Ninja Gaiden Sigma 2 برای PS3 تایید شد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .
خب دیدم خبر مهمیه و سر ظهر هم هست کسی از بچه های تحریریه نیست که بزاره برای همین خودم این خبر رو میزارم :دی .

همونطور که در عنوان مطلب اومده بازی Ninja Gaiden Sigma 2 برای PS3 تایید شده .
این خبر در اخرین شماره از Japanese gaming magazine بیان شده .
در مورد خود بازی هم اخباری وجود داره که به شرح زیر هست :

* این نسخه یک نسخه اپگرید شده از بازی NG2 هست نه صرفا یک پرت مستقیم .

* بازی در پاییز 2009 منتشر خواهد شد .

* همچنین این مجله گزارش داده که در این بازی عناصر تازه ای وجود خواهد داشت که خب البته هنوز به طور دقیق ذکر نشده که چی هست .

* کارگردان و تهیه کننده بازی مانند نسخه Sigma جناب Yosuke Hayashi هستند .

همچنین در خبر اومده که در این نسخه اسلحه های جدید مانند Spiked Hammer "Genma" و همچنین Boss های جدید که در نسخه 360 نبودند نیز وجود خواهد داشت . همینطور کارکتر زن Ninja Ayane نیز در بازی گویا وجود دارد :دی .

09031715063935c0281fe85.jpg

دوستان لطفا سعی کنند در راستای مطلب تاپیک پست بدن .
ممنون .

بازی های Third paty دیگه -انحصاری بودنش رو هواست-مگر اینکه پولی داده باشن،خوف-
ولی امروز روی حرکت EAچشم کور شد- من روEAیک حساب دیگه ای بازی میکردم

-بازی که زیر دست گارگردان اصلیش نباشه-اون بازی اصل نمیشه:-"
البته(اش دهن سوزی نبود)(یکش خدایش تک بود- خیلی با یکش حال کردیم)
(الان نینجا بلید موده:biggrin1:)

بازی های Third paty دیگه -انحصاری بودنش رو هواست-مگر اینکه پولی داده باشن،خوف-
ولی امروز روی حرکت EAچشم کور شد- من روEAیک حساب دیگه ای بازی میکردم

-بازی که زیر دست گارگردان اصلیش نباشه-اون بازی اصل نمیشه:-"
البته(اش دهن سوزی نبود)(یکش خدایش تک بود- خیلی با یکش حال کردیم)
(الان نینجا بلید موده:biggrin1:)
همه دارن اینجا خود کشی میکنن بعد شما میگی اش دهن سوزی نبود؟! یک کم هم باز تر فکر کنید و درک کنید که همه سلیقه شما رو ندارن.;)

بعد از سونی حالا نوبت مايکروسافت که يکی يکی عنوان های انحصاريش رو از دست بده..اين خبر يه خبر استثنايی برای ps3 دارهاست و شايد بهترين خبر سال 2009 همين باشه.
:confused::confused: اونوقت کی نینجا گایدن سیگما انحصاری بود که ما نفهمیدیم ؟؟؟ عزیزم اون نینجا گایدن خالی بود نه سیگما چون نسخه سیگما اصلا برای ps3 بصورت انحصاری بود ;)

هرچند که از این بازی خوشم نمیاد (دلیل هم دارم) و خیلی دوست داشتم جای این یه Fatal Frame برای PS3 تایید می شد
ولی به قولی طبق همون روال همیشگی:

PS3 news:

question it's validity
downplay
talk about exclusive PS3 games going multiplatform
go off topic

الان وقت بسیار مناسبیه برای صحبت درباره عرضه MGS 4 برای 360 :دی

بازی های Third paty دیگه -انحصاری بودنش رو هواست
3rd Party بازی های هستن که چه بصورت انحصاری ( MGS4 و HAZE و SIGMA )، انحصاری زمانی ( BIOSHOCK ) و یا مشترک ( The Darkness ) بر روی کنسولی عرضه بشن و ناشر اون بازی شرکت صاحب کنسول نیست.
1st Party بازی ای هستن که نشر اون توسط شرکت صاحب کنسول انجام میگیره حالا میخواد اون بازی توسط زیر مجموعه های اون باشه مثل Perfect Dark Zero ـه Rare یا مجموعه بازی های شرکت Insomniac که مستقل و کاملا جداست از Sony ولی بازی هاش توسط اون نشر میشه.
Ninja Gaiden II هم حکم گذینه دوم رو داشت یعنی در حالی که بازی تعلقی به Microsoft Game Studios نداره ( نه IP ـش و نه سازنده ش Team Ninja ) ولی توسط اون پخش شد و میشه گفت تقریبا 1st Party حساب میشه. همه همین رو میگن، بازی گه ناشرش MGS بود چطور بعد از 10 ماه از Time Exclusive شده؟

پ.ن. در مورد مطلب بالا اگر دوستان اطلاعات جامعتری دارن خوشحال میشیم بیان کنید.

:confused::confused: اونوقت کی نینجا گایدن سیگما انحصاری بود که ما نفهمیدیم ؟؟؟ عزیزم اون نینجا گایدن خالی بود نه سیگما چون نسخه سیگما اصلا برای ps3 بصورت انحصاری بود ;)
قشنگ بخون متن خبرو.نوشته بازی همون ng2 هست با يه اسلحه اضافه و غولهايی جديد..اين يعنی اين که از دست دادن يک بازی انحصاری 360..حتی بالاتر از از دست دادن يک عنوان انحصاری..شماره قبلی sigma عنوانی واسه مايکروسافت نبود که از دستش داده باشه ولی اين عنوان رو x360 امده و ميشه گفت يکی از بهترين بازيهای انحصاريش رو از دست داد.

قشنگ بخون متن خبرو.نوشته بازی همون ng2 هست با يه اسلحه اضافه و غولهايی جديد..اين يعنی اين که از دست دادن يک بازی انحصاری 360..حتی بالاتر از از دست دادن يک عنوان انحصاری..شماره قبلی sigma عنوانی واسه مايکروسافت نبود که از دستش داده باشه ولی اين عنوان رو x360 امده و ميشه گفت يکی از بهترين بازيهای انحصاريش رو از دست داد.
خوب حالا...
فکر نمی کنم از دست دادن NG2 بدتر از FF13 و Tekken 6 باشه...(در نظر داشته باشید که NG2 رو Xbox فروشش رو کرده و حداقل برای کاربرای Xbox جذابیتی نداره...ولی بازی هایی که عرض کردم تاریخ عرضه شون باهمه،پس آنچنان اتفاق بزرگی نیفتاده که شما میفرمایی از دست دادن عنوان انحصاری به قول دوست خوبم Fratos تنها نکته ی مبهم اینه که MGS ناشر بازی بوده...

خوب حالا...
فکر نمی کنم از دست دادن NG2 بدتر از FF13 و Tekken 6 باشه...(در نظر داشته باشید که NG2 رو Xbox فروشش رو کرده و حداقل برای کاربرای Xbox جذابیتی نداره...ولی بازی هایی که عرض کردم تاریخ عرضه شون باهمه،پس آنچنان اتفاق بزرگی نیفتاده که شما میفرمایی از دست دادن عنوان انحصاری به قول دوست خوبم Fratos تنها نکته ی مبهم اینه که MGS ناشر بازی بوده...
بايد قبول کرد مايکرو عنوان انحصاری خيلی خوبيرو از دست دا..يادمه ign تو نقد اخرش درباره ng2 نوشته بود Ng2 بازی هست که ps3 دارها چون نميتونن بازيرو رو کنسولشون بازی کنن بايد گريه کنن..

آره منم یادمه همین جمله ی ign رو ولی مثل اینکه حالا باید برعکس این قضیه رخ بده:biggrin1:

به نظر من واقعآ دیگه بازی های انحصاری ps3 از 360 خیلی بهتره فرض کنید quantom theory هم در حد gears بشه...!!!(فرض محال:biggrin1:)
ولی من که پول بازی های ps3 رو ندارم:(

آخرین ویرایش:
من خیلی با این خبر حال کردم :love:
شما که در مورد FFXIII & Tekken 6 می گی ناشرش که Sony نبود.اما NG2 ناشرش $M بود, چه جور میشه بیاد تو PS3:confused:
می تونی توضیح بدی؟

3rd Party بازی های هستن که چه بصورت انحصاری ( MGS4 و HAZE و SIGMA )، انحصاری زمانی ( BIOSHOCK ) و یا مشترک ( The Darkness ) بر روی کنسولی عرضه بشن و ناشر اون بازی شرکت صاحب کنسول نیست.
1st Party بازی ای هستن که نشر اون توسط شرکت صاحب کنسول انجام میگیره حالا میخواد اون بازی توسط زیر مجموعه های اون باشه مثل Perfect Dark Zero ـه Rare یا مجموعه بازی های شرکت Insomniac که مستقل و کاملا جداست از Sony ولی بازی هاش توسط اون نشر میشه.
Ninja Gaiden II هم حکم گذینه دوم رو داشت یعنی در حالی که بازی تعلقی به Microsoft Game Studios نداره ( نه IP ـش و نه سازنده ش Team Ninja ) ولی توسط اون پخش شد و میشه گفت تقریبا 1st Party حساب میشه. همه همین رو میگن، بازی گه ناشرش MGS بود چطور بعد از 10 ماه از Time Exclusive شده؟

فری کوبیدی مارا:biggrin1:
NG B پابلیشرش کی بید؟؟؟
اونم همین شد-اینم همون شد:biggrin1:-حالا دیگه شده-غمت نباشه-
ایتاگاکی_چند وقته اسمش رو نگفتم یادم رفته-درست گفتت؟؟؟؟))) بالا سره بازی نبوده-دزدیدنش:biggrin1:
همه دارن اینجا خود کشی میکنن بعد شما میگی اش دهن سوزی نبود؟! یک کم هم باز تر فکر کنید و درک کنید که همه سلیقه شما رو ندارن.;)
سلیقه ی شخصی بود-از طرف همه حرف نزدم که:biggrin1:(به نظرم پیش شماره یکش صفر بود);)

واقعاً ممنون

آخرین ویرایش:

به شرکت بازیسازی ای که تمام سهامش متعلق به یکی از شرکت های تولید کننده کنسول ها باشه، 1st party میگن. به بازی ای هم که میسازه میگن بازی 1st party. این بازی ها همیشه IP هاشون متعلق به اون تولید کننده کنسوله.
به شرکت بازیسازی ای که قسمتی از سهامش متعلق به یکی از شرکت های تولید کننده کنسول ها باشه، 2nd party میگن. به بازی ای هم که میسازه بازی 2nd party میگن. اینجور بازی ها ممکنه IP شون متعلق به شرکت بازیسازیه باشه یا متعلق به شرکت سازنده کنسول باشه. مثالش هم شرکت Rare قبل از اینکه مایکروسافت بخرش بود. 49 درصد سهام این شرکت متعلق به نینتندو بود و 2nd party نینتندو به حساب میومد. زمانی هم که مایکروسافت خریدش و از نینتندو جدا شد، حق و حقوق IP هایی مثل Banjo Kazooie رو در اختیار گرفت.

Tecmo و Ninja Gaiden II که حتی شرکت 2nd party و بازی 2nd party مایکروسافت هم نیستند، حتی اگرم بودند هیچ کس نمیتونست جلوی Tecmo رو بگیره که این بازی رو برای یه کنسول دیگه نزنه (درصورتی که از مایکروسافت جدا میشد.)

من خیلی با این خبر حال کردم :love:
شما که در مورد FFXIII & Tekken 6 می گی ناشرش که Sony نبود.اما NG2 ناشرش $M بود, چه جور میشه بیاد تو PS3:confused:
می تونی توضیح بدی؟
:laughing::laughing::laughing:
حالا این همه نظر دادن فقط مارو گرفتی؟:laughing:
خوب برادر IP ماله Tecmo ه و اگه دلش بخواد نه فقط PS3 برای Mega Drive هم پورتش میکنه...
در ضمن این بازی درسته که Remix و در واقع همون NG2 هست ولی نامش چیز دیگه ایه پس نمیشه گفت دقیقاً همون NG2 هست...
یه چیزی شبیه به AOTD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or