Ninja Gaiden 3 برای سال 2012 تایید شد-اولین تریلر از بازی

Behrooz

کاربر سایت
ng3.jpg

با سلام.
Ninja Gaiden 3 برای سال 2012 تایید شد.
Tecmo Koei تیزر(تریلری) را از Ninja Gaiden 3 به نمایش گذاشته است.
تریلر>>http://www.vg247.com/2011/02/28/ninja-gaiden-3-confirmed-for-2012-new-teaser-released/
http://thegamingliberty.com/index.php/2011/02/28/ninja-gaiden-iii-confirmed-for-e3-2011/
http://www.eurogamer.pt/videos/ninja-gaiden-iii-teaser
آپدیدت:خوب بالاخره اولین تریلر بازی توسط Tecmo به نمایش گذاشته شد.این تریلر در GDC به نمایش گذاشته شده است.البته گفته شده است که در GDC اطلاعات دادی نمی شود و فقط همین تیزر برای GDC در نظر گرفته شده است.وعده ی آنها برای نمایش کامل در E3 2011 است.
در تریلر نشان داده می شود که Ryu دشمنی را با شمشیر مورد هجوم قرار میدهد.و همچنین در انتهای تریلر می خواهد که ماسک خود را بردارد که البته تریلر تمام می شود.همچنین در آخر تریلر گفته شده بازی برای نمایش کامل در E3 2011 در نظر گرفته شده است. Ryu در این تریلر بسیار خشمگین به نظر می رسد.
همچنین اطلاعات داخل Video نشان می دهد که بازی در سال 2012 ریلیز می شود.

آخرین ویرایش:
بچه ها فکر نمیکنین اگر در کنار کنترلر عالی دسته ها از موو هم توی این بازی بشه استفاده کرد عالی میشه؟
بازی خیلی خوبی هست فقط یکمی سخته

نه من فکر نمیکنم خوب بشه :d اگر از move بخواد استفاده کنه سرعت بازی میاد پایین! بعد بازیشم جوری نیست که بشه فن هاش رو با move انجام داد! همون قسمت شمشیری توی Sport Champions یا یک بازی مثل LOTR : AQ که فن های خاصی نداشتند برای move خوبند :d نه چنین بازیی :d

درود
يه برسي دقيق انجام دادم از اين تيزر بسيار زيبا.
1. ريو بسيار خشن طرف رو ميکشه جوري که صداي شکستن استخون به راحتي شنيده ميشه.
2. شمشير اژدها جاي خودش رو به شمشير نفرين شده ي گنشين ( Genshin) داده.
3. براي اولين بار از دودست استفاده ميکنه براي شمشير سبک (!!).
4. مثل GoW3 خون روي بدن ريو ميريزه و تاثير گذاره.
5. برداشتن ماسک میتونه علامت خسته گی باشه، از مخفی نگه داشتن اسرار شخصی و خاندان و وجود نینجاها.

صورت ریو بدون ماسک:

60ifmb1hlhqer9uc8gv.jpg

امیدوارم یه تغییر اساسی بهش بدن. چون Ryuـی که زده به سیم اخر و با بدترین شکل ممکن دشمن رو نابود میکنه و عنوان پادشاه سبک H&S رو داره، نباید این ریختی باشه.

• Like
Reactions: Cloud Strife
درود
يه برسي دقيق انجام دادم از اين تيزر بسيار زيبا.
1. ريو بسيار خشن طرف رو ميکشه جوري که صداي شکستن استخون به راحتي شنيده ميشه.
2. شمشير اژدها جاي خودش رو به شمشير نفرين شده ي گنشين ( Genshin) داده.
3. براي اولين بار از دودست استفاده ميکنه براي شمشير سبک (!!).
4. مثل GoW3 خون روي بدن ريو ميريزه و تاثير گذاره.
5. برداشتن ماسک میتونه علامت خسته گی باشه، از مخفی نگه داشتن اسرار شخصی و خاندان و وجود نینجاها.

صورت ریو بدون ماسک:

60ifmb1hlhqer9uc8gv.jpg

امیدوارم یه تغییر اساسی بهش بدن. چون Ryuـی که زده به سیم اخر و با بدترین شکل ممکن دشمن رو نابود میکنه و عنوان پادشاه سبک H&S رو داره، نباید این ریختی باشه.
به نظر من خواست با اين يه تيک تريلر فعلاً جواب خيلی هارو بده که نگران اين بودند خون تو بازی نباشه يا خيلی کم باشه..ولی با اين تريلری که نشون داد فقط خون موج می زد..خيال من يکی که از اين بابت راحت شد. :د

دقيقاً با حرفت موافقم که میگی ريخته ryo نبايد اين شکلی باشه..ryo بايد خيلی صورتش خشن تر از اين حرفا باشه.

های نفس کش!:دی

من که اینترنتم در حد باقالی هست و از روی پست فریدون فهمیدم چی به چی بوده!:دی اما در مجموع از یک NG خشن تر به شدت استقبال میکنم!‌ فقط امیدوارم اگه خواستن بازی رو آسون کنن یه درجه سختی آسون بزارن نه اینکه اساسا ساختار گیم پلی رو تغییر بدن که بازی آسون بشه!

با جمله آخر فری هم بشدت موافقم! ریو باید حالا که ماسک نداره خیلی خشن تر باشه! البته توی عکسی که امیر گذاشته بود و یزره از فکش معلوم بود قیافش به نظر خیلی ضایع میومد! لباسش هم مثل قبل نبود! پوستش هم ناجور بود، انگار مثلا دچار نفرینی چیزی شده داره هیولا میشه!:دی البته امیدوارم هیچ وقت همچین چیزی اتفاق نیفته!

در مجموع NG اساسا با یک اختلاف زیاد بهترین و حرفه ای ترین H&S تاریخ هست، امیدوارم NG3 هم با پرداخت بیشتر روی داستان و خود ریو واقعا این سری رو به اوج برسونه!

پ.ن: یک جوانمردی بیاد از روی تریلر دوسه تا عکس بزاره من ببینم از تو کف دربیام!:دی

آخرین ویرایش:
فری من کلاه ندارم اما اگه داشتم به افتخار این حرکتت از سرم بر میداشتم!:d حرکت خفنی زدی!:x

پسر از تصاویر خون میچکه!:دی ای جون من!:دی
حالشو ببر. بگو بازیسنتر بدجائیه :دی.
چیزی که برا الویت داره، درجه سختی، هوش مصنوعی بالا، ابزار و ادوات محدود، گیم پلی طولانی، محیط و دشمنان گوناگون و دوربین ـه.
نمیخوام یه عنوان نوب سازه نوب پسنده نوب واره نوب نما مثل Sigma 2 رو شاهد باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or