Ninja Gaiden 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تریلرگیمپلی رو دیدم واقعا عالی بود حرکات کمبو بیداد میکنه تو این بازی عنوان باحالی خواهد بود بدون شک
الانم گذاشتم دموش دانلود بشه ببینم چند مردحلاجه:biggrin1:اخه کیفیت تریلرش فاجعه بود:sick:

من با هر زحمتی بود یه تریلر HD ازش دیدم (فقط دیدم و نگرفتم)
گرافیک بازی از نظر فنی چیز خاصی نیست و گرافیک کلی هم بیشتر به SIGMA شبیهه ولی پیشرفت خوبی هم داشته خصوصا سایه زنی که توی دمو در حد قابل قبولی بود (یعنی در سطح متوسط بود)
اما استیل هنری بازی بهتر هم شده و گرافیک از این نظر راضی کنندست ولی خیره کنندگی NINJA GAIDEN رو در زمان XBOX اصلا نداره.
از نظر کیفیت مدل ها بازی در سطح بسیار خوبیه و از منظر طراحی هم همونیه که قبلا دیدید خصوصا کاراکترهای زن بازی که هنوز با لباس پاره حال میکنن!
(نه که ما هم خیلی بدمون میاد!)

دفعه قبل درجه بندی سنی بازی خیلی بالا بود و خشونت در سطح معمولی بود (خودتون میدونید چرا بالا بود) ولی اینبار از نظر خشونت همونطور که در فوتوبلاگم نوشتم انگار TEAM NINJA قصد داره از رده بندی سنی بازی حداکثر استفاده رو بکنه و از این نظر قطعا با یک بازی بسیار خشن با افکت خون زیبا طرف خواهیم بود که در بعضی از مراحل کف زمین تماما پر از خون شده!
مایو ها رو بردارید بریم شنا!
کلا بازی خوبی بنظر میرسه ضمن اینکه یک دمو قابل بازی انگار قراره منتشر بشه (اگر نشده باشه!) که تا زمان عرضه طرفداران رو مشتاق تر بکنه و ضمنا ایرادات جزئی هم رفع بشه تا با یه عنوان در خور نام NG طرف باشیم.

معراج جون زحمتی نبود 3gpش کن بزار
میخای MP3ش کن یه دفعه خیال همرو با این اینترنت ها راحت کن!

zx360جان دستت درد نکنه اینو ازکجا اوردی؟
فریدون حتماببین کوتاهه ولی بدک نیست:biggrin1:
اون تریلرو دمویی که من ازگیم اسپات گرفتم به لعنت گربه نمی ارزه:sick:
فریدون ایشالا نفری یه سونیا قسمت هردوی ما بشه:biggrin1:

اه من که حالم بد شد :sick:
طراحی دشمناش چقدر مضخرفه :sick:
تا الان هرچی از این بازی دیدم Sigma یه سروگردن بالا تر بوده .
بهتره اگر انتقادی به اين شدت داری ، بريزی تو دلت و جايی بيان نکنی.
چون خيلی ها ممکنه جوری ديگه روت حساب باز کنن.ninja gaiden 2 به قدری بازی بزرگی هست که کوچکترين انتقاد از اين بازی بايد با دلايل مکفی بيان بشه نه اين اين که بيای اينجا شکلک sick بندازی و بری.
البته من که شکی ندارم شما يک ps3 fan هستيد.

بهتره اگر انتقادی به اين شدت داری ، بريزی تو دلت و جايی بيان نکنی.
چون خيلی ها ممکنه جوری ديگه روت حساب باز کنن.ninja gaiden 2 به قدری بازی بزرگی هست که کوچکترين انتقاد از اين بازی بايد با دلايل مکفی بيان بشه نه اين اين که بيای اينجا شکلک sick بندازی و بری.
البته من که شکی ندارم شما يک ps3 fan هستيد.

مهم نیست بقیه روی من چه حسابی باز میکنن ;) من فقط نظرمو دادم . خودمم NG fan هستم ولی این یکی حالمو بهم زد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or