Ninja Gaiden 3 برای سال 2012 تایید شد-اولین تریلر از بازی

Behrooz

کاربر سایت
ng3.jpg

با سلام.
Ninja Gaiden 3 برای سال 2012 تایید شد.
Tecmo Koei تیزر(تریلری) را از Ninja Gaiden 3 به نمایش گذاشته است.
تریلر>>http://www.vg247.com/2011/02/28/ninja-gaiden-3-confirmed-for-2012-new-teaser-released/
http://thegamingliberty.com/index.php/2011/02/28/ninja-gaiden-iii-confirmed-for-e3-2011/
http://www.eurogamer.pt/videos/ninja-gaiden-iii-teaser
آپدیدت:خوب بالاخره اولین تریلر بازی توسط Tecmo به نمایش گذاشته شد.این تریلر در GDC به نمایش گذاشته شده است.البته گفته شده است که در GDC اطلاعات دادی نمی شود و فقط همین تیزر برای GDC در نظر گرفته شده است.وعده ی آنها برای نمایش کامل در E3 2011 است.
در تریلر نشان داده می شود که Ryu دشمنی را با شمشیر مورد هجوم قرار میدهد.و همچنین در انتهای تریلر می خواهد که ماسک خود را بردارد که البته تریلر تمام می شود.همچنین در آخر تریلر گفته شده بازی برای نمایش کامل در E3 2011 در نظر گرفته شده است. Ryu در این تریلر بسیار خشمگین به نظر می رسد.
همچنین اطلاعات داخل Video نشان می دهد که بازی در سال 2012 ریلیز می شود.

آخرین ویرایش:
به به چه بشود امیدواریم بترکونه بیشتر از سری قبلی
یه شایعه شده بود که Ninja Theory میخواد بازی رو بسازه چی شد ؟
ولی ای کاش هر غول رو دیگه دو سه دفعه نکشیم هی میکشی باز جلوت سبز میشه آخرش

برای قسمت سوم به نظرم باید یک جوری سیستم فوق العاده کنسل کردن حمله بایونتا رو بزارن تو بازی و همچنین به نظر میاد ریو یک بلای سرش اومده چون رنگ چشماش تغییر کرده
راستی به نظرم من NG تنها پادشاه H&S نیست چون DMC3 هم فو ق العاده بود

به به چه بشود امیدواریم بترکونه بیشتر از سری قبلی
یه شایعه شده بود که Ninja Theory میخواد بازی رو بسازه چی شد ؟
ولی ای کاش هر غول رو دیگه دو سه دفعه نکشیم هی میکشی باز جلوت سبز میشه آخرش
Ninja Theory شایعه شده بود قراره رو Devil May Cry کار کنه که شایعش هم درست از آب دراومد و الان داره کار میکنه(شایدم داره گند میزنه به بازی!!) :دی

آخرین ویرایش:
اوووووووووووووووووف
عجب چیزی بود :d(چرا من همیشه به چیزای مورد علاقه ام دیر میرسم :d) روحمون رو شاد کردند :d عجب حرکتی هم داشت میزد ریو ! شمشیر رو تا ته کرده بود تو هیکل طرف همینجوری داشت فرو می کرد بعد در آرود ! وای دارم دیوونه میشم !
اون آخرش هم که ماسک رو در آرود به نظر من چون بدنش داره تغییر میکنه و حالا هیولا یا هر چی که می خواد بشه , فک کنم دیگه ناامید شده و با این تغییری که داره میکنه دیگه براش مهم نیست چهره اش مخفی بمونه یا نه !
ولی امیدوارم آخر سر یه جوری دوباره مثل قبلش بشه :(

امروز يه ويديو از ign امده بيرون که teaser برداشتن يجورايی جلو عقبش کردن و به يه نتيجه هايی رسيدن...

زياد من نفهميدم چی میگن..ولی از رو عکس ها میشه يه برداشت هايی کرد...

1.JPG

2.JPG

آخرین ویرایش:
امروز يه ويديو از ign امده بيرون که teaser برداشتن يجورايی جلو عقبش کردن و به يه نتيجه هايی رسيدن...

زياد من نفهميدم چی میگن..ولی از رو عکس ها میشه يه برداشت هايی کرد...

1.JPG

2.JPG
مثلا از روی عکس ها می خوان بگن صورتش سالمه ولی دستاش داغون شده ؟! :d
خب اگه دقت کنیم اون یکی دستش خیلی سالم تر از این یکیه , در ضمن خود همین دست راستش توی قسمت ساعد خیلی اوضاعش از بازو و شانه اش خراب تره ! که نشون میده یواش یواش داره منتشر میشه.
------------
یه نکته ی دیگه ای هم که هست اینا قبلا توی اون تک عکسی که از ریو نشون داده بودن گفته بودن به دست هاش و خونی که روشه دقت کنید ! که شاید می خواستن همین داغون شدن دستش رو بگن ! در صورتی که توی اون عکس ریو دستکش داشت ولی اینجا روی دستش هیچی نیست ! :d یعنی واقعا سر کار بودیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or