Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی میگند این بازی سخترین بازی است؟ از چه نظر از نظر هوش مصنوعی سخت کشته شدن دشمن ها ئزیاد بودنشون خوب مگه درجه بندی نداره بزاریم روی easy بریم

سلام به همگی میگند این بازی سخترین بازی است؟ از چه نظر از نظر هوش مصنوعی سخت کشته شدن دشمن ها ئزیاد بودنشون خوب مگه درجه بندی نداره بزاریم روی easy بریم
easy نداره فقط مدیوم و هارد
خیلی دشمناش سگ جونن افت فریم هم داره غولاشم که...

داداش شما کافیه برسی به اون باس فایتی که باید دو تا باس رو پشت سر هم بزنی
دیگه خودت میبینی که چی به سرت میارن:d

بعضی موقع ها همین که وارد باس فایت میشی به 10 ثانیه هم نمیکشه GameOver میشی:))

من به شخصه با اينكه تمومش كردم !!
ولي جلوش به زانو در اومدم !! :d
سخت ترين گيمي بود كه انجام دادم به زندگيم !!
(فاينال باس NFS: Carbon هم سخت بود خداييش) :d

اگر خوب تمیرن کنید ، میتونید با نانچیکو هم از پس دشمنا به راحتی بر بیاید .اما باید داجینگتون خوب باشه (همون جاخالی دادن منظورمه) ...
یه دور رو درجه معولی بدون این که سلاحتون رو عوض کنین با نانچیکو تموم کنید بازی رو ، دورهای بعدی قشنگ میاد دستتون ... ولی خان داداش سهیل راس میگه ، داس خیلی قدرت منده ، یجوری نامردیه اصن :دی ! وی خب از نظر کومبو زدن هیچی همون شمشیر دراگون نمیشه ...

پیش به سوی بازی با توجه به صحبت های علی عزیزو jacki و koroush و lavgine میریم به جنگ سختی پس از 3 سال راستش بخواید نمیتونم از این بازی بگذرم یکجوری باید امتحانش کنم حتی اگه بدم بیاد بیشتر بخاطر خون و سختی و قطع عضو میخوام برم سراغ بازی

• Like
Reactions: aliahmadi2
اگر خوب تمیرن کنید ، میتونید با نانچیکو هم از پس دشمنا به راحتی بر بیاید .اما باید داجینگتون خوب باشه (همون جاخالی دادن منظورمه) ...
یه دور رو درجه معولی بدون این که سلاحتون رو عوض کنین با نانچیکو تموم کنید بازی رو ، دورهای بعدی قشنگ میاد دستتون ..
ما دیگه این آخرای بازی فیوز پرونده بودیم)x)x بعد شما میگین با نانچیکو برین..... بعد میبینی یهو دسته تبدیل شد به نانچیکو یکراست رفت تو شیکم LCD :d:d

پیش به سوی بازی با توجه به صحبت های علی عزیزو jacki و koroush و lavgine میریم به جنگ سختی پس از 3 سال راستش بخواید نمیتونم از این بازی بگذرم یکجوری باید امتحانش کنم حتی اگه بدم بیاد بیشتر بخاطر خون و سختی و قطع عضو میخوام برم سراغ بازی

قبل از شروع يه Manual پيدا كن طريقه ي مصرف ايتم هارو ياد بگير بعد شروع كن ...
من جد و ابادم اومد جلو چشمم نصف بازي رو رفتم تازه فهميدم ميشه اسلحه و جون و جادو هارو اپگريد كرد !!!!
انقدر به خودم فحش دادم كه چقدر عذاب كشيدم تا رسيدم به نصفه ي بازي !!!! :d:d

آخرین ویرایش:
easy نداره فقط مدیوم و هارد
خیلی دشمناش سگ جونن افت فریم هم داره غولاشم که...
اگه سه بار پشت سر هم بمیری و بعد گزینه Abandon the way of the Ninja را انتخاب کنی، دیفیکالتی Easy باز میشه. فقط یه کم اسمش ضایست: Ninja Dog:دی

سخت‌ترین مودش هم Master Ninjaـه که فکر نکنم تو کل دنیا بیش از چند نفر موفق به انجامش شده باشند. بعدش هم این لباس را باز میکنه.
------
در مورد دشواری بازی به نظرم فقط Boss Fightها مشکل هستند و بقیه بازی روند کاملا معمولی و لذت‌بخشی داره. مثلا از نظر سختی در مقابل God Hand سوسکه.

حالا نیاین خراب بشین رو سر من ولی خداییش بازی اونقدرام سخت نبود . کافیه هر جا یه اسلحه ی جدید بهت میده تا رسیدن به اسلحه ی بعدی ازش استفاده کنی. وگرنه یازی زیاد سخت نبود خداییش

بازي لِم داره !!!
مخصوصا باس ها كه روي هر كدوم تاكتيك خاص و اسلحه ي خاصي بدجوري جواب ميده !!!
براي موجودات ديگه هم تقريبا همين امر حاكمه !! نه به شدت باس ها
يني روند بازي رو ميتوني با تمام اسلحه ها بري كم و بيش !
اما باس ها رو بفهمي با چه اسلحه و تكنيكي بري سراغشون زودتر نتيجه ميگيري

دوستان تو چپتر 3 اون کرمه رو چطوری باید زد؟؟ البته خودش اون دور و بر تیر تیرکمون گذاشته. احتمالا نشونه ی استفاده از تیرکمونه.ولی یکم که میزنی سگ میشه میوفته به جون آدم...
کلا کسی فن خاصی در این مورد میدونه؟؟
(طبق گفته های دوستان تازه فکر کنم این باس آسونه ی بازی باشه:D)

دوستان تو چپتر 3 اون کرمه رو چطوری باید زد؟؟ البته خودش اون دور و بر تیر تیرکمون گذاشته. احتمالا نشونه ی استفاده از تیرکمونه.ولی یکم که میزنی سگ میشه میوفته به جون آدم...
کلا کسی فن خاصی در این مورد میدونه؟؟
(طبق گفته های دوستان تازه فکر کنم این باس آسونه ی بازی باشه:D)
تیرکمون را شارژ کن و بهد بزنش (وقتی دوره )
حواست هم باید باشه که گیر اون بچه ماهی ها کهاز دهنش در میان و اون برقی که میزنه نیفتی
کلا همیشه سعی کن طرق مقابلش باشی نه کنارش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or