Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
نقد و بررسی بازی Ninja Gaiden 4 توسط بازیسنتر
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی میکند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

نقد و نمرات Ninja Gaiden 4

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

ss_bd4c78adadf0236f8482faf86abc2020267f4fa7.1920x1080.jpg ss_7ac7675da6a80f66c9fe88709f277eddc5cf9caa.1920x1080.jpg ss_31184a29d2a666586720ca74a169e429478ec9d8.1920x1080.jpg
...

تریلر رونمایی از بازی
توضیحات سازندگان در Xbox Developer Direct
تریلر بازی Xbox showcase 2025

...

ng4_ss_02.jpg ss_b8dc06879068be20475b6ad1edc5a205e475c687.600x338.jpg ss_a9d7fb03fe6dbe5b77aff8523ad27cd068981ed7.600x338.jpg ss_149a8c8c3efef7c6ae41374b9aa102ac98f3dc8e.600x338.jpg ss_83ebe7af6a6c5e8297da767c279cb197c491c692.600x338.jpg
ss_a26402e07bcb456568649e3296b465cdc924e354.1920x1080.jpg
ss_9ad96dc5f0aff90caf54bb1a3c53b07a097d85b8.1920x1080.jpg
ss_6bc424f0737354990e4724393b963ccb5e140414.1920x1080.jpg
ss_0ddf4fea4b1db87809e573deb9afaa18f2664b3a.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
به نظر شما هم چینش دکمه های بازی عجیبه؟ اولین باره میبینم برای داج دادن از دکمه RT استفاده میشه. یا برای یکی از ابیلیتی های سلاح ها باید آنالوگ سمت چپ رو یه دور کامل بچرخونی بعد Y بزنی. سم :D
خب جاشون رو عوض کن.
من مثل Nioh کردم و بلادریون رو مثل مودیفایر تو nioh گذاشتم R1 و بلاک رو گذاشتم L1
هرجور دوست داری بازی کن.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کیفیت مهم‌تر از کمیت​

View attachment 398179

============
============
بازی رو تموم کردم:
View attachment 398181

عجب بازی خفنی بود.
نمیدونستم که چقدر به یه همچین بازیی نیاز دارم تا اینکه تجربش کردم.
از اون بازیهاست که بهم ثابت کرد که چطور یه بازی که کلا گیم پلی خالصه و باقی ویژگیهاش تو سطحهای پایینتری دارن یه کارهایی برای خودشون میکنن چطور میتونه چیزی کمتر از یه شاهکار نباشه.
فوق العاده بود.
با خودم که تعارف ندارم ولی باید اقرار کنم که این اولین کرکتر اکشنیه که تا این حد روش زوم کردم و تو سیستم مبارزش عمیق شدم که یاد بگیرم.
قبلیها رو هم خیلی بهتر از شرایط یه پلیر متوسط بازی میکردم ولی اینجا مثل یه بچه دبستانی نشستم که کامل یاد بگیرم و حرفه ای بشم.
چقدر هم ارزش داشت این وقتی که گذاشتم.

شکل و روند بازی تو مسترنینجا تو بهترین حالت خود بازیه.
به نظرم اگه روی سختی های پایینتر بازی کردین پس باید بگم که بازی اصلی رو هنوز تجربه نکردین.

این هم رفت کنار لیست کرکتر اکشنهای دیگه که به این زودیها از روی PC پاکشون نمیکنم.
حتما هر چند وقت یه بار میرم توش که یه ترایالی ، یه چپتری و... رو تموم کنم.

نسخه رایگان رو بازی کردم چون تو دفتر گیم پس ندارم ولی کنارش دارم کم کم نسخه گیم پس رو هم میرم.
اگه پول برای Nioh 3 و AC Rally کنار نزاشته بودم حتما میخریدمش و از خجالت پلاتینیوم/تیم نینجا در میومدم.
ولی در اسرع وقت اگه تخفیفی هم بخوره حتما این کار رو میکنم و روی استیم 100 درصدش میکنم ، قیمت فعلیش واقعا گرونه.

ممنون ، شب درستش میکنم.
من هم تموم کردم و برگام ریخت ، خیلی خفن بود ادرنالین خالص ، همش ضربان قلبم بالا بود D:
و دقیقا گیم پلی خالص بود ، اخرای بازی وقتی میدیدی میتونی خیلی خوب باس ها رو بندازی ، حس شاخ بودن میداد D:

و اینکه یه سوال ، من رو HARD تموم کردم ، اخه مستر نینجا که باز نبود .. ولی دیدم تو پیامت نوشتی اگه پایین تر از مستر نینجا تموم کردین ، ینی بازی اصلی رو هنوز تجربه نکردین ، خب تو مگه یکبار تموم نکردی؟ چطور رو مستر نینجا رفتی؟

آخرین ویرایش:
من هم تموم کردم و برگام ریخت ، خیلی خفن بود ادرنالین خالص ، همش ضربان قلبم بالا بود D:
و دقیقا گیم پلی خالص بود ، اخرای بازی وقتی میدیدی میتونی خیلی خوب باس ها رو بندازی ، حس شاخ بودن میداد D:

و اینکه یه سوال ، من رو HARD تموم کردم ، اخه مستر نینجا که باز نبود .. ولی دیدم تو پیامت نوشتی اگه پایین تر از مستر نینجا تموم کردین ، ینی بازی اصلی رو هنوز تجربه نکردین ، خب تو مگه یکبار تموم نکردی؟ چطور رو مستر نینجا رفتی؟
منم روی هارد تموم کردم و الان دارم مستر نینجا رو میرم ، هنوز این رو تموم نکردم.
این بازی رو یک بار تموم کردن اصلا معنی نداره.

منم روی هارد تموم کردم و الان دارم مستر نینجا رو میرم ، هنوز این رو تموم نکردم.
این بازی رو یک بار تموم کردن اصلا معنی نداره.
در حالتی که همون نیو گیم پلاس حساب میشه .. دیگه نمیشه رو مستر نینجا بازیش کرد و باید حتما نیو گیم رفت ، حتی چپتر سلکت هم بزنی میگه نمیشه تغییر درجه سختی داد ، ینی باید دوباره از نیو گیم بدون هیچی بریم؟ حتی بدون ریو .. کاش حداقل رو مستر نینجا میشد الان با ریو رفت ، اگر میشه من نمیدونم چجوریه

• Like
Reactions: m.d.makan
در حالتی که همون نیو گیم پلاس حساب میشه .. دیگه نمیشه رو مستر نینجا بازیش کرد و باید حتما نیو گیم رفت ، حتی چپتر سلکت هم بزنی میگه نمیشه تغییر درجه سختی داد ، ینی باید دوباره از نیو گیم بدون هیچی بریم؟ حتی بدون ریو .. کاش حداقل رو مستر نینجا میشد الان با ریو رفت ، اگر میشه من نمیدونم چجوریه
هم در حالت نیو گیم و هم در چپتر سلکت در اصل نیو گیم پلاس حساب میشه وتمام آپگرید ها و سلاح ها رو داری و میتونی درجه سختی مستر نینجا انتخاب بکنی ولی برای رفتن با ریو از اول بازی باید به جای نیو گیم چپتر سلکت بزنی و از مرحله اول شروع بکنی.توی حالت چپتر سلکت یک مود داره که تمام آپگرید اسکیل سلاحها رو خاموش میکنه که بازی سختر بکنه هرچند از نظر خودم بی معنیه چون میزان کومبو ها رو کاهش میده و تجربه بازی خراب میکنه به جاش همون سختی مستر نینجا از هر نظر انتخاب بهتریه

آخرین ویرایش:
نیوگیم بزن ، نترس.
خودش منو میاره که انتخاب کنی.
میشه با مسترنینیجا ادامه بدی.
اینطوری نبود که خیلی نامردی بود.

اما با ریو همونطور که گفتن باید بری چپتر سلکت.
=============

خب منم بازیو تموم کردم. خیلی حال داد. گیمپلی بازی واقعا شاهکار بود باس هاش هم طراحی خوبی داشتن. آخرش خیلی حماسی شد :D
اولین بار بود نینجا گایدن میزدم و اصلا ناامید نشدم.
اونجا که با ریو مبارزه میکنیم و یاکومو لیاقتش رو ثابت میکنه منو یاد مبارزه با کیریو تو یاکوزا ۷ انداخت اونجا هم همین بحث passing the torch بود.
یاکومو شخصیت باحالی بود.
امیدوارم موفقیت این بازی باعث شه نسخه های جدید بسازن و داستان یاکومو رو ادامه بدن

انتظار داشتم آیانه هم قابل بازی باشه بعد اتمام بازی ولی فقط ریو هست کاش مثل سیگما 2 بانوان سری هم قابل بازی بودن :Cheesygrin:
چپتر 15 هم ، تنها ایرادی که به بازی دارم همینه :D

• Like
یالله، بازی رو شروع کردم و باس اول رسما من رو قاچ قاچ کرد :D
می‌دونم واسه این بود که المان‌های جدید رو یاد بگیریم، ولی هر کار کردم نتونستم اون پری با L2 با مربع یا مثلث رو به موقع بزنم. همیشه توی بدترین لحظات به موقع نمی‌زدم و رنده می‌شدم.
آخر سر بی‌خیالش شدم و چسبیدم به همون داج دادن و پرفکت داج که خیلی راحت‌تر تونستم بزنمش. فقط به این امید که باس‌های بعدی روی parry نباشن :))

یالله، بازی رو شروع کردم و باس اول رسما من رو قاچ قاچ کرد :D
می‌دونم واسه این بود که المان‌های جدید رو یاد بگیریم، ولی هر کار کردم نتونستم اون پری با L2 با مربع یا مثلث رو به موقع بزنم. همیشه توی بدترین لحظات به موقع نمی‌زدم و رنده می‌شدم.
آخر سر بی‌خیالش شدم و چسبیدم به همون داج دادن و پرفکت داج که خیلی راحت‌تر تونستم بزنمش. فقط به این امید که باس‌های بعدی روی parry نباشن :))
از این جهت مثل دارک سولزه. فکر نکن عین سکیرو میتونی هر وقت دلت خواست اتک رو کنسل کنی. اونم پری نیست، هر وقت دشمن رنگش عوض شد و نور قرمز اومد باید اون اتک رو بزنی و لزوما تایمینگ خاصی نداره. تازه قابل پیشبینی هم هست مثلا باس میاد یه کمبو میزنه ضربه آخرش unlockable هست و باید با bloodraven jutsu جلوش رو بگیری، چند بار که به اتک ها دقت کنی یاد میگیری.

از این جهت مثل دارک سولزه. فکر نکن عین سکیرو میتونی هر وقت دلت خواست اتک رو کنسل کنی. اونم پری نیست، هر وقت دشمن رنگش عوض شد و نور قرمز اومد باید اون اتک رو بزنی و لزوما تایمینگ خاصی نداره. تازه قابل پیشبینی هم هست مثلا باس میاد یه کمبو میزنه ضربه آخرش unlockable هست و باید با bloodraven jutsu جلوش رو بگیری، چند بار که به اتک ها دقت کنی یاد میگیری.

آره میدونم. میگم بعضی وقت‌ها می‌زدم خوب می‌گرفت، به موقع می‌زدم. بعد زارت فاز دومش بد می‌زدم، از استرس بوده احتمالا. داج خیلی راحت‌ترم، توی سولزها هم همیشه داج می‌رم تا بلاک و پری. یه چیزیه که ۱۰۰ درصد می‌دونم واسم راحته. حالا گفتم، امیدوارم باس‌های بعدی زیادی رو پری نباشه :))

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• SoRoS
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or