خب من یک دور بازی رو تموم کردم ارواح عمه ام .. ولی دقیقش اینه که بازی هنوز تموم نشده..
هر کسی دیگه ای هم فکر میکنه بازی رو تموم کرده ارواح عمه اش.! سخت در اشتباهه..
دو تا از پایان های بازی همون دور اول قابل دست یابی هست با توجه به انتخاب های شما دوستان عزیز..
و اما بعد هارد مود باز میشه و تازه شروع ماجراجویی آغاز...
حالا شاید پیش خودتون بگید به کیفم که باز میشه !! ما بازی رو تموم کردیم می خواهیم بریم مافیا بازی کنیم...
اجازه بدید حرف آخر رو اول بزنم , شما هنوز یک مرحله از بازی رو یعنی استیج 5 رو ندیدید و ایضا پایان اصلی و خوب بازی رو .. و این مهم فقط در صورتی میسره که تمام مراحلی رو که تموم کردید یک بار روی هارد برید...
به نظرتون چه حالی به شما دست میده اگه بگن تو این لول به رسم سنت حسنه گذشتگان , قراره با تمام باس ها دوباره چشم تو چشم و پنجه در پنجه بشید اونم در حالت خیلی سخت... مضاف بر اینکه این امکان هم بهتون میدن که کنترل کوموری عزیز رو خالی خالی بدست بگیرید ...
حالا شاید بگید که چرا باید مراحل تکراری رو دوباره بریم ما می خواهیم بریم مافیا بازی کنیم ..!
عزیزان من قبلا هم اشاره کردم , قسمت هارد این بازی با بازی های دیگه که فقط میان قدرت ضربه دشمن ها رو بیشتر و کاراکتر شما رو لاجون و ریقونه تر می کنند، تومنی سنار تفاوت داره ..
اینجا تعداد و نوع اِنمی ها و همینطور موانع محیطی روی در و دیوار و سقف در هر لول تغییر میکنه و تجربه شما کاملا متفاوت از قبل میشه ...
باورتون میشه حتی دوجو و ترینینگ بازی هم تغییر میکنه...
موتور بازی توی هر لول حتی جاهایی که فکرشو هم نمی کردید سیخ فرو میکنه ..! بقیه جاها رو هم به آتش میکشه ..یا زود پز و مین و مهتابی برق دار کار میزاره تا پلتفرمینگ اون مرحله کاملا تغییر کنه
خلاصه که یکدونه سوراخ برای دست انداختن پیدا نمیکینید..
مضاف بر این که رنگ دشمن ها عوض میشه به این معنی که آبگرید میشن و علاوه بر کسب قدرت و سرعت بیشتر ,حرکاتی انجام میدن که قبلا انجام نمی دادند !
این تغییرات محیطی گاها به میدان مبارزه با باس ها هم کشیده میشه و هنگام مبارزه جای مانور زیادی ندارید و باید مراقب تک تک حرکات و سکنات خودتون و ایضا آقا غوله باشید یک اشتباه می تونه آخرین اشتباه شما باشه...
خلاصه اش که اصالت نینجا گایدن در سرویس کردن دهان و پاره نمودن.. ..آستین شما !! اینجا نمود عینی پیدا میکنه ..
راحت بگم سختی بازی میاد در کنار نام بازی قرار می گیره.. شما میشید اون نینجایی که گایی... !!!
فراموش کردم بگم که با اتمام بازی لباس برای کاراکتر ها باز میشه ..ولـــــی اتمام روی مد هارد هم لباس متفاوت باز میکنه ..در مورد لباس کوموری همین بس که اون تئوری دامن کوتاه و ران های سیفید بود که گفتم ..کوموری هم بله..ولی لطفا استفاده نکنید بعدا میگم چرا...!
حالا با توضیحات فوق اگرهنوز توجیه نشیدید ... ..
به جهنم برید مافیا یا هر کوفت دیگه ای که می خواهید بازی کنید...!!
هــــِـــیع ....این بازی هم تموم شد و یک غم سنگین نشست رو دلم ...
به نظرم بازی با همه پرفکت بودنش یک ایراد خیلی خیلی بزرگ داره...
اونم اینه که بعد انجامش بازی های دو بعدی دیگه به دلم نمی نشینه .. همه بازی ها به نظر کند با اکشن های سطحی میان..
من دموی شینوبی رو 100 کردم خیلی قشنگ و عالی بود طراحی هنری و مبارزاتش حرف نداشت ولی نه حس شینوبی داشت نه رترو ..
این بازی یک چیز دیگه بود... از الان مورد انتظار ترین بازی عمرم میشه شماره دوم این بازی ..
خوبی بازی هایی از این دست که نقطه قوت شون گیم پلی مهارت محور هست اینه که میشه بارها و بارها انجام دادشون و لذت برد و هر بار در جهت حرفه ای شدن گام برداشت!.. خدا نکنه کرم افزایش طول کمبو به جونتون بیافته که خلاصی ازش خیلی دوشواره..من شده بارها مرحله رو از ابتدا شروع میکنم با این نیت که نشد از اول...
الان هم اول باید هارد مود رو تموم کنم و تا همه مرحله ها رو s+ و چه بسا s++ نکنم از رو نمیرم...
خب ولش کن از هر چه بگذریم سخن عشق خوش تر است...
آقا گفتم پایان بازی حق انتخاب دارید .. من که کوموری رو انتخاب کردم یعنی صد بار دیگه هم بهم حق انتخاب بده کوموری رو انتخاب می کنم..
واقعیتش فکر نمی کردم شخصیت کوموری با 6 خط دیالوگ و 4 تا دونه تصویر از خودش این جوری عاشقم کنه ..شخصیت پردازیش عالی بود...
واقعا دیگه حالم از این دخترهای لوس انیمه ای که این سال های اخیر به سِمَت شخصیت اصلی خیل عظیمی از بازی ها بویژه سبک مترویدوانیا نائل اومدن بهم میخوره ... کوموری خط بطلانی بود بر این دیدگاه معاصر که دیگه دختر خوب تو ویدئو گیم پیدا نمی شه !!
خدارو هزاران مرتبه شکر که ریو در میان این همه کشت و کشتار و نسل کشی از قبیله عنکبوت سیاه دستش به کوموری نرسید..
البته اگه میرسید هم به نظرم نمی تونست حریف کوموری جان بشه.. ماشاالله شیر زنی هست برای خودش ..
خدا کنه پلاتینیوم از این دو تا شخصیت داخل شماره 4 یک استفاده ای بکنه ...
حداقل کوموری بیاد یه دور همه جاشو 3 بعدی هم ببینیم...ببینم..!! شما نبینید لطفا..!خواهش میکنم..
تاکید میکنم دامن کوتاه کوموری رو پاش نکنید خوش ندارم اینجوری ببینیدش..
...هیچی دیگه حس میکنم بازم افتادم تو دام عاشقی...
همینجا شما رو تا بازی بعدی به خدا میسپارم ...
هی کوموری.....نرگس مست تو و بخت من خرابه .. بخت من از تو و چشم تو از شرابه ..
.... .... .... ....آه ای کوموری عزیزم کجایی...!!
... ....
آها کسی می دونه قبیله عنکبوت سیاه داخل ایران ,شعبه ، سفارت یا خونه تیمی داره یا نه ..من یدونه از این زن ها ازشون بگیرم برای خود خودم..!!