Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Ninja Gaiden 2 Prima Official eGuide

cover

اینم راهنمای بازی با فرمت PDF​

Code:
http://rapidshare.com/files/123691051/Ninja_Gaiden_2_Prima_Official_eGuide.rar

کمک:کسی میدونه غول کپچر 14 رو چطوری بکشم. سرویس شدم. غیر از تیر کمون راهه دیگه ای نداره؟
تا کجای جونش رو باید با تیرکمون کم کنم؟

هزارمين دفعس که دارم توضيح میدم :((:((

بايد اول به صورتش با تيرکمون بزنی بعد که زدی خون بالا میاره بعد اون گوی که تو شيکمشه روشن میشه بعد به اون گوی Ninpo بزن
5 بار این کارو بکنی تمومه

این سگها رو توچپتر3چجوری باید دخلشونو اورد ؟:confused:
باشمشیر که فکرنکنم بشه چون مهلت ضربه زدن نمیده!!:eek:

از اسپویلر استفاده کنین

Last edited by a moderator:
خوب دوستان من امروز رو درجه Master Ninja بازی رو تموم کردم بعد از 971 بار مردن :biggrin1: بدون استثناء سختترین درجه ای هست که تو یه بازی میتونه باشه البته غیر از شماره قبلیش

اگه کسی خواست این درجه رو بره حتما قبل از انجامش یه فکری بکنه چون همه مراحل مخصوصا 3 مرحله اول جزو مشکلترین و اعصاب خوردکنترین مراحلیه که تو عمرم دیدم

سلام . ببخشید که سوالمو اینجا میپرسم . من دارم بلک رو بازی میکنم . این Nippo چیه ؟
از توی منو Equip میکنم ولی هیچ فرقی نمیکنه :( طرز استفادش چه جوریه ؟

nippo یه چیزیه تو مایهای هورا یا قدرتی که اوایل بازی نداری یه مقدار میری جلو تر بهت میده

ای بابا .
یکم دقت کنید ببینید چی نوشتم بعد جواب بدین . . . اینارو که میدونم . میگم طرز استفادش چجوریه ؟؟؟
یعنی با چه دکمه ای . چی بزنم ؟

این غول مرحله 5 چه کشکی مرد، همین فقط زیر آب Y رو زدم و هی چرخید و بهش ضربه زد یه دفعه دیدم مرحله تموم شد، اینقدر راحت بود که فکر کردم یکی از این بین راهی هاس که وسط بعضی مراحل میان.
ولی غول 4 پدر درمیاره، بدون 3 تا جون اصلا نمیشه کاریش کرد.

بچه ها بازیش چند تا چپتر داره؟؟من الان چپتر 7 هستم..خیلی طولانی شد دیگه خدا کنه آخراش باشه..از بس کشتم حالم داره بهم میخوره
راستی دقت کردید غول هاش(بجز 3 مرحله اول)از دشمنای عادیش کشتنشون راحتتره؟؟:laughing:
اون غول گرگ ارو بدون اینکه یه خون بخورم تو همون بار اول کشتمش:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or