Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
نقد و بررسی بازی Ninja Gaiden 4 توسط بازیسنتر
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی میکند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

نقد و نمرات Ninja Gaiden 4

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

ss_bd4c78adadf0236f8482faf86abc2020267f4fa7.1920x1080.jpg ss_7ac7675da6a80f66c9fe88709f277eddc5cf9caa.1920x1080.jpg ss_31184a29d2a666586720ca74a169e429478ec9d8.1920x1080.jpg
...

تریلر رونمایی از بازی
توضیحات سازندگان در Xbox Developer Direct
تریلر بازی Xbox showcase 2025

...

ng4_ss_02.jpg ss_b8dc06879068be20475b6ad1edc5a205e475c687.600x338.jpg ss_a9d7fb03fe6dbe5b77aff8523ad27cd068981ed7.600x338.jpg ss_149a8c8c3efef7c6ae41374b9aa102ac98f3dc8e.600x338.jpg ss_83ebe7af6a6c5e8297da767c279cb197c491c692.600x338.jpg
ss_a26402e07bcb456568649e3296b465cdc924e354.1920x1080.jpg
ss_9ad96dc5f0aff90caf54bb1a3c53b07a097d85b8.1920x1080.jpg
ss_6bc424f0737354990e4724393b963ccb5e140414.1920x1080.jpg
ss_0ddf4fea4b1db87809e573deb9afaa18f2664b3a.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
يه دسته نو ميخوام باهاش افتتاح كنم.
خدا به خير كنه :D
من دوتا دسته پاش دادم.
اولی ایکس باکس که تریگرش گیر میکنه ولی بچه ها گفتن باز کردنش دردسر داره و... جرات نکردم بازش کنم.
دومی نمیدونم چرا DS4 دکمه دایره اش یکدفعه از کار افتاد.
هر کاری کردم نشد ، بازش کردم که تمیز کنم و... وقتی بستمش هم باز کار نمیکرد.
با این تفاوت که الان دکمه هاش کلا قاطی کرده و یکی دوتاشون خودشون با هم درگیرن.

نمیدونم یه گندی زدم:D
باید دوباره بازش کنم.
=====
=====
هیچی دیگه خلاصه رفتم سر دوال سنس که واقعا دلم نمیاد این بازی رو باهاش بازی کنم.
خدا به خیر کنه.

من دوتا دسته پاش دادم.
اولی ایکس باکس که تریگرش گیر میکنه ولی بچه ها گفتن باز کردنش دردسر داره و... جرات نکردم بازش کنم.
دومی نمیدونم چرا DS4 دکمه دایره اش یکدفعه از کار افتاد.
هر کاری کردم نشد ، بازش کردم که تمیز کنم و... وقتی بستمش هم باز کار نمیکرد.
با این تفاوت که الان دکمه هاش کلا قاطی کرده و یکی دوتاشون خودشون با هم درگیرن.

نمیدونم یه گندی زدم:D
باید دوباره بازش کنم.
=====
=====
هیچی دیگه خلاصه رفتم سر دوال سنس که واقعا دلم نمیاد این بازی رو باهاش بازی کنم.
خدا به خیر کنه.
DS4 اون لاستیک زیر دکمه ها درست جا نرفته
چطوری دلت میاد وقتی دوال سنس هست از دسته دیگه ای استفاده کنی

DS4 اون لاستیک زیر دکمه ها درست جا نرفته
چطوری دلت میاد وقتی دوال سنس هست از دسته دیگه ای استفاده کنی
خب برای همین دلم نمیاد :D
میترسم خراب شه:))
به خودم گفتم تا اونها به فنا نرن باهاش بازی نکنم ، مخصوصا این بازیهایی که دکمه زنی و کمبو زیاد داره.
ولی دیگه راه دیگری نیست.

کیفیت مهم‌تر از کمیت​

Screenshot 2025-10-29 083858.jpg

============
============
بازی رو تموم کردم:
h7s9h7lvrxxf1_png.jpg

عجب بازی خفنی بود.
نمیدونستم که چقدر به یه همچین بازیی نیاز دارم تا اینکه تجربش کردم.
از اون بازیهاست که بهم ثابت کرد که چطور یه بازی که کلا گیم پلی خالصه و باقی ویژگیهاش تو سطحهای پایینتری دارن یه کارهایی برای خودشون میکنن چطور میتونه چیزی کمتر از یه شاهکار نباشه.
فوق العاده بود.
با خودم که تعارف ندارم ولی باید اقرار کنم که این اولین کرکتر اکشنیه که تا این حد روش زوم کردم و تو سیستم مبارزش عمیق شدم که یاد بگیرم.
قبلیها رو هم خیلی بهتر از شرایط یه پلیر متوسط بازی میکردم ولی اینجا مثل یه بچه دبستانی نشستم که کامل یاد بگیرم و حرفه ای بشم.
چقدر هم ارزش داشت این وقتی که گذاشتم.

شکل و روند بازی تو مسترنینجا تو بهترین حالت خود بازیه.
به نظرم اگه روی سختی های پایینتر بازی کردین پس باید بگم که بازی اصلی رو هنوز تجربه نکردین.

این هم رفت کنار لیست کرکتر اکشنهای دیگه که به این زودیها از روی PC پاکشون نمیکنم.
حتما هر چند وقت یه بار میرم توش که یه ترایالی ، یه چپتری و... رو تموم کنم.

نسخه رایگان رو بازی کردم چون تو دفتر گیم پس ندارم ولی کنارش دارم کم کم نسخه گیم پس رو هم میرم.
اگه پول برای Nioh 3 و AC Rally کنار نزاشته بودم حتما میخریدمش و از خجالت پلاتینیوم/تیم نینجا در میومدم.
ولی در اسرع وقت اگه تخفیفی هم بخوره حتما این کار رو میکنم و روی استیم 100 درصدش میکنم ، قیمت فعلیش واقعا گرونه.

ایکس باکس جای برخورد تریگرهاش به پلاستیک پشتش یه فوم ضربه گیر اشغالی گذشته که خیلی زود خراب میشه و چسبناک میشه. باید با کارت بانکی یا پیک گیتار پشتشو باز کنی. (اموزشش هست) نیاز به باز کردن پیچا هم نیست. از اونجا میتونی با یه گوش پاک کن الکلی باقی مونده اون فوم ضربه گیر رو پاک کنی‌ که دیگه گیر نکنه تریگرهاش.
ممنون ، شب درستش میکنم.

آخرین ویرایش:
ایکس باکس جای برخورد تریگرهاش به پلاستیک پشتش یه فوم ضربه گیر اشغالی گذشته که خیلی زود خراب میشه و چسبناک میشه. باید با کارت بانکی یا پیک گیتار پشتشو باز کنی. (اموزشش هست) نیاز به باز کردن پیچا هم نیست. از اونجا میتونی با یه گوش پاک کن الکلی باقی مونده اون فوم ضربه گیر رو پاک کنی‌ که دیگه گیر نکنه تریگرهاش.

دستت درد نکنه :x
انگیزه شدی برم ویدئو رو ببینم.
چقدر راحت بود؟
قبلش فکر میکردم مثل DS4 باید کل دسته رو باز کنم.

با همون کارت بانکی و ناخن ها به راحتی باز شد.
اون یکی رو هم محض اطمینان باز کردم و تمیز کردم ، شد مثل روز اول.
خداییش خیلی دست خر کاریه.

DS4 رو یک چندم این هم باهاش بازی نکردم ولی دکمه دایره اش خودکار خراب شد و دیگه کار نمیکنه.
حتی بعد از باز کردن کل دسته و تمیز کردن همه جاش باز هم کار نمیکنه ، البته مثل اینکه اون بالشتکهای دکمه های دیگه رو خیلی سفت بستم که اتومات درگیرن ، دوباره باید بازش کنم.
ولی خب این دایره آخرش هم درست نشد.
================
یکی از بهترین ترکهای بازی :
View attachment Raven-NINJA-GAIDEN-4-Soundtrack.mp4

خدا پدر و مادرت رو بیامرزه انویدیا ^:)^
تو همه بازیهای ۶۰-۷٠ فریم می گرفتم. ولی از وقتی smooth motion رو دادن، دارم بالای صد فریم تو بازیها می گیرم. تو همین نینجا گایدن هم یادم رفته بود فعالش کنم. قبلش میانگین ۷۵ فریم می گرفتم. الان رفتم فعال کردم و ۱۱۰ فریم داره میده.
بریم برای بار دوم:x

به نظر شما هم چینش دکمه های بازی عجیبه؟ اولین باره میبینم برای داج دادن از دکمه RT استفاده میشه. یا برای یکی از ابیلیتی های سلاح ها باید آنالوگ سمت چپ رو یه دور کامل بچرخونی بعد Y بزنی. سم :D

به نظر شما هم چینش دکمه های بازی عجیبه؟ اولین باره میبینم برای داج دادن از دکمه RT استفاده میشه. یا برای یکی از ابیلیتی های سلاح ها باید آنالوگ سمت چپ رو یه دور کامل بچرخونی بعد Y بزنی. سم :D
نه. بیونتا هم داج دادن با rt بود.زدن ابیلیتی ها هم به شکل گردش آنالوگ توی بازیهایی مثل بیونتا و دویل می کرای ۴و۵ هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or