Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نگران نباش برای من هم همین اتفاق می افته.
برای همه این اتفاق میفته!!

این لودینگ ها برای بار گزاری قسمت های جدیدی است که داخلش میشی!! و اصلا هم به خرابی کنسول ربط نداره.

امروز با هزار بدبختی این بازی رو در حالت Master ninja تموم کردم و البته تاوانش رو هم دادم یعنی یک دسته شکوندم!!یه جای بازی انقدر گیر کردم و عصابم خورد شد که زدم دسته رو شکوندم!

پ.ن:آریا خان اسم این دختره راشل تلفظ میشه نه ریچل.

نميدونم چم شده؟بعد از تموم كردن ninja gaiden:sigma ديگه دلم نمياد بازي جديد بخرم!ميترسم بازي جديد جاي ng:s رو توي دلم بگيره!:(شايد يكم رمانتيك باشه ولي باور كنيد دست و دلم نميره يه بازي ديگه بگيرم اخه پنج ماه تمام اونو بازي كردم.الانم دلم براي ryu تنگ شده!:((

سلام .
از بین دوستانی که بازیهای ninja gaiden.sigma و heavenly sword رو بازی کردن چندتا سوال داشتم..(راستش من تازه ps3 خریدم )
کدوم یکی از این 2بازی باحالتر و جذابتره؟
گرافیک کدومشون بهتره؟
اصلا کدومشون ارزش 50_60 هزار تومان پولو داره؟
کدومشو بخرم؟

سلام .
از بین دوستانی که بازیهای ninja gaiden.sigma و heavenly sword رو بازی کردن چندتا سوال داشتم..(راستش من تازه ps3 خریدم )
کدوم یکی از این 2بازی باحالتر و جذابتره؟
گرافیک کدومشون بهتره؟
اصلا کدومشون ارزش 50_60 هزار تومان پولو داره؟
کدومشو بخرم؟
از هر لحاظ NGS از HS سر تر هست و اصلا قابل مقايسه نيستند...

در ضمن قيمت NGS در حدود 45 تومن هست و از HS هم ارزون تره....

پ.ن:NG تنها با يك عنوان قابل مقايسه هست انم GOW.

آخرین ویرایش:
از هر لحاظ NGS از HS سر تر هست و اصلا قابل مقايسه نيستند...

در ضمن قيمت NGS در حدود 45 تومن هست و از HS هم ارزون تره....

پ.ن:NG تنها با يك عنوان قابل مقايسه هست انم GOW.

Heavenly Sword از نظر داستان و گرافیک خیلی بهتر از Ninja Gaiden Sigma هست (فقط حیف که بازی زود تموم میشه )
Ninja Gaiden Sigma از نظر گیم پلی خیلی بهتر از HS هست

nero_devilhunter جان بنظر این کمترین Dragon Blade خیلی عالیه و در هر شرایطی میشه استفاده کرد ازش. بتونی کمبو هاش رو یاد بگیری که ساده ست، میتونه کارت رو راه بندازه :love:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or