Black Rose
کاربر سایت
دقيقاً همينطوره..من وسطای بازی Ng2 بود که برداشتم Devil may cry گزاشتم تو دستگاه بعد يه ذره که بازی کردم حالم گرفته شد..گفتم تنوع اين کجا ، تنوع اون کجا...اصلا قبول ندارم!!
به نظر من NG خیلی بهتر از DMC هست! وقتی سیستم مبارزات این 2 بازی رو مقایسه میکنم اصلا DMC حرفی برای گفتن نداره در مقابل این بازی! هیجان NG هم بیشتر و ...
شما اشتباهت همينجاست که برميداری بازيهارو اينجوری بر حسب امتيازشون ميسنجی...هر چی باشه DMC امتیازای بیشتری گرفته .....
دعوا کجا بود بابا؟!
+++++++++++
این رئیس اخر قلق خاصی داره کشتنش؟!
خودم فکر میکنم یه تیر باید بزنی سرش تا این چیزی که روی سینش هست روشن بشه بعد بزنی تون اون! درسته؟:biggrin1:
2 بار بیشتر بازی نکردمش...

من یک سوال داشتم تو ng2 داخل new game این 2 گزینه هست می خواستم ببینم چه فرقی دارن
path of the acolyte
path of the warrior

دقیقادوستان شما هم اواخر چپتر 10 قبل از اینکه به boss برسید اونجائی که از پله ها بالا میرید و تعداد زیادی از دشمنها میریزن سر شما افت فریم داشتید؟
تنها جایی که افت فریم دیدم تو بازی همونجا بود!دوستان شما هم اواخر چپتر 10 قبل از اینکه به boss برسید اونجائی که از پله ها بالا میرید و تعداد زیادی از دشمنها میریزن سر شما افت فریم داشتید؟

نه نداره راحت بیشین بازی کن ، البته یه نموره لباسای خانوماش ...من یک سوال داشتم. من الان چپتر 4 هستم و دارم با تلویزیون بازی میکنم. میشه بگید صحنه غیر اخلاقی دارد یا نه؟؟؟؟؟؟ توی این دو روز واقعا عذاب کشیدم چون هر لحظه امکان داره یه صحنه بیاید و آبرویمان برود:blushing: اگر دارد بگوید کجای بازی هستش؟
من که فرار کردم:cheesygriدقیقاتنها جایی که افت فریم دیدم تو بازی همونجا بود!
البته اونجا 100 نفری دشمن ریخته بودن سرت!!!!!!