Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان عزيز.
خداييش بازيه توپيه . من تازه شروع کردم. عاشقش شدم. خداييش هم سخته.! البته برای ما تازه وارد ها.
من تو چپتر 2 اونجايی که ميره باباشو پيدا ميکنه وسط خونه ای که آتيش گرفته گير کردم. غولش!! خيلی سخته.! :دی شايد هم برای من سخته.
هرکاری ميکنم لامصب ميکشه مارو. چيکارش کنم؟ چجوری بزنمش؟ بيشترين جونی که تونستم ازش کم کنم تا نصفه بود.! ديگه بيشتر از اون کشش ندارم :دی
لطفا کمک کنيد . ممنون

ببخشيد دوستان ، همين الان که داشتم بازی ميکردم تونستم این غول رو رد کنم . شانسی شانسی :دی
رمز موفقيت ! :
جابجا شدن سريع
جاخالی دادن از ضربه های حريف
زدن خنجر از پشت به حريف :دی
----------
حالا يک سوال : الان 3 تا اصلحه دارم ، شمشيرم رو لول 2 کردم. الان هم پول دارم که يا شمشير رو لول 3 کنم يا برم مثلا اون خنجر هايی که به پاش و دستش وصل ميشه رو لول 2 کنم. به نظر شما کدوم بهتره؟ يعنی پولم رو بزارم رو يک وسيله و اون رو هی لول آپ کنم يا نه؟

ببخشيد دوستان ، همين الان که داشتم بازی ميکردم تونستم این غول رو رد کنم . شانسی شانسی :دی
رمز موفقيت ! :
جابجا شدن سريع
جاخالی دادن از ضربه های حريف
زدن خنجر از پشت به حريف :دی
----------
حالا يک سوال : الان 3 تا اصلحه دارم ، شمشيرم رو لول 2 کردم. الان هم پول دارم که يا شمشير رو لول 3 کنم يا برم مثلا اون خنجر هايی که به پاش و دستش وصل ميشه رو لول 2 کنم. به نظر شما کدوم بهتره؟ يعنی پولم رو بزارم رو يک وسيله و اون رو هی لول آپ کنم يا نه؟
من با شمشیر خیلی حال میکنم
فقط هم شمشیر را ارتقا میدم
پ.ن:البته تو مرحله 11 خود بازی شمشیرت را خودکار ارتقا میده

کسی میتونه بگه اون روباتهای بزرگو چه طوری میشه بکشیم همونایی که بعضی هاشون تیر بار دارن و بعضی های دیگه موشک شلیک میکنن
بهترین روش نیپو هست . اونیکه آتیش میزنه ...
میتونی با داس و پرش هم بزنیشون ... آخرش میترکن پس وقتی حس کردی کارش تمومه ازش فاصله بگیر.
gl

میگم سرنوشت اون دختره که اول بازی نشونش داد چی میشه؟
بازی داستان ساده ای داشت
فکر کنم حتی تا مرحله 3 هم نرفتین :biggrin1:
ولی آخره بازی :
ریو و خانوم سونیا با هم با خوبی و خوشی میرن خونه بخت :cheesygri:cheesygri:cheesygri
و دنیا را از شر هرچی پلیدی و ظلم و ستم هست نجات میدن

سلام به دوستای گلم:love:
من بالاخره رو درجه the way of master ninja بازی رو تموم کردم:laughing:
میخواستم از دوستان عزیز ببینم کسی روی این level تموم کرده یا نه؟؟
در ضمن من در 12.42 دقیقه تمومش کردم.اگه کسه دیگه ای هم تموم کرده بگه و رکوردش
رو هم بگه
ممنون:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or