میرم.از یه قار که توشم پر خفاش رد میشم.بعد به ی اتاق میرسم که هیچ دری نداره سقف خیلی بلندیم داره نمیدنم باید چیکا کنم
یه راهی نشون بدین;)
کسی نمیدونه من باید چیکار کنم؟

اقا چپتر 17(Path to Zarkhan) چیکار باید کنم بعد از اینکه اون در که دو تا مجسمه ی گرگ شکل ابی و قرمز بیرون اومدم یه دمو نشون داد که ayane رو نشون داد که خیلی هم کوتا ه بود بعدش نمیدونم باید کجای نقشه برم ؟(:evil:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or