Multi Platform NINJA GAIDEN 4

سازنده
PlatinumGames Inc. / Team NINJA
تاریخ انتشار
پاییز 2025
ناشر
Xbox Game Studios
نقد و بررسی بازی Ninja Gaiden 4 توسط بازیسنتر
header.jpg
بعد از زمانی طولانی سری Ninja Gaiden بازگشته است. Team Ninja و Platinum Games دو استودیو مشهور ژاپنی با همکاری یک دیگر در حال ساخت نسخه چهارم سری هستند.
این نسخه یک قهرمان کاملا جدید را در Yakumo معرفی میکند، یک نینجا اعجوبه جوان که سرنوشتش با Ryu Hayabusa افسانه‌ ای در هم تنیده شده است.
NINJA GAIDEN 4 با درجه سختی قابل تنظیم و تجربه ای کاملا شخصی سازه شده ، بازیکنان قدیمی و جدید را به اثری منحصر به فرد دعوت میکند.

نقد و نمرات Ninja Gaiden 4

Steam / PS5 / Xbox
بازی در زمان عرضه بر روی سرویس گیم پس منتشر خواهد شد.

ss_bd4c78adadf0236f8482faf86abc2020267f4fa7.1920x1080.jpg ss_7ac7675da6a80f66c9fe88709f277eddc5cf9caa.1920x1080.jpg ss_31184a29d2a666586720ca74a169e429478ec9d8.1920x1080.jpg
...

تریلر رونمایی از بازی
توضیحات سازندگان در Xbox Developer Direct
تریلر بازی Xbox showcase 2025

...

ng4_ss_02.jpg ss_b8dc06879068be20475b6ad1edc5a205e475c687.600x338.jpg ss_a9d7fb03fe6dbe5b77aff8523ad27cd068981ed7.600x338.jpg ss_149a8c8c3efef7c6ae41374b9aa102ac98f3dc8e.600x338.jpg ss_83ebe7af6a6c5e8297da767c279cb197c491c692.600x338.jpg
ss_a26402e07bcb456568649e3296b465cdc924e354.1920x1080.jpg
ss_9ad96dc5f0aff90caf54bb1a3c53b07a097d85b8.1920x1080.jpg
ss_6bc424f0737354990e4724393b963ccb5e140414.1920x1080.jpg
ss_0ddf4fea4b1db87809e573deb9afaa18f2664b3a.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
گیم پلی بازی قطعا پرفکته ولی طبق چیزی که تا اینجا نشون دادن محیط و وایب بازی از mgs rising هم رباتیک تره.

ای کاش محیطهای روستایی و جنگلی مخصوصا معبدهای عجیب قريب بیشتر تو بازی باشن.
منم از همه چیز بازی راضیم غیر از تم و محیطش البته توی یکی از تریلرها نشون داد اون قسمت های روستایی هنوزم هست وظاهرا با ریو اون قسمتها رو میریرم

درسته که تم بازی رو پلاتینیوم عوض کرده ولی کیه گه از گیم پلی بازی بتونه ایراد بگیره؟
اینکه گیم پلی عالیه با اینکه گیم پلی چقد حس NG میده و بهش وفاداره متفاوته.
کامبت و موومنت ها اره عالیه ولی یه کامبت درجه یک پلاتینومی گیمزیه و ربطی به موو ست های NG، اون نوع کامبت و البته سلاحاش نداره و این بیشتر از همه آزاردهندس. حالا محیط روستا و شهر و ..... احتمالا تو مراحل دیگه هست ولی این سلاحا و این نوع کامبت ربطی به NG نداره.

اونم کامبتی که به نظرم یونیک و متفاوت بود و یه حالت رئالی داشت ولی جایگزینش شده کامبت عالی ولی کلیشه ای و تخیلی پلاتینوم گیمز

.​

آخرین ویرایش:
منم از همه چیز بازی راضیم غیر از تم و محیطش البته توی یکی از تریلرها نشون داد اون قسمت های روستایی هنوزم هست وظاهرا با ریو اون قسمتها رو میریرم
ترسم اینه گیم پلی بازی کاملا تغییر کرده باشه و اون حالت که با هر سلاح نو کامبت بازی تغییر میکرد رو دیگه تو بازی نبینیم.

بار اول که بازی رو تموم کردم اکثر سلاحهای بازی رو شبیه به هم و به دردنخور میدونستم.
ولی تو دورهای بعدی فهمیدم هر سلاح واسه خودش کامبت متفاوت داره و با هر آپگرید کلی حرکت مختلف میشه زد.

اینکه گیم پلی عالیه با اینکه گیم پلی چقد حس NG میده و بهش وفاداره متفاوته.
کامبت و موومنت ها اره عالیه ولی یه کامبت درجه یک پلاتینومی گیمزیه و ربطی به موو ست های NG، اون نوع کامبت و البته سلاحاش نداره و این بیشتر از همه آزاردهندس. حالا محیط روستا و شهر و ..... احتمالا تو مراحل دیگه هست ولی این سلاحا و این نوع کامبت ربطی به NG نداره.

اونم کامبتی که به نظرم یونیک و متفاوت بود و یه حالت رئالی داشت ولی جایگزینش شده کامبت عالی ولی کلیشه ای و تخیلی پلاتینوم گیمز

.​
ولی گیم پلیهای قبلی رو که ببینی دقیقا همون مووست ها و مکانیکها تو بازی حضور داره.
یکی دوتا حرکت که خیلی هم استفاده نمیشده جاشون رو به ویژگیهای جدیدتر دادن ، همین.
باقیش انصافا همونه و فقط روش ساختن و رفتن بالا و امضای پلاتینیوم رو روی همونها بنا کردن.
چیزی که من میبینم فقط دست پلیر رو برای کمبو ها و تنوع حرکتها باز گذاشتن.

به نظرم تغییرات بزرگتر که میشه هم ایراد باشن و هم مزیت (بازی باید بیاد زیر دستمون)... همین طراحی مراحل ، تم و دشمنهای بازی هستن.
من احساسی که از گیم پلی ها میگیرم اینه که NG4 خوبیهای هر دو دنیا رو داره (هم تیم نینجا و هم پلاتینیوم).

تنها نکته ای که برای من هنوز واضح نیست اینه که همچنان برای سختی های بالاتر Active Guard نیازه یا نه؟
چون تو هیچ گیم پلی این رو اصلا ندیدم.
اگه حذف شده چی جایگزینش شده که عمق گیم پلی رو برای طرفدارهای هاردکورتر همچنان جذاب نگه داره.

ترسم اینه گیم پلی بازی کاملا تغییر کرده باشه و اون حالت که با هر سلاح نو کامبت بازی تغییر میکرد رو دیگه تو بازی نبینیم.

بار اول که بازی رو تموم کردم اکثر سلاحهای بازی رو شبیه به هم و به دردنخور میدونستم.
ولی تو دورهای بعدی فهمیدم هر سلاح واسه خودش کامبت متفاوت داره و با هر آپگرید کلی حرکت مختلف میشه زد.
از اون بابت با توجه به سابقه پلاتینیوم خیالم راحته.توی نمایش ها هم کامبت سلاحها کاملا متفاوته

آخرین ویرایش:
در توکیو گیم شو درباره درجه سختی بازی صحبت شد.
بازی به ریشه های سختی خودش وفاداره. در عین حال مود hero رو معرفی کرده به علاوه برخی گزینه های کمکی قابل تنظیم که تازه واردها رو با مبارزات سریع که امضای این سری هست آشنا کنه.
در ضمن مود آموزشی جداگانه هم برای اولین بار در سری، در این نسخه قرار داده شده برای یادگیری و افزایش مهارت بازیکن و آمادگی برای مبارزات.

آخرین ویرایش:
گم پلی از درجه سختی Master Ninja

View attachment NINJA GAIDEN 4 - Master Ninja Gameplay - Tokyo Game Show 2025.mp4

==================
واقعا بخش مبارزش نظیر نداره.
دشمن ها هم مثل گوشت منفعل نیستن و تو صف وای نمی ایستن تا نوبتشون بشه.
هم خوب حمله میکنن و دفاع ، بعضا چندتایی.
حتی وقتی میفرستیشون هوا و میری بالا ... همون بالا وسط مبارزه دفاع هم میکنن!

به این میگن نمایش درست از تمام قابلیتهای بازی.

یه مشکلی که از اول معرفی بازی دارم میبینم برام اینه که اصلا تعامل با محیط نداره.خیلی بی روحه اینطوری.گیم پلی مطمعنم فوق العادس ولی طراحی مراحل و نداشتن تعامل با محیط بی روحش کرده.امیدوارم خود بازی اینطور نباشه.

• Like
Reactions: AmirPXP and MyJinx
صحبت با دست اندرکاران ساخت بازی از هر دو استودیوی Team Ninja و PlatinumGames در توکیو ژاپن درباره مبارزات سریع و چالشی که امضای این سری هست و اینکه چطور تصمیم به همکاری برای ساخت این عنوان گرفتند.

گم پلی از درجه سختی Master Ninja

View attachment 394381

==================
واقعا بخش مبارزش نظیر نداره.
دشمن ها هم مثل گوشت منفعل نیستن و تو صف وای نمی ایستن تا نوبتشون بشه.
هم خوب حمله میکنن و دفاع ، بعضا چندتایی.
حتی وقتی میفرستیشون هوا و میری بالا ... همون بالا وسط مبارزه دفاع هم میکنن!

به این میگن نمایش درست از تمام قابلیتهای بازی.
گیمپلی بازی فوق العادس بنظرم میتونه یه سری جدید مثل بایونتا شکل بگیره . هر چند اون گیمپلی کلاسیک حال هوای خودش رو داشت و ادم دل تنگ برای گیمپلی کلاسیک میشه ولی کسی نبود بتونه اون سبک رو ادامه بده

• Like
Reactions: AmirPh78
ظاهرا پریلود گیم باز شده. نمیدونم برای بقیه هم مثل من 36 گیگه یا نه ولی قاعدتا نباید این قدر کم باشه :D
پ.ن: الان Reddit رو چک کردم ظاهرا برای بقیه هم روی Xbox همین 36.82 گیگ هست، و روی استور PC هم 54.9 گیگ ـه. دمشون گرم!

BC | #screenshots | MR.1199

ظاهرا پریلود گیم باز شده. نمیدونم برای بقیه هم مثل من 36 گیگه یا نه ولی قاعدتا نباید این قدر کم باشه :D
پ.ن: الان Reddit رو چک کردم ظاهرا برای بقیه هم روی Xbox همین 36.82 گیگ هست، و روی استور PC هم 54.9 گیگ ـه. دمشون گرم!

BC | #screenshots | MR.1199
حیف نیست با این سرعت اینترنت AC دانلود میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or