Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تمام حرکات رو از روی جنازه هایی که قبلا افتاده میشه یاد گرفت (آموزش دارن) . اگه منظورت بین دوتا ستونه که باید بپری روی یکیشون و بعد a رو پشت سر هم بزنی . از دیوار که بالا نمیره روش راه میره مثل pop .
معراج خان نمیدونم چرا سر بازیا انقدر گیر داری :confused:;) یه خورده اعتماد بنفس و خلاقیت داشته باش.
---------------------
بالاخره باس سوم رو هم کشتم.
همه مشکلم اینه که کم طاقتم اقا مهدی خیلی زود کلافه میشم صبرهم ندارم برای همین نمیتونم اونطورکه
باید وشاید ازبازی لذت ببرم بایداین مشکل رو حل کنم یه جوری:(
ضمنا ازشما ممنونم لطف کردین البته بازی رو تازه گرفتم ولی واقعا همونطورهست که فریدون میگفت واقعا تیکه
تیکه کردن دشمنها لذت بخشه افکت خون هم که غوغا میکنه:eek:

بچه ها اخر چپتر 7 یه باس هست که فکر کنم لاکپشت باشه اون کشتنش خیلی راحته اما بعد که میمیره منفجر میشه و ما هم میمیریم باید چی کار کرد(که زنده بمونیم)؟
فقط نگین دور شو ازش چون شعاع انفجارش کل زمین بازی رو میگیره!
حتی یه بار جونشو به اخر رسوندم رفتم در دورترین حالت ممکن با تیر کمان زدم تو سرش بعد دیدم یکدفعه ریو کنارش ظارهر شد و اونم منفجر شد!!

با سلام...........
دوست عزیز شما هم میتونی کاری که دوستمون Black Roz گفت رو انجام بدی یا اینکه یه طلسم(بازگشت به زندگی) رو تهیه کنی که در صورت کشته شدن ازش استفاده کنی.........

بچه ها اخر چپتر 7 یه باس هست که فکر کنم لاکپشت باشه اون کشتنش خیلی راحته اما بعد که میمیره منفجر میشه و ما هم میمیریم باید چی کار کرد(که زنده بمونیم)؟
فقط نگین دور شو ازش چون شعاع انفجارش کل زمین بازی رو میگیره!
حتی یه بار جونشو به اخر رسوندم رفتم در دورترین حالت ممکن با تیر کمان زدم تو سرش بعد دیدم یکدفعه ریو کنارش ظارهر شد و اونم منفجر شد!!
سلام. اين باس يك نكته داره اون هم اينه كه وقتي كشتيش و ميخواد منفجر بشه تنها كاري كه بايد بكني اينه كه گارد بگيري يعنيLT رو بزن ونگه دار تا منفجر بشه وهيچ اسيبي به تو نميرسه.همين

چرا chapter select نذاشتن تو بازی؟
من الان بخوام از اول مرحله اخر برم نمیشه؟
عجب گيری کرديما !!
يه توصيه دارم به دوستان اينه که حتماً save هارو رو دستی تنظيم کنيد نذاريد رو auto چون ممکنه بعداً به شدت پشيمون بشيد.

سلام
كسي ميدونه چطوري ميشه آپشن 4:3 رو تو قسمت Screen بازي فعال كرد؟
من با يه كابل VGA دارم بازي ميكنم و اگه بشه 4:3 رو توش فعال كرد خيلي عاليه، به نظر Option اش قابله select هست ولي هرچي چپ رو راست رو ميزنم، روش نميره.

رزولوشن دستگاه هم 1024 در 768 هست كه ذاتا 4:3 هستش.

تشكر.

يه خواهش، ميشه بچه هايي كه قسمت هايي از داستان رو تعريف ميكنن، از تك Spoiler استفاده كنن؟ من يك بار هم به اين تاپيك نيومدم فقط بخاطر همين spoilerها.

كسي ميدونه چطوري ميشه آپشن 4:3 رو تو قسمت Screen بازي فعال كرد؟
من با يه كابل VGA دارم بازي ميكنم و اگه بشه 4:3 رو توش فعال كرد خيلي عاليه، به نظر Option اش قابله select هست ولي هرچي چپ رو راست رو ميزنم، روش نميره.

رزولوشن دستگاه هم 1024 در 768 هست كه ذاتا 4:3 هستش.

اون آپشن تغییر نمیکنه . به تنظیمات خود دستگاه مربوط میشه که روی Wide بهشه یا Normal . توی بخش Display Format میتونی تغییرش بدی . ولی به نطر من بزار همون 16:9 باشه . چون اگه 4:3 کنی تصویر کشیده میشه و زیاد قشنگ نمیشه .

تو دویل می کرای با هولی واتر میشد بترکونی باس ها رو تو نینجا هست همچین چیزی؟
پ.ن:بازی واقعا زیبا هست امروز نشستم پاش وتا اواسط چپتر2رفتم ولی زمان رو حس نکردم:eek:

اون آپشن تغییر نمیکنه . به تنظیمات خود دستگاه مربوط میشه که روی Wide بهشه یا Normal . توی بخش Display Format میتونی تغییرش بدی . ولی به نطر من بزار همون 16:9 باشه . چون اگه 4:3 کنی تصویر کشیده میشه و زیاد قشنگ نمیشه .

تشكر
اگه پست منو با دقت بخوني ميبيني كه من گفتم كه روزولوشن رو روي 1024 در 768 گذاشتم كه اصلا 4:3 هست و روي Wide هم تنظيم نشده ولي هنوز تو بازي به صورت Widescreen نشون داده ميشه.

تو دویل می کرای با هولی واتر میشد بترکونی باس ها رو تو نینجا هست همچین چیزی؟
پ.ن:بازی واقعا زیبا هست امروز نشستم پاش وتا اواسط چپتر2رفتم ولی زمان رو حس نکردم:eek:

توی این یه قدرت هستش به اسم نیپو که تقریبا همون کار رو میکنه .
حالا جاهای زیبا ترش مونده یه خورده برو جلوتر :eek:

توی این یه قدرت هستش به اسم نیپو که تقریبا همون کار رو میکنه .
حالا جاهای زیبا ترش مونده یه خورده برو جلوتر :eek:
حالا مهدی جان این خریدنیه ؟:confused:
پ.ن:ضمنا درحین ترکوندن وسلاخی دشمنان 360بنده سه چراغ شدالبته بعدازاینکه یکس کلمپ کردم هر3-2
ماه یه بار 3چراغ میشه و1ساعت بعد که روشن میکنم دوباره کار میکنه:biggrin1:

دوستان سلام.
من اول بازی که نیو گیم رو انتخاب کردم!!!
2 تا گزینه داشت اولی رو زدم؟اون منظورش آسون و سخت بوده؟یا چیزه دیگه؟
ولی اگر آسوم باشه نباید آچومنت بده که من دارم می گیرم!!!!
دوستان میشه بگید اون واسه چی بوده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or