AlirezaLesan
کاربر سایت
دوست عزیز بعد از کشتن باس یکی از ستون ها نزدیک جعبه ای که باز کردی خراب میشه که تو دمو هم نشون میده شما میتونی با چند بار پریدن بری بالا بقیه راه هم کاملا مشخص هستخوب من باس مرحله 5 رو کشتم اما باز هم تو اب گیر می کنم و نمی دونم کجا باید برم ! ! !![]()

من هم خیلی اعصابم خورد شد اونجاخوب من باس مرحله 5 رو کشتم اما باز هم تو اب گیر می کنم و نمی دونم کجا باید برم ! ! !![]()

اون دو تا لاک پشت جزو باس ها حساب نمیشن و بهتره بگیم میان باس:laughing:من هم خیلی اعصابم خورد شد اونجا
راستی بچه ها به نظرتون سخترین باس کدوم بود ؟
به نظر من همون 2 تا لاک پشتی که توی کوه اتشفشان میریزن سرت همش قل میخوردند این و اون ور تا میومدی یکی رو بزنی سریع اون یکی رو نشون میداد و انقد هم صفحه قرمز میشد ادم نمی فهمید چی کار داره میکنه![]()
ولی بعد فهمیدم که اصلا کشتنشون کاری نداشت و فقط باید به سرشون 3-4 تا ضربه میزدی بعد هم به ملکوت اعلا میرفتن:biggrin1:دوستان عزیز سلام.
من چند وقت پیش این بازیرو گرفتم و تو مرحله 2 تو باسش بدجور گیر کردم.
به نظر خودم گند ترین و مزخرف ترین بازی جهان این بازیه.
سازنده ها تو سختی گندشو دراوردن.
به هرحال اگه راهی برای کشتن غول مرحله 2 دارید لطفا بگید چون خیلی اعصابم سرش داغون شده!!!![]()
دوستان عزیز سلام.
من چند وقت پیش این بازیرو گرفتم و تو مرحله 2 تو باسش بدجور گیر کردم.
به نظر خودم گند ترین و مزخرف ترین بازی جهان این بازیه.
سازنده ها تو سختی گندشو دراوردن.
به هرحال اگه راهی برای کشتن غول مرحله 2 دارید لطفا بگید چون خیلی اعصابم سرش داغون شده!!!![]()
شما یکم توضیح نمیدی مرحله ی 6 کدومه؟کجاش گیر کردی؟اقا اول مرحله 6 باید چیگار کرد اون غول رو تومرحله 5 تو دریا کشتم و نمیدونم باید چیکار کنم ؟