Kurt117
کاربر سایت
کشتمش خیلی وقته برای جکی میگمهمون برقیه که بال داره دیگه؟
باید بچسبی بهش!ازش فاصله بگیری کارت تمومه!(عین همین جمله رو به من گفته بودن!)
حرف شما کاملا درست بود و صحبت های ما کامل شد اما یک سوال اون ربات های چپتر 8 چه سلاحی روشون بیشتر اثر داره اون ربات های گنده؟ البته الان چپتر 10 هستم ولی برای دور بعدی پرسیدم.چندتا ویدئو از یوتوب ببینید. متوجه میشید که هر سلاحی قدرتش به اندازه مهارت بازیباز تغییر میکنه. اینطور نیست که بگیم کدوم قوی هست و کدوم نیست. البته یه سری دشمنا هستن که دلشون یه اسلحه خاصی میخواد. میشه گفت اثر اون اسلحه روشون بشتره تا بقیه.
کدوم چنگالیهاون اسلحه داس که از اون باس گرگ به دست میارید بهترین و قویترین اسلحه بازی هست و به همه توصیه میکنم که تا آخر بازی کاملا اسلحه رو آپگرید کنند ... خیلی به درد میخوره.
اینجا یه Boss داره که زدنش اعصاب میخواد اقا، اعصاب![]()
این جا کجا برم رد کردم حالا اینجا
اقا کجاش برم رو زیر کنار جلو برگردم دلم برای غول تنگشده بود میگم چند تا چپترهاینجا یه Boss داره که زدنش اعصاب میخواد اقا، اعصاب. بعدش دیگه راه باز میشه برات.
آسونه که این باسش!4 تا با تیرکمون میزدی ت وسرش میفتاد میمرد! :biggrin1:اینجا یه Boss داره که زدنش اعصاب میخواد اقا، اعصاب :biggrin1:. بعدش دیگه راه باز میشه برات.
ببین تو همون عکسی که گذاشتی برو مستقیم تا برسی بقل اون ستون ها،یه جاش بین 2 تا ستون یه صندوقه که اگه اشتباه نکنم بری اونجا باسش میاد(یا در سندوق رو باز میکنی بعد باس ـه میاد!)...........اقا کجاش برم رو زیر کنار جلو برگردم دلم برای غول تنگشده بود میگم چند تا چپتره