Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
نقد و بررسی بازی Ninja Gaiden 4 توسط بازیسنتر
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی میکند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

نقد و نمرات Ninja Gaiden 4

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

ss_bd4c78adadf0236f8482faf86abc2020267f4fa7.1920x1080.jpg ss_7ac7675da6a80f66c9fe88709f277eddc5cf9caa.1920x1080.jpg ss_31184a29d2a666586720ca74a169e429478ec9d8.1920x1080.jpg
...

تریلر رونمایی از بازی
توضیحات سازندگان در Xbox Developer Direct
تریلر بازی Xbox showcase 2025

...

ng4_ss_02.jpg ss_b8dc06879068be20475b6ad1edc5a205e475c687.600x338.jpg ss_a9d7fb03fe6dbe5b77aff8523ad27cd068981ed7.600x338.jpg ss_149a8c8c3efef7c6ae41374b9aa102ac98f3dc8e.600x338.jpg ss_83ebe7af6a6c5e8297da767c279cb197c491c692.600x338.jpg
ss_a26402e07bcb456568649e3296b465cdc924e354.1920x1080.jpg
ss_9ad96dc5f0aff90caf54bb1a3c53b07a097d85b8.1920x1080.jpg
ss_6bc424f0737354990e4724393b963ccb5e140414.1920x1080.jpg
ss_0ddf4fea4b1db87809e573deb9afaa18f2664b3a.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
آره میدونم. میگم بعضی وقت‌ها می‌زدم خوب می‌گرفت، به موقع می‌زدم. بعد زارت فاز دومش بد می‌زدم، از استرس بوده احتمالا. داج خیلی راحت‌ترم، توی سولزها هم همیشه داج می‌رم تا بلاک و پری. یه چیزیه که ۱۰۰ درصد می‌دونم واسم راحته. حالا گفتم، امیدوارم باس‌های بعدی زیادی رو پری نباشه :))
اصل نگران نباش با داج و... کارت راه میفته.
ولی با پری/بلادریون حتما راحت تره چون هایپرآرومور طرف رو برمیداره و بیشتر دمیج میخوره.

پری رو بزار وقتی میخواد حمله قرمز رنگ انجام بده که پنجره ورودیش خیلی بیشتره ، یه بلادریون میزنی و استگر میشه ، هایپرآرمورش هم برداشته میشه.
البته هرچی این بلادریون رو با تاخیر و ریسک دمیج بیشتری بزنی خب بیشتر باس استگر میشه.

بازی رو هر طور دوست داری میتونی بازی کنی ، اجباری به پری نیست.

آره همون بلادریون واسم یه کم سخته فعلا. یعنی دو دکمه است، L2 رو بگیری حتما بعد یک دکمه دیگه بزنی. اگه فقط یه دکمه بود، منِ تنبل راحت‌تر بودم :D
پری یه دکمه دیگه است، راست می‌گین. اشتباه می‌گفتم. اون اتفاقا توی تمرین خرید اسکیل و روی جله جوله‌ها امتحان کردم، خیلی فوق‌العاده است. حتی رفتم آپگرید بعدی parry رو خریدم که کلی گلد می‌خواست و بعد یه مکث دوباره مثلث رو بزنی، از جلوشون رد می‌شه و دمیج می‌ده. ولی سر باس واقعا نمی‌تونستم درست ازش استفاده کنم :)) سر جله جوله‌ها هم بلاک خوب می‌تونم بزنم، هم پری و هم اون بلادریون.

بلادریون درسته دمیج هم خوبی می‌ده. نمی‌دونم، من موقعی که قرمز می‌شه و علامت تعجب میاد هم می‌زنم، ولی همیشه یا تاخیر داره یا زود می‌زنم. کنترلر با سیم وصله، فکر نکنم input رو دیر بزنم. در عوض فکر می‌کنم زود می‌زنم، یعنی L2 رو می‌گیرم، بعد زودتر از ضربه اون مثلث یا مربع رو می‌زنم که بلادریون کار کنه. ولی من ضربه رو می‌زنم، اونم ضربه‌ش رو می‌زنه :))))

خلاصه هیچی. باید باس‌های بعدی امتحان کنم. این رو دیدم دیگه اگه بیشتر روی یاد گرفتنش کلیک کنم، شاید ragequit کنم، سر همون رفتم داج خودم. وگرنه دوست دارم کامل یاد بگیریمش. فقط می‌گم، ترسم از اینه که باس‌های بعدی یکی بیاد که حتما حتما حتما باید بلادریون به کار ببرم. تا موقعی که با همچین چیزی روبرو نشم، سعی می‌کنم زیاد خودم رو سر این اذیت نکنم.

خب بالاخره تموم شد
عجیب چیزی بود
هیجان خالص
حس میکنم دسته احتیاج به ریکاوری داره :D
اگه بعدا درست کار کنه خوبه
با خودم عهد کرده بودم بازی دسته سوز:D بازی نکنم ولی نشد دیگه
حالا پول دسته رو از کی بگیریم؟ از مایکروسافت خسیس؟ :-?
فقط حس میکنم که سخت تر از هارد دیگه خودآزاری حساب میشه:D

خب بالاخره تموم شد
عجیب چیزی بود
هیجان خالص
حس میکنم دسته احتیاج به ریکاوری داره :D
اگه بعدا درست کار کنه خوبه
با خودم عهد کرده بودم بازی دسته سوز:D بازی نکنم ولی نشد دیگه
حالا پول دسته رو از کی بگیریم؟ از مایکروسافت خسیس؟ :-?
فقط حس میکنم که سخت تر از هارد دیگه خودآزاری حساب میشه:D
هرکی بازی رو هارد یا بالاتر تموم کنه،میتونه بدون سنجش تو معبد شائولین تدریس کنه.

بازی رو easy هم چالش داره و نمیشه به راحتی پیشروی کنی.

تو سولز بورنها با فارم و داج میشه بازی رو آسونتر کنی ولی اینجا چون آزمون استخدامی نینجا راه انداختن باید درست جنگیدن یاد بگیری.

هرکی بازی رو هارد یا بالاتر تموم کنه،میتونه بدون سنجش تو معبد شائولین تدریس کنه.

بازی رو easy هم چالش داره و نمیشه به راحتی پیشروی کنی.

تو سولز بورنها با فارم و داج میشه بازی رو آسونتر کنی ولی اینجا چون آزمون استخدامی نینجا راه انداختن باید درست جنگیدن یاد بگیری.
ولی به نظرم اون جوری که میگید هم بازی سخت نیستش حداقل طی تجربه خودم روی درجه نرمال و بعدش توی نیو گیم پلاس روی درجه هارد تا مرحله ۴ یا ۵ بازی سختی خاصی نداره البته چالشی هست . فعلا یک مدتی بازی کنار گزاشتم و درجه هارد تا آخر نرفتم تا ببینم در ادامه سختر میشه یا ولی فکر کنم سختی و چالش اصلی روی درجه مستر نینجا هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sopranus
سختى بازى بيشتر از سرعتشه و دوربين عجيب غريبش (كه هميشه بوده) و از يه طرف ديگه هم مكانيسماى كمبو ها و داج كردن بازى نامانوسه يجورايي.

منو كه دوستان دنده دادن رو هارد شروع كردم دور اول و الان اواسطشم و دارم پاره ميشم ولى شما دنده نگيريد همون نرمال شروع كنيد :D

ولی به نظرم اون جوری که میگید هم بازی سخت نیستش حداقل طی تجربه خودم روی درجه نرمال و بعدش توی نیو گیم پلاس روی درجه هارد تا مرحله ۴ یا ۵ بازی سختی خاصی نداره البته چالشی هست . فعلا یک مدتی بازی کنار گزاشتم و درجه هارد تا آخر نرفتم تا ببینم در ادامه سختر میشه یا ولی فکر کنم سختی و چالش اصلی روی درجه مستر نینجا هست.
دقیقا به همون اندازه که میگیم سخت هستش ولی نه برای شماها که فن dmc یا بازیهای دیگه این ژانرید.

بالاخره بازی رو با درجه نینجای کارتون خواب تموم کردم.
بازی خیلی حال داد ولی نه به اندازه NG2 Black.
سختی بازی واسه شخص من به خاطر گیج زدن تو مکانیزم ها و حرکتای زیاد بازی بود که آخرای بازی خیلی بهتر شد واسم و الان متوجه شدم منظور بچه ها چی بود.

بچه ها همه خوبیهای بازی رو گفتن من چنتا بدی بگم:

۱-مهمترینش نبود بانوان محجبه قابل بازی.
این بانوان نه به خاطر حجاب کامل بلکه واسه نوع مبارزه متفاوتشون مورد لطف بیشمار قرار گرفته بودن.

۲-اسکیت سواری رو ریل و بردسواری رو آب مضخرفترین و رو مخ ترین بخش بازی به حساب میان.

۳-نسبت به نسخه های قبل شخصیت مثبت منفی خیلی کمترن و همینا هم جذبه و کاریزمای لازم رو ندارن.

یه مورد که واسه من منفی به حساب میاد اینه که میتونستن به جای یه سری حرکتهای اضافی و رو اعصاب از qte های سریع و سینماتیک استفاده کنن که متأسفانه نکردن.

به امید همکاریهای بیشتر پلاتینیوم گیمز و استودیوهای دیگه واسه ساخت کلی بازی فراموش شده که الان زیر مجموعه ماکروسافت به حساب میان.

omg , تا اینجا انقدر همه چیز این بازی خوبه ( داستان فقط جنریکه که خب خیلی تو سری ninja gaiden مهم نبوده ولی از قبلیا بهتره ) واقعن شوکه شدم سوای گیم پلی که حرف نداره . گرافیک و ost هم خیلی خوبن . من همیشه انتظارم از پلاتینوم بالا بود ولی واقعن ترکوندن

من یه ذره از بازی رو‌ رفتم
تا اینجا دو تا نکته

یکی اینکه نمیدونم تاثیر نوستالژی و گذر زمانه یا اینکه واقعا نینجا گیدن دو خیلی عالی بود، حس میکنم سرعت اونجا خیلی جذاب تر کار شده بود، حالا اگر بتونم برم دوباره نینجا گیدن دو رو بازی کنم مشخص میشه

نکته دوم و مهم تر اینکه در سال ۲۰۲۵ و نسل نهم و این همه رم و پیشرفت و فلان فلان خیلی ضایع است که یک بازی در این سطح که خیلی هم بالا نیست بخواد دم به دقیقه لودینگ درصدی بخوره :|

• Poker Face
Reactions: impish61

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or