Multi Platform NINJA GAIDEN: Ragebound

سازنده
The Game Kitchen
تاریخ انتشار
July 31, 2025
ناشر
DotEmu
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
picture4-min_7o8a.png

خشم آلو...

الان دقیقا 37 سال و 5 ماه و 26 روز و 4 ساعت و بیست و دو دقیقه و چند لحظه است که از آخرین عنوان دو بعدی نینجا گایدن می گذره ..بازی ای که شاید پرفکت نباشه ولی خیلی کالته..!
حالا تا چند روز دیگه این تاریخ شمار با تلورانس چند لحظه بالاتر و پایین تر متوقف میشه و شماره جدید دو بعدی ، در سالی که متعلق به نینجاها، این قشر زحمت کش و خدوم صنعت ویدئو گیم ، هست, عرضه میشه ..
کار ساخت این شماره نه به دست جاپونی ها بلکه به عهده یک تیم اسپانیایی گذاشته شده.. GameKitche ....
سازنده عنوان تحسین شده blasphemous… .... و کوئئ تکمو و Dotemu هم پشت تیم سازنده با قدرت ایستاده اند.

ریو به آمریکا می رود

داستان ما از زمانی آغاز ‌میشه که ریو هایابوسا برای ادای احترام به وصیت پدرش به آمریکا سفر می‌کنه. ( 3 نسخه اول) همین که شوفر هواپیما آتیش میکنه به سمت ینگه دنیا ،ناگهان سد بین دنیای انسان‌ها و شیاطین فرو می‌ریزه و ارتشی خوفناک از شیاطین و اونی ها که در مجموعه از اونها به عنوان فیند یاد میشه به سمت روستای هایابوسا گسیل میشن وهمون اول برای بار چندم روستارو آتیش میزنند ، روستایی که اکنون در غیاب ریو با تهدیدی بی‌سابقه روبرو است ..

این جاست که سیاست های جوان گرایی استدیو و تدابیر ریو به کمک روستا میاد و جوانکی خوش پوش و دلتون نخواد خوش بر و رو به نام Kenji Mozu از شاگردان ریو به پا می خیزه..!
کنجی شروع میکنه به جنگیدن و جنگیدن و جنگیدن و جنگیدن... ولی خب از اونجایی که تو واحد های درسی شیاطین نه اندیشه اسلامی هست نه تنظیم خانواده, بی بند و بار هستند و زِک و زا زیاد کردند! بی صاحابا تمومی ندارن ..کنجی که خودش رو در تنگنایی سخت میبینه فکری به سرش میزنه " استفاده از قدرت ممنوعه " برای شکست دادن ارباب شیاطین یعنی demon lord ....
منتها قبل از اون باید بره سر میز مذاکره... مذاکره با دشمن همیشگی مجموعه یعنی قبیله عنکبوت سیاه...

اینجاست که پای بانویی زیبا ، مقتدر و کاردرست و صد البته کاملا جدید به مجموعه باز میشه...kumori ....
اینکه مسیر اینها چه جوری به هم می رسه و چگونه با هم اختلاف ها رو کنار می گذارند و اتحاد مرگبار تشکیل میدن و در ادامه چه بلایی بر سر خانم کوموری میاد .. بمونه برای بعد...
آپدیت: البته اینها رو تو اینترنت نوشته خود بازی سی چهل پنجاه درصدی ممکنه تفاوت های بنیادین در داستان ایجاد بشه...!

ویژگی های بازی

🔹سبک بازی اکشن پلتفرمر هست و مرحله مرحله ...نه سولزلایک نه مترویدوانیا و نه شبیه ساز پیاده روی با کوله و توله...

🔹ساخت بازی تقریباً در اواسط توسعه Blasphemous II آغاز شده ..

🔹تیم سازنده اول قصد داشته مبارزات بازی رو بر محوریت کمبوزدنَ مثل نسخ 3 بعدی دربیاره که دیده بدجور آب قطع میشه و دستمال توآلت هم نیست و در هم قفل میشه... ! پس به سرعت روی میاره به قالب بازی قدیمی ۸ بیتی که حفظ سرعت پیش روی در اولویت بوده نه شمشیر بازی..و هدف استدیو این میشه .. «حس پیشروی و حرکت به جلو» و از بین بردن آدم‌بدها در یک ضربه موثر..

🔹شخصیت اصلی بازی کنجی هست ولی قابلیت بازی با کوموری در یک مرحله فراهم شده و همین طور در بخش های خاصی در مراحل با رسیدن به محراب هایی شیطانی قابلیت کنترل کوموری را در دست داریم ( از اونجایی که بدن کوموری در دنیای شیاطین به دام افتاده ما کنترل روح مطهر این بانوی مه پیکر رو در دست داریم ..ای وای اینها اسپویل بود نباس میگفتم...)

🔹قسمت های کوموری چون با محدودیت زمانی رو به رو هست بخاطر خارج شدن روح از بدن کنجی ، شامل سکانس‌های پلتفرمینگ هیجان‌انگیز و سناریوهای مبارزه استراتژیکه که نیازمند عکس العمل های سریع تره و برای افزودن به ریتم و عمق بازی طراحی شدند.

🔹"Guillotine boost" یکی از ویژگی های بازی هست که سازندگان روش مانور زیادی دادن.. چیز خاصی نیست همون شلنگ تخته روی هواست که با دکمه L1 انجام میشه ..فقط جاهایی که زیر پاتون هیچ زمینی نیست باید یک دشمن بی پدرِ مادر مرده ، پیدا کنید جفت پا برید رو سرش تا نیافتید.. همین.. و با این عمل زمان حضور خودتون در هوا رو افزایش بدید ..
حالا داشته باشید که گیم کیچن چه چالش های پلتفرمینگ دهن سرویس کنی رو براتون در نظر گرفته ...! آهان کنجی از دیوار هم بالا میره ها..

🔹یکی دیگه از ویژگی های بازی تکنیک هایپر شارژ (Hypercharge ) برای کشتن انمی های بزرگ تر با یک ضربه است که خودش محتاج کشتن انمی های ریقونه تر منقش به هاله های آبی یا صورتی هست.. بنابراین هایپرشارژ در بعضی محل های درگیری و مناقشه حتی می تونه ایجاد پازل کنه ، از نوع اینکه اول کدوم دشمن رو بکشم !
یادتون نره این بازی برای این ساخته شده که دشمنان شما فقط با یک ضربه به هلاکت برسند و اکشن بدون توقف نگه داشته بشه..

🔹بازی سیستم اکونومی یا همون خرید و فروش داره و در مغازه موراماسا تا پاسی از نیمه شب به روی شما بازه کارنسی یا پول بازی هم scarab های طلایی نسخه یک 3 بعدی هست...

🔹آهنگ ساز اصلی بازی سرجیو د پرادو هست و در کنارش آهنگسازان سه‌گانه اصلی (کیجی یاماگیشی، ریویچی نیتا و کائوری ناکابایی) نیز در ساخت موسیقی های محشر بازی مشارکت داشتند.

🔹روی اسپید ران بازی حساب ویژه ای باز شده بطوری که تو استیم سازنده برای اسپید ران نسخه دمو بیانیه داده که بشتابید به سوی این عمل شتابزده کوفتی.! و رکورد هایتان را به آدرس پستی ما در انتهای الوند ارسال کنید...

🔹بازی برای همه پلتفرم ها بجز سوییچ 2 که مرده شورش رو ببرن 31 جولای مصادف با 9 مرداد میاد ..

آخرین ویرایش:
خب بعد از قریب بیش از یک دهه در سایه بودن ، مجموعه نینجا گایدن امسال نه با یک، بلکه با سه نسخه برگشته ..

چند وقت پیشا وقتی داشتم لیست مورد انتظارترین بازی های امسال بچه های سایت رو می دیدم متوجه شدم که این نینجای گیس گُلبهی! دل تنی چند از اصحاب نامی بازیسنتر رو هم برده ودر رتبه های بالای لیست شون قرار گرفته...و خیلی خوشحالم که تا چند روز دیگه در کنار دوستان به یکی از آرزوهای جمعی مون میرسیم..

راستیاتش از شما چه پنهون بنده رو با نسخه های کلاسیک این بازی از شیر گرفتن... و اگه 4 سال ابتدایی زندگیم رو که به وَق زدن و سَق زدن پستونک و تعویض پوشک و دکتربازی با دخترهای فامیل گذشت رو فاکتور بگیرم بقیه عمرم رو منتظر نسخه دو بعدی جدید بودم ..

آها بازی دمو هم داره ..اگه نسخه دمو رو انجام داده باشید که شامل 3 مرحله و یک .. نه دو باس فایت هست ، تقریبا از کیفیت نهایی کار مطمئن میشید و احتمالا با یکی از بهترین بازی های امسال رو برو هستیم..

آها یک نکته دیگه دمو داره که خیلی حائزه اهمیته و اون بخش هارد موده که شامل مرحله اوله با این تفاوت که چینش و تعداد و تنوع دشمنان تغییر می کنه اصلا لول دیزاین عوض میشه ...خیلی این کارشون جای تقدیر داره و ارزش تکرار رو چند لول بالاتر میبره...
هیچی دیگه امیدوارم تو این چند روز اتفاق های خوب خوب از اونها که آدم خوشش میاد براتون بیافته که با حال و دل خوش سراغ بازی برید...بریم..
اینم سیستم مورد نیاز بازی نسخه pc
خدارو شکر نه RTX می خواد نه DLSS4 و ...همه می تونن بازی کنن...!!
قشنگ به فکر ما بدبخت بیچاره های بی پول جنگ زده بودن ... من که به شخصه یک عباسی هم برای آپگرید سیستم ندارم...نور فرو بره تو قبر پدرشون ..!

pr2-min_da7t.png

آخرین ویرایش:
z2_54ye.png

آقا اگه به شروع تریلر معرفی بازی دقت کنید دو تا نینجا می بینید که شباهنگام زیر نور مهتاب , به مصاف هم میرند و هر یک به نیت سرویس کردن خار مادر آن دیگری به هوا می خیزد و در نهایت این نینجای سرخ پوش است که خارمادرش..یعنی نقش زمین میشه و زرتش قمصور می گرده... (طبیعی هست قرمز ها همیشه مغلوب میشند..!)

تو اینترنت خوندم که این نینجای تازه درگذشته جنت مکان ,کسی نیست جز پدر ریو هایابوسا یعنی جو هایابوسا...

حالا برگردیم به 1989 کات سین اول اولین نسخه بازی , اونجا همین صحنه رو با کیفیتی پایین تر و کمرنگ تر! به سبک کات سین های هشت میلیمتری بازی شاهد هستیم (وایستا ببینم اصلا می دونستید نینجا گایدن جز اولین بازی هایی هست که کات سین داره..!)
اینو می خواستم بگم که اسم پدر ریو تو اون نسخه کِن بوده الان شده جو.. یعنی از نسخه های 3 بعدی به بعد ...

یعنی چی ؟ یعنی ریو دو تا پدر داشته.. زبونم لال مادرش..خاک به سرم..!
یا اینکه مادرش دو بار ازدواج کرده و دومی شوهر ننه ریو میشه ..
البته محتمل تر اینه که پدرش ور داشته اسمشو عوض کرده از کِن به جو غرب زده بدبخت..! کِن غربی محسوب نمیشه دیگه ..میشه!

حالا این یک سوتی ، سوتی بعدی اینکه داخل بازی اول و چه این بازی جدید میگن که اون شادروان نامه میده به پسرش ریو که برو یا بیا آمریکا من سقط شدم ..
حالا یعنی چی؟ این نامه رو بعد مرگش که نمی تونسته بده پس یعنی می دونسته تو اون مبارزه با اون آقا نینجاهه ، حتمی شکست می خوره..! ولی باز محتمل تر اینه که پدرش مثل یک مومن واقعی و خدا ترس وصیت نامه اش همیشه آماده و هر شب زیر بالشش بوده ..!

حالا تو اون نامه نوشته پسرم اگر من بر نگشتم برو و شمشیر اژدها را بردار مال خودت.. در صورتی که ما تو نسخه های 3 بعدی دسته خر به دست نگرفتیم که ..! همین شمشیر اژدها دست مون هست تازه تا دسته هم آپگریدش می کنیم یدونه جینگولک هم می اندازیم تنگش...! اینم بگم که دقت کنید نسخه های سه بعدی داستانشون قبل دو بعدی هاستا وا...

و بعد در شماره اول تا سوم ریو در آمریکاست جهت هم انتقام و هم کارای وصیت نامه و انحصار وراثت .. هم شاید کلوپ های شبانه و آزادی و.. بالاخره آمریکاست دیگر...

داستان این شماره دقیقا هم زمانه با شروع نسخه اول.. تاکید می کنم نسخه های سه بعدی داستانشون قبل دو بعدی هاست پس با وجود مومیجی و کاسومی و ریچل و سونیا آدم باید خیلی احمق باشه بره آمریکا بمونه..!

باز تو این شماره دلیل تغییر کاراکتر رو میگن ریو رفته آمریکا ، نیست ..حالا اگه دمو رو بازی کرده باشید ابتدای بازی و تِتوریال بازی ریو داره به شما آموزش میده ..
همون لحظه یک خانم روحانی میاد میگه دشمن صهیو ...عذر میخوام دشمن شیطانی به روستای ما تجاوزی نو آغاز نموده ..
حالا ریو اونجا چرا وارد عمل نمیشه ! می ترسه آیا ..حس و حال مبارزه نداره ..یا میگه من پروازم تا نیم ساعت دیگه میپره ، کنجی داداش هندل این ماجرا با تو....

لباس هم بمونه که تو نسخه های 3 بعدی سیاه چرمی چسبون هست تو دوبعدی پارچه ای آبی گشاد ..
اینجا لباس سیاهه رو داره ..یعنی هم زمانی با نسخه 3 بعدی و قبل شروع نسخه اول دو بعدی..

میگن بعدا وقتی میره آمریکا با لباس چرمی.. مامور فرودگاه می کِشه تِش (چقدر تایپ این کلمه سخته !) یک گوشه ای میگه در بیار حاجی ! اینجا آمریکاست..! اینجا فقط عده ای از خانم های خاص ! از این ها می پوشن که آدم خوشش بیاد..! زود در بیار .. برگشتم نبینم تنت باشه..!
بعد ریو هم چون همون یه دست لباس رو داشته..اول چهره در هم میکشه و قدری تامل میکنه و ناگهان به هوا می جهه و با یک ضربت کاتانا مقداری از پرده آبی رنگ پنجره هواپیمارو پاره میکنه..!! و میپیچه دور خودش و ادامه داستان..

آخرین ویرایش:
خب دوستان و همراهان همیشگی همونطور که شاهد هستیم بازی در حال ترکوندنه ...نقد های pc به 41 عدد رسیده و نمره 86...

این نینجا که عاقبت بخیر شد می مونه اون نینجای سفید پوش که یک ماه دیگه میاد...
بچه ها راستی آیا توجه نموده اید که نسخه pc شینوبی قفل دنوو داره...! لعنت بر اون .... :Censored: سگای بد ...!!
الهی درد و بلای کنجی و کوموری بخوره تو سر جو موساشی و پسرش و اون سگ خرش..!

kd-min_lcd1.png

آخرین ویرایش:
d1-min_pmze.png

بانوی ابری

کوموری» (曇り) به معنای «ابری یا پوشیده از ابر» است.

این بانوی ابری قبیله عنکبوت سیاه کمی مغرور و بی رحمه ,( از این دختر ها که مثل سگ می مونند !) و برخلاف کنجی ،که هنوز شاگرده و کارآموز ، اون جایگاهش در قبیله عنکبوت های سیاه به ثبات رسیده و نیروی رسمی هست. بهتر بگم یک Kunochi هست یعنی دختری که رشته نینجایی می خونه..یعنی الان خونده ! سلاح اصلیش هم کونای هست که پرتاب میکنه تو چش و چال دشمن..

در داستان ما قراره شاهد این باشیم که در لحظه ای سرنوشت ساز کوموری یک انتخاب و یک تصمیم غیر قابل تصور و غیر قابل قبول (غ ق ق! ) از طرف قبیله اش رو میگیره...و وارد اتحادی نامقدس با دشمن دیرینه اش میشه...و بدن نازنین خودش رو در دنیایی شیاطین به امانت میگذاره ...( خوش به حال شیاطین فکرش رو بکن با اون بدن چه کارها که نمی شه کرد..!)

پس از آنجایی که بدن فیزیکی کوموری در دنیای شیاطین گرفتار میشه ، تنها روح او با کنجی سفر می‌کند،...و این وسط کلی دیالوگ باحال این دوتا با هم دارند..
به نظرم گیم کیچن تعریف جدیدی از بانوی نینجا کرده برخلاف نینجاهای زن کوئی تکمو که همگی بخاطر مسایل دیگه ای شهره اند تا مهارت های نینجایی و شخصیت پردازی خاصی ندارند این خانمه یه چیز دیگه است..!
حتی خود کنجی هم نسبت به ریو به نظر با شخصیت تر باشه ! یعنی بهتر شخصیت پردازی شده باشه ..

..دو تا شخصیت جدید از دو جناح متفاوت که با وجود تفاوت‌هاشون، ارزش‌های مشترکی هم دارند: هر دوی آنها با وفاداری، افتخار و حس وظیفه‌شناسی شدید نسبت به قبیله‌هاشون پیش می‌روند.سازنده ها می خواستند نسل جدیدی از جنگجویان را نشون بدندکه با میراث شکل گرفته‌اند اما به گذشته وابسته نیستند...
و داستان پخته تری رو هم انشاالله شاهدیم نسبت به نسخ پیشین..

حالا برای حفظ ظاهر فمینیستی تاپیک بیایید مقداری پر و پاچه دختر عنکبوتی مون رو هم دید بزنیم ..اِ یعنی طراحی شو مورد مطالعه عمیق تر قرار بدیم ..
بنده در مطالعاتی که سال ها بر روی بانوان نینجای ویدئو گیم یا همون کونوچی ها داشتم به این نتیجه رسیدم که صدی به نود این ضعیفه ها تو یک چیز مشترکند ..
ران های سیفید و برهنه ...

کایده از اونیموشا ، شیکی از سامورایی شودان ،آیامه از تنچو ، دوباره رین از تنچو ، ماکی از فاینال فایت ، کیتانا و کلون های رنگارنگش !

مایکل آنجلو از لاکپشت ها....آااا.. نه... این که اصلا آدم نیست هر چی بپوشه مشکل نداره در ضمن مرد هم هست ... باشه فهمیدم این قبول نیست..!

آ آآ...چیز.. چرا راه دور بریم مای mai از کینگ آف د فایتر , اون که اصلا اینقدر دوست داشته نینجا بشه گفته من همه لباس ها مو در میارم شما فقط تگ نینجایی بزن رو من.. بیاییم جلوتر اوکاتسو از نیوه ..نینجاهای خانم مجموعه هم که ...بهتره من پناه ببرم به خداوند..

یعنی انگار هر دختری که می خواسته نینجا بشه اول باید شلوارشو در میاورده...!
بی خود نیست که شاعر می فرماید " اون خانم ها که کونوچی می شند ..وای وای وای وای واویلا.."

فقط ایبوکی از استریت فایتر شلوار میپوشه که اونم برمیگرده به قبل از اپیلاسیون...بعد از اون عمل نظافت قبیج.. بهتره هیچی نگم از لباس دومش همه چیز گویاست..

ولی این خانم یعنی کوموری جان ! 💜 (حس میکنم همچین نرم ، یک کراش داره به لیست بلند بالای کراش های زندگیم افزوده میشه )
شلوار داره ..خوبشم داره.. هم فاق بلند هم بدن نه نما..بدون هیچ گونه سولاخ یا دریچه !
دمش گرم خوشم اومد از قبیله عنکبوت سیاه بعید بود همچین دختری تربیت کنه..!
البته این که سازنده ها اسپانیایی هم بودن بی تاثیر نیست.. احتمالا چند تا بچه مسلمون تو استدیو بودن!:-?

آخرین ویرایش:
end__gqxp.jpg

به نظر بنده اساسا موسیقی جزء جدایی ناپذیر بازی های رترو است.!

بنابراین نمی شه از نینجا گایدن کلاسیک نام برد و از موسیقی افسانه ایش چیزی نگفت ...

حتی به نظرم جز تاپ تن موسیقی بازی های هشت بیته...!

من هنوز بعد دو دهه هر موقع دلم می گیره موسیقی شماره سوم رو در کنار بتمن nes تو سرم اجرا میکنم ، حالم خوش میشه...!!

یک مصاحبه ای دیجیتال ترندز با کارگردان بازی ، برادر دیوید جومندرو، داشته بود که داخلش ایشون فرمودند ما نسشتیم فکر کردیم که چه چیز باعث شده نینجا گایدن این طوری جاودانه بشه رسیدیم به 3 تا مورد اولی و دومیش یادم نیست ..ولی سومی موسیقی بود...!

حالا مرد می خواد که بیاد وسط و میراث دار خوبی باشه...
همونطور که در پست اول گفتم برادر سرجیو دپادریو همون مرد هست که وظیفه سنگین ساخت موسیقی این شماره رو به عهده گرفته ...در کریر یا کارنامه ایشون اومده که طراح صدا یا sound desiner عنوان blasphemous II بودند و دستی هم در شماره یک داشتند ..با عنوان other sound .

دقیقش می شه ..آا .. اگه موسیقی مرحله کتابخونه یا مرحله برفی شماره یک یادتون باشه هر 8 ثانیه یک بار اون ته موسیقی یک صدایی می اومد اینجوری "..دِنگ.....دِنگ.." این قسمتش کار ایشون بوده...! احتمالا اون ته مجلس می نشسته و از دور مِزقون می زده.!

همکاری با 3 عدد از سازندگان موسیقی نسخ کهن یعنی آقایان..کیجی یاما... (ولش کن تایپ اسم هاشون خیلی سخته..!) خیلی حرکت قشنگی بوده...

انصافا 3 قطعه آهنگی که روی تریلر ها گذاشته بودند فوق العاده بود بویژه اونکه روی تریلر تاریخ انتشار هست...دمو هم خیلی خوب بود..

آهان اینو بگم.. شروع مراحل نینجا گایدن 3 یک تکه موسیقی کوچیکی داشت که من عاشقش بودم هنوز هم می میرم براش.. این جوری بود

..اِهِهم... ... داری داری داری.. دارای دارای ...دای... ....!:-/

نه نه این نبود...اجازه بدید اینجوری بود

اههم... .. دیری دی دی دی ی.. دی دی دید..!

شروع مرحله دوم دمو اینو نواخت.... خدایا دارم دیوانه میشم..!

آخرین ویرایش:
آقا شما به این موضوع معتقدید که تاریخ تکرار میشه ...

من در دوران خردسالی هر سه نسخه نینجا گایدن رو داشتم منتها در 3 کارتریج 4 لبه جداگانه .. نمیدونم چه دست هایی پشت پرده توزیع و پخش و زورچپونی بازی ها تو کارتریج ها بود به این شکل که همراه هر نسخه یک عدد دابل دراگون از 1 تا 3 و یک کنترا از 1 تا فورس و پلیس آهنی 1و 2 وبه جای شماره 3 شترهند ژاپنی چپونده بودن

حالا بعد از سال ها در سال 2025 دو هفته پیش یک پلیس آهنی داشتیم امروز یک نینجا گایدن ، در ماه اکتبر یک عدد دابل دراگون و فقط می مونه یک کنترای ناقابل !

که اگر تو امسال نسخه جدید معرفی بشه من عمیقا به این جمله ایمان میارم که نه تنها تاریخ چه بسا در مواقعی جغرافیا و مطالعات اجتماعی هم تکرار میشه...!
بسه دیگه خیلی مضخرف گفتم ..چقدر تاپیک پر کردن این روزها سخت شده..!

d2_4l9.jpg

آخرین ویرایش:
s1_81rv.jpg

...
پ ن : دوستان فکر کنم یک سوتی دادم چون احتمالا این خانم شیوا طوره بالا 👆کور باشه ولی من براش چشم های شهلا ! قرار دادم ...😕
اگر که بازی اومد و بنده خدا نابینا بود صمیمانه اول از پیشگاه حق تعالی و بعد شما عزیزان عذر میخوام و به بزرگی خودتون ببخشید و بنده رو عفو کنید...
اگر هم نبود که هیچی دیگه ... ...
آها نه ! چی هیچی ..حالا این شمایید که باید از من عذر خواهی کنید که بی خود و بی جهت به دقت نظر من شک کردید..!!:D

NINJA GAIDEN Ragebound-RUNE 710MB​

والا گفتن نداره!
ولی برای اون دسته از دوستان که نه استطاعت خرید دارن و نه استقامت در مقابل نخریدن ، یا اون دسته دوم از عزیزان که توان کافی و وافی دارن ولی بر این باور استوارند که " یِی تومن هم یِی تومنه" , گفتم بگم که بازی زبونم لال کرک شده ...

خود بنده متاسفانه نه تنها از دسته اول محسوب میشم بلکه بر اون باور دسته دوم هم سخت استوارم!
پس انتخابی جز استفاده از این بسته نرم افزاری منحوس برام نمیمونه ولی شما استفاده نکنید..

بخدا که استفاده از کرک همش آتیشه جهندمه و تف و نَعلت سازنده ها پشتشه !
پس اگه دستتون به دهنتون می رسه برید بازی رو بخرید.. والا مال من تا زیر بغلم هم نمی رسه...:Closedeyes:

خب کار من که اینجا تموم شد برم به دانلودم برسم.. هیچی دیگه بازی کنید و خوش باشید.. بدرود...:bye:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or