Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
نقد و بررسی بازی Ninja Gaiden 4 توسط بازیسنتر
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی میکند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

نقد و نمرات Ninja Gaiden 4

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

ss_bd4c78adadf0236f8482faf86abc2020267f4fa7.1920x1080.jpg ss_7ac7675da6a80f66c9fe88709f277eddc5cf9caa.1920x1080.jpg ss_31184a29d2a666586720ca74a169e429478ec9d8.1920x1080.jpg
...

تریلر رونمایی از بازی
توضیحات سازندگان در Xbox Developer Direct
تریلر بازی Xbox showcase 2025

...

ng4_ss_02.jpg ss_b8dc06879068be20475b6ad1edc5a205e475c687.600x338.jpg ss_a9d7fb03fe6dbe5b77aff8523ad27cd068981ed7.600x338.jpg ss_149a8c8c3efef7c6ae41374b9aa102ac98f3dc8e.600x338.jpg ss_83ebe7af6a6c5e8297da767c279cb197c491c692.600x338.jpg
ss_a26402e07bcb456568649e3296b465cdc924e354.1920x1080.jpg
ss_9ad96dc5f0aff90caf54bb1a3c53b07a097d85b8.1920x1080.jpg
ss_6bc424f0737354990e4724393b963ccb5e140414.1920x1080.jpg
ss_0ddf4fea4b1db87809e573deb9afaa18f2664b3a.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
سلام عرض ادب برای باز شدن +NG چه درجه سختی باید بریم ؟
یا ی اسم دیگه داره ؟
من هنوز تموم نکردم ولی فکر نکنم به تموم کردن روی سختی خاصی نیاز باشه.
روی New Game که بزنی باید ازت بپرسه که میخوای از سیو قبلیت ادامه بدی یا یک سیو جدید برات بسازه.
حالا اگه روی هارد تموم کرده باشی میتونی روی مسترنینجا شروع کنی و آپگریدهای قبلیت رو هم داشته باشی یا ...

• Like
Reactions: 3DO
روی New Game که بزنی باید ازت بپرسه که میخوای از سیو قبلیت ادامه بدی یا یک سیو جدید برات بسازه.
حالا اگه روی هارد تموم کرده باشی میتونی روی مسترنینجا شروع کنی و آپگریدهای قبلیت رو هم داشته باشی یا ...
کلا مثل نسخه های قبل چیزی به اسم نیوگیم پلاس نیست یک بخش اضافه میکنه شامل سلکت چپتر و انتخاب مراحل چلنجی و غیره. وقتی میزنی میگه بر مبنا کدوم سیو از دور اول میخاهید بریدو بعدش گزینه های انتخابی دیگه مثل درجه سختی و کارکتر و غیره میده میتونی هر چپتر که میخای بری یا کلا از اول تا آخر برید

• Like
Reactions: 3DO
من تمام NGها رو، روی مستر نینجا تموم کردم. ولی تن و بدنم از الان میلرزه که بخوام این نسخه رو، روی مسترنینجا برم :D

آقا این یاکومو چقدر گولاخ و خفنه! برعکس تصوری که ازش داشتم قبل عرضه، بشدت سرد و دارک تشریف دارن و با کسیم شوخی نداره :D
تازه سلاح دومو گرفتم و عجب کمبوهایی داره! فینیشراش که واویلاس قشنگ! روانی شدم از خوب بودن این بازی!

خب بازی رو تموم کردم انصافا باید به کسی که بتونه روی درجه سختی هارد و بالاترش بازی رو تموم کنه حداقل یه کنسول هدیه بدن !! بعضی باسها خیلی سختن....
ولی تجربه عالی بود حال داد 👌

من تمام NGها رو، روی مستر نینجا تموم کردم. ولی تن و بدنم از الان میلرزه که بخوام این نسخه رو، روی مسترنینجا برم :D
آره دوره جوونی اینها رو میترکوندیم.
الان اجرا کردن بازی به خودی خود گودرت و شهامت میخواد :D
عوارض سنه آقا:))

خب بازی رو تموم کردم انصافا باید به کسی که بتونه روی درجه سختی هارد و بالاترش بازی رو تموم کنه حداقل یه کنسول هدیه بدن !! بعضی باسها خیلی سختن....
ولی تجربه عالی بود حال داد 👌
این بازی DLC داستانی هم میگیره.

گرچه من واقعا از یاکومو خیلی خوشم اومد ، اصلا فکرش رو نمیکردم به این زودی باهاش ارتباط بگیرم.
ولی امیدوارم توی DLC روی ریو تمرکز بیشتری کنن.

کلا مثل نسخه های قبل چیزی به اسم نیوگیم پلاس نیست یک بخش اضافه میکنه شامل سلکت چپتر و انتخاب مراحل چلنجی و غیره. وقتی میزنی میگه بر مبنا کدوم سیو از دور اول میخاهید بریدو بعدش گزینه های انتخابی دیگه مثل درجه سختی و کارکتر و غیره میده میتونی هر چپتر که میخای بری یا کلا از اول تا آخر برید
آره این سیگاماها نیوگیم پلاس نداشتن ولی اوریجینال ها (1 و2 ) روی ایکس باکس داشتن + NG3 RE که ایشون هم داشت.
این هم داره مثل اینکه.
خودم تموم نکردم ولی بچه ها میگن روی نیوگیم بزنی میشه از سیو قبلی با آپگریدها و اسلحه هاو... ادامه داد که خب عملا همون نیوگیم پلاسه دیگه.

اون چپتر سلکت و چلنج ها یه چیز دیگست که همیشه تو همه نسخه ها وجود داشت.

آخرین ویرایش:
آره دوره جوونی اینها رو میترکوندیم.
الان اجرا کردن بازی به خودی خود گودرت و شهامت میخواد :D
عوارض سنه آقا:))

این بازی DLC داستانی هم میگیره.

گرچه من واقعا از یاکومو خیلی خوشم اومد ، اصلا فکرش رو نمیکردم به این زودی باهاش ارتباط بگیرم.
ولی امیدوارم توی DLC روی ریو تمرکز بیشتری کنن.

آره این سیگاماها نیوگیم پلاس نداشتن ولی اوریجینال ها (1 و2 ) روی ایکس باکس داشتن + NG3 RE که ایشون هم داشت.
این هم داره مثل اینکه.
خودم تموم نکردم ولی بچه ها میگن روی نیوگیم بزنی میشه از سیو قبلی با آپگریدها و اسلحه هاو... ادامه داد که خب عملا همون نیوگیم پلاسه دیگه.

اون چپتر سلکت و چلنج ها یه چیز دیگست که همیشه تو همه نسخه ها وجود داشت.
من تموم کردم جالبه نمیدونستم روی نیو گیم هم بزنی انتخاب سیو میده آخه چپتر سلکت هم بزنی انتخاب سیو میده که با تمام آپگریدها و سلاح ها بری.الان نیو گیم امتحان کردم درسته انتخاب سیو میده فکر کنم تنها فرقش با چپتر سلکت همون انتخاب چپتر باشه

آخرین ویرایش:
خب همین الان تموم شد:((
تمام ترسم بابت اینکه PG گند بزنه بی مورد بود و رسما یه شاهکار تحویل مون داد. خوشبختانه بازی به ریشه های خودش کاملا وفادار بود. خشونت، خون و خونریزی، کمبوهای فراوان، سختی زیاد، سللاح های متفاوت، قطع عضو و باسهای سخت از جمله این موارد بود.
فقط مشکلم همچنان شخصیت یاکومو بود که اونچنان نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. نکته جالب در مورد ریو اینه که
قدرت و مهارتش ده برابر یاکومو بود و این واقعا نکته جالبی بود. یعنی باسهایی که با یاکومو به سختی میزدم،با ریو قشنگ جرشون میدادم:Dکل بازی یه طرف، اون ۴ چپتری که با ریو رفتم یه طرف.اصلا واویلا بود آقا. فقط به این فکر میکنم اگر سازنده ها شخصیت اصلی رو همین ریو میذاشتن چقدر بازی خفن تر میشد.
در کل بسی لذت بردم و تشکر از مایکروسافت که باعث شد این آی پی دوباره زنده بشه. حالا بریم که یک دور هم با ریو افسانه ایی بازی رو تموم کنیم:x

خب همین الان تموم شد:((
تمام ترسم بابت اینکه PG گند بزنه بی مورد بود و رسما یه شاهکار تحویل مون داد. خوشبختانه بازی به ریشه های خودش کاملا وفادار بود. خشونت، خون و خونریزی، کمبوهای فراوان، سختی زیاد، سللاح های متفاوت، قطع عضو و باسهای سخت از جمله این موارد بود.
فقط مشکلم همچنان شخصیت یاکومو بود که اونچنان نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. نکته جالب در مورد ریو اینه که
قدرت و مهارتش ده برابر یاکومو بود و این واقعا نکته جالبی بود. یعنی باسهایی که با یاکومو به سختی میزدم،با ریو قشنگ جرشون میدادم:Dکل بازی یه طرف، اون ۴ چپتری که با ریو رفتم یه طرف.اصلا واویلا بود آقا. فقط به این فکر میکنم اگر سازنده ها شخصیت اصلی رو همین ریو میذاشتن چقدر بازی خفن تر میشد.
در کل بسی لذت بردم و تشکر از مایکروسافت که باعث شد این آی پی دوباره زنده بشه. حالا بریم که یک دور هم با ریو افسانه ایی بازی رو تموم کنیم:x
تنها موردی که برام سواله اینکه قرار بود سلاح های جدید به عنوان دی ال سی برای ریو بیاد ولی عملا روی دسته دکمه ای که سلاح عوض بکنه برای ریو نیست چون ریو جای تعویض سلاح اون مجیک ها رو داره البته من با یاکامو هم حال کردم ولی ریو حکم دانته دویل می کرای داره وکارکتر اصلی سری

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan and u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or