Ninja Gaiden Sigma 2 برای PS3 تایید شد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .
خب دیدم خبر مهمیه و سر ظهر هم هست کسی از بچه های تحریریه نیست که بزاره برای همین خودم این خبر رو میزارم :دی .

همونطور که در عنوان مطلب اومده بازی Ninja Gaiden Sigma 2 برای PS3 تایید شده .
این خبر در اخرین شماره از Japanese gaming magazine بیان شده .
در مورد خود بازی هم اخباری وجود داره که به شرح زیر هست :

* این نسخه یک نسخه اپگرید شده از بازی NG2 هست نه صرفا یک پرت مستقیم .

* بازی در پاییز 2009 منتشر خواهد شد .

* همچنین این مجله گزارش داده که در این بازی عناصر تازه ای وجود خواهد داشت که خب البته هنوز به طور دقیق ذکر نشده که چی هست .

* کارگردان و تهیه کننده بازی مانند نسخه Sigma جناب Yosuke Hayashi هستند .

همچنین در خبر اومده که در این نسخه اسلحه های جدید مانند Spiked Hammer "Genma" و همچنین Boss های جدید که در نسخه 360 نبودند نیز وجود خواهد داشت . همینطور کارکتر زن Ninja Ayane نیز در بازی گویا وجود دارد :دی .

09031715063935c0281fe85.jpg

دوستان لطفا سعی کنند در راستای مطلب تاپیک پست بدن .
ممنون .

Tecmo و Ninja Gaiden II که حتی شرکت 2nd party و بازی 2nd party مایکروسافت هم نیستند، حتی اگرم بودند هیچ کس نمیتونست جلوی Tecmo رو بگیره که این بازی رو برای یه کنسول دیگه نزنه (درصورتی که از مایکروسافت جدا میشد.)
یه توضیحی برای این باید باشه:
NG21.jpg

من يادم حتي زماني كه بازي رو گفتن ناشرش MGS هست براي اين بود كه شايعه انحصاري نبودن بازي بخوابه.

در هر حال اميدوارم دوستان PS3 باز از اين بازي لذت ببرند.

شرمنده به شما گیر دادم:blushing: ولی $M که الکی نمی یاد ناشر یه بازیشه مثل اینکه بگی GOW Sigma بیاد تو PS3.می شه؟
بعد تو داری میگی NG بازیه کوچیکیه در برابر FFXIII & Tekken 6, از Tekken 6 بزرگتر هست ولی
در برابر FFXIII کوچکتر هست شک نکن. دوست ما هم در پست بالا ناشر را نوشته اگر باورت نمی شه برو بازی را بزار بعد از Team Ninja چی می یاد,Tecmo یا $M?
نسخه ی 2 را می گم.

من بازم نفهمیدم یعنی چی. ناشر یه بازی بودن مگه توضیح میخواد؟؟
Ninja Gaiden II رو مایکروسافت پابلیش کرده فقط، نه سهامی از شرکت Tecmo در اختیار داره که بخواهد بهش بگه چیکار باید بکنه و چیکار نباید بکنه و نه IP این سری بازی متعلق بهشه.
حتی اگه دو تا شرکت توافق کرده باشند که بازی Ninja Gaiden II تا ابد برای کنسول مایکروسافت انحصاری بمونه، هر زمان که دوست داشته باشه Tecmo میتونه تغییراتی توی بازی بده و اسمش رو هم یکمی تغییر بده و روی هر کنسول دیگه دنیا عرضه کنه.

من بازم نفهمیدم یعنی چی. ناشر یه بازی بودن مگه توضیح میخواد؟؟
Ninja Gaiden II رو مایکروسافت پابلیش کرده فقط، نه سهامی از شرکت Tecmo در اختیار داره که بخواهد بهش بگه چیکار باید بکنه و چیکار نباید بکنه و نه IP این سری بازی متعلق بهشه.
حتی اگه دو تا شرکت توافق کرده باشند که بازی Ninja Gaiden II تا ابد برای کنسول مایکروسافت انحصاری بمونه، هر زمان که دوست داشته باشه Tecmo میتونه تغییراتی توی بازی بده و اسمش رو هم یکمی تغییر بده و روی هر کنسول دیگه دنیا عرضه کنه.
با اين تفاسيری که شما ميگيد اگه 2 روز ديگم gears of war رو ps3 امد نبايد شوکه شد..چون سهامی از epic دست مايکروسافت نيست..پس چطور خيلی از بازيها مثل همين gears of war رو 360 مونده؟ اگر اينطوری باشه که ميگيد اکثر بازيهای انحصاری که سودهای زيادی ميتونه واسه اون شرکت داشته باشه چرا رو کنسول ديگه نمياد؟

البته اين سؤالم در راستای تاپيک نبود و قصد انحراف تاپيک رو نداشتم ولی شايد سؤال من و خيلی از دوستان ديگه باشه.

با اين تفاسيری که شما ميگيد اگه 2 روز ديگم gears of war رو ps3 امد نبايد شوکه شد..چون سهامی از epic دست مايکروسافت نيست..پس چطور خيلی از بازيها مثل همين gears of war رو 360 مونده؟ اگر اينطوری باشه که ميگيد اکثر بازيهای انحصاری که سودهای زيادی ميتونه واسه اون شرکت داشته باشه چرا رو کنسول ديگه نمياد؟

البته اين سؤالم در راستای تاپيک نبود و قصد انحراف تاپيک رو نداشتم ولی شايد سؤال من و خيلی از دوستان ديگه باشه.
Microsoft علاوه بر ناشر, تهيه كننده ي GeOW هم هست. اما سر NG2 بحث خيلي فرق مي كنه. اينجا فقط پابليشر بازيه.
واقعا چه نتيجه ي جالبي از حرف آقا كيانوش گرفتين!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or